Oct
25

Pints, centigrades, cups and other confusing things…

by Sofia   -   in Cooking  Random

Ainakin minulla menee välillä leipoessa ja ruokaa valmistaessa hetki pelkästään uusien ukomaisten reseptien mittasuhteiden ja paistoasteiden kääntämiseen. Toki nykyään tietokoneellani on jo ohjelma joka laskee ne puolestani, mutta joskus toivon, että kaikki muutkin niksit ja vinkit löytyisivät jostain yhdestä paikasta. Olenkin kerännyt Pinterestiin näppäriä taulukoita jotka ajattelin nyt laittaa linkkeineen tämän yhden postauksen alle niin tekin löydätte ne helposti! Taulukoiden lisäksi mukaan mahtuu myös pari DIY juttua ja muistilistaa. Ja mikä parasta? Ne ovat suloisen pastellinsävyisiä, joten ne voi printata vaikkapa jääkaapin oveen esille (paitsi jos inhoaa suloisen pastellisia sävyjä…).

Here are some useful conversion charts if you, like me, sometimes feel lost with foreign degrees and measurements while dabbling with new recipes in your kitchen. I have collected them on one of my Pinterest boards and the link under each post leads you to the original source. Feel free to pin them from there or straight from my Pinterest board, just remember I did not make these cute charts ( I wish I did…).  I have included some DIY´s and handy lists here as well. The best part is they are all in cute pastel shades, just for some extra cuteness for your Friday. 

Approximate liquid equations  From Sweetopia.

How many eats from a cake From Iced Jems.

Weight conversions From Sweetopia.

How much to serve at a party From Chicabug blog.

Different occasions, different table settings (don´t you love how the European setting looks fancier than the formal one!) From Daniellemj.

How to eat seasonably From Style Me Green.

Custom color your sprinkles From Bubbly Nature Creations.

Temperature equations From Sweetopia.

How to custom color your frosting From Handmade Charlotte.

All kinds of useful conversions From Spatula sisterhood.

How to use different tips for decorating cup cakes From Niner bakes.

Toivottavasti näistä on iloa sinulle!

Onko teillä jotain ihania suunnitemia viikonlopulle? Me aiomme mennä sunnuntaina sirkukseen. Sirkus sanakin on jotenkin iloinen, samoin puna-valkoraidallinen väritys. Eikös ajatus sirkuksesta olekin jotenkin pirtsakka? Ensi maanantaina alkaakin sitten viimeinen viikkoni kotiäitinä, nyt se tuntuu todella haikealta ja jännältä yhtä aikaa. Ensimmäisten työhönpaluuviikkojen aikana tuskin päivittelen blogiani ihan päivittäin, jotta pääsen työrytmiin mukaan. Katsotaan sitten miltä jatko näyttää! Täällä kuitenkin pysytään.

Now I wish you a happy weekend! Are you up to something exciting? Our plans are to go to the Circus on Sunday with all the girls little cousins and grandpa (he wanted to treat the whole bunch, isn´t that so nice?). I´m sure it will be a blast and hope mine don´t get mixed up with any monkeys or clowns and taken away on tour with the rest of the circus (that´s seriously a hazard knowing my little apes).

Have a very happy one and come by for some more pink tomorrow!

Hauskaa viikonloppua ihanat! Huomenna pinkkiä, jälleen kerran.

Lattemamma

 

 

16 COMMENTS
|
14,337 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ Pints, centigrades, cups and other confusing things… „
Minna, on October 25, 2013

Kiitos käytännöllisestä postauksesta! On ollut ilo lukea blogiasi taas tämä viikko!Ihanaa viikonloppua teille. Aurinkoisin ajatuksin, Minna

Sofia, on October 28, 2013

Kiitos ihana Minna! <3

Henna, on October 25, 2013

Itselläkin alkaa 4.11. taas työt. Ensimmäistä kertaa oikeastaan ihan kunnolla. Ja niin ettei loppua näy. Vaikea asennoitua, vaikka äkkiähän siihen tottuukin.

Kiva nuo sinun vaaleanpunaiset postaukset. Niitä olisi itsekin kiva tehdä, taitais vaan vaaleanpunainen loppua aika nopeaan kesken.. 🙂

Sofia, on October 28, 2013

Juu Henna, sama täällä, ei taida ainakaan ihan hetkeen tulla pausiia töihin täälläkään. Tai mistäs sitä koskaan tietää… Itse palaan tosiaan neljän vuoden jälkeen, tuntuu kivalta ja vähän epätodelliseltakin. Tsemppiä töihinpaluuseen!

Täti Ruskea, on October 25, 2013

Täällä myös viimeistä viedään, ainakin tällä erää, kotirintamalla. Viikon päästä perjantaina olen jo töissä. Huomaan kyllä ajatusteni liukuvan jo aikalailla työpaikan suuntaan, ehkä siksikin, että olen siellä käynyt tällä viikolla useampaan otteeseen ja kotiinkin jo kannoin kasan kirjoja ja papereita, joita sitten tulee mielessä pyöriteltyä vähän väliä. Tunteiden kirjo paluusta on melkoinen. Välillä tuntuu, ettei voi sopeutua työelämän kiireisiin ja haasteisiin osaamalla yhdistää se kaikki perhe-elämään. Toisaalta on myös kiva miettiä tiettyjä työasioita ja päästä pitkästä aikaa niitä suunnittelemaan ja toteuttamaan.

Kiva, jos vielä työn ja kodin ohella ehdit päivittää blogiasi. Itse ainakin kovin mielelläni palaisin hyväntuulisen blogisi ääreen ellen enää iltapäivälatteni kanssa, niin sitten ainakin illalla, kun lapset ovat menneet nukkumaan 🙂

Voimia uudenlaiseen arkeen!

Sofia, on October 28, 2013

Samoin sinulle Täti Ruskea!!!

Lumo, on October 25, 2013

Noita muuntotaulukoita etsiskelen välillä itsekin netistä, osa tosin on muinoisen Amerikan-vuoden aikana syöpynyt mieleen.

Hankin pari vuotta sitten myös Anthropologiesta New Yorkista hauskan maitopulloa muistuttavan posliinisen mittasetin. Sille on käyttöä, kun usein teen amerikkalaisitsta kirjoista tai blogeista ruokia.

Sofia, on October 28, 2013

Lumo, itsekin käytän usein leivonnassa kuppimittoja jotka minulla on jo valmiiksi ja vaakakin laskee myös muilla kuin gramma mitoilla, silti tuntuu, että muunnostaulukoita aina tarvitsee kuitenkin. Anthropologie on ihana!

Ansku, on October 25, 2013

Oi, nämä tulivat kyllä tarpeeseen! Käytännöllisiä ja ah niin hempeän värisiä 🙂 Muutaman noista tulostinkin huolella väserrettyyn reseptikirjaani 😉 Lämpöistä viikonloppua ja antoisaa sirkuksessa käyntiä!

Sofia, on October 28, 2013

Kiito Ansku, sirkus oli hyvä ja vähän jännäkin!

Heather – Chickabug, on October 25, 2013

Wow! What a great collection of helpful party planning charts! Thanks so much for including mine! : )

Sofia, on October 28, 2013

Heather-Chicabug, my pleasure really! Your chart is great as are your designs!

Heidi :), on October 25, 2013

Tarpeelliset ja visuaalisesti hauskat ja kauniit taulukot – juuri huomenna olisin googletellut muuntotaulukkoja synttärileivonnaisia varten 🙂 Kaunista syksyviikonloppua 🙂

Sofia, on October 28, 2013

Hyvä, että tuli tarpeeseen Heidi :).

Ita, on October 26, 2013

Fabulous! So needed these!

Sofia, on October 28, 2013

Great Ita that I coukd be of help ;). BTW, stick of butter 113g… 😀