Oct
11

Arvonnan voittajat!

by Sofia   -   in Random

Palasimme tosiaan toissapäivänä täydellisen onnistuneelta reissulta, mutta jet lag painoi hieman päälle paluupäivänä ja kaikki tuntuu valmistuvan hieman normaalia hitaammassa tahdissa. Järjestelen täällä nyt Purkan viikonlopun syntymäpäiväkutsuja. Vaikka vaan perhe ja kummit kutsuttiin, tuntuu, että leipomista, ruuanlaittoa ja muuta järjesteltävää riittää silti.

Näillä eväillä taistellaan matkalla jet lagia vastaan. Superpehmeä kashmirinen silmämaski on toiselta puolelta Libertyn pikkukukallista kangasta. Se auttaa nukkumaan koneessa pehmoisia unia tai ottaamaan kohteessakin torkut päiväsaikaan.

Arvonnan voittajat piti kuitenkin tulla ilmoittamaan! Tälläkin kertaa onnettarena toimi random number generaattori. Arvoin kaksi kertaa numeroiden 1 ja 69 välillä (kommentti 70 ei liittynyt arvontaan). Tällä kertaa onni suosi Päivi J.tä (kommentti numero 20) ja Stockholmsmammaa (kommentti numero 16). Laitan teille vielä sähköpostia perään! Paljon paljon onnea!!!

Eteerisiä öljyjä roll on muodossa. Auttavat fokusoitumaan ja helpottavat jet lagin ja matkustamisen aiheuttamaan olotilaan.

Kaikille lämmin kiitos aivan ihanista kommenteistanne tuossa postauksessa ja kiitos myös toivomuksista aiheiden osalta! ♥ ♥ ♥

I´m working on little miss Bubblegums birthday party we are having this weekend, lot´s of honey in my kitchen at the moment! Have a great one! ( Above pictured are some of my weapons against travel fatigue, a lovely soft cashmere eye mask and some essential oils to help balance and focus. )

Pitemmittä puheitta toivottelen nyt kaikille ihanaa viikonloppua! Huomenna ei poikkeuksellisesti tule viikon vaaleanpunaisia, seuraavalla viikolla sitten vaikkapa tuplamäärä.

Lattemamma 

 

 

5 COMMENTS
|
7,554 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Arvonnan voittajat! „
Päivi J, on October 11, 2013

Jippii, ihana yllätys!

Eirene, on October 11, 2013

Tervetuloa takaisin ja ihania juhlia Purkalle! 🙂 Täällä vähän toisenlainen juhlasuunnittelu meneillään, mietin jo kysynkö sulta taas vinkkejä… 😉

Sofia, on October 13, 2013

Kiitos Eirene ja laitahan viestiä jos vinkit on tarpeen :)!

Elpi, on October 11, 2013

Hi, there!
Since you’re working on the birthday party of your little girl, I suggest you take aa look at Pinterest – you can find amazing ideas. I have made a board ther with thousands party ideas – you can take a look: http://www.pinterest.com/morethanaribbon/party-ideas/
I hope it helps 🙂

Sofia, on October 13, 2013

Hi Elpi, thanks so much! I´m also a Pinterest user, I love organizing parties, especially for kids and used to download a lot of photo inspiration before the time of Pinterest, so much easier to just pin it there! I´ll definitely start following your party-ideas board!

Leave a comment
name
email
url
message