Random

Pink in play

Lastenhuoneesta löytyy vaaleanpunaisia unelmia lelujen seasta vähän enemmänkin. Tässä muutama suosikeista…

Näitä kirjoja meillä luetaan uudestaan ja uudestaan. Fancy Nancy oli Hattaran New Yorkin tuliainen ja ai kuinka mieluinen se onkaan. Fancy Nancy onkin kuin pikku Hattara, elämässä arkisistakin asioista pitää tehdä vähän hienompia. Pinkalicious kirjan jo silloin pinkkiä rakastanut Hattara sai meiltä “isosiskolahjaksi” sairaalassa kun Purkka syntyi ja sekin on erityisen rakas. Samoin kuin My Ballet Dream kirja joka on mummilta. Little Ballet Star odottaa tulevia synttäreitä ja nuo pikkuiset Pinkalicious ja Fancy Nancy kirjat pääsevät varmaankin tyttöjen joulukalenteriin. Ne tulivat suloisissa säilytysrasioissa. Rakastin tuollaisia lapsena!

Todays pink challenge includes some of the toys we love, in pink obviously! First our favorite pink books like Fancy Nancy, Pinkalicious and the Tutu Tilly book series…

Nukkeleikit ovat meillä suosittuja. Osa Corolleista ovat minun vanhojani, tuo kuvissa oleva vaaleatukkainen oli ehdoton suosikkini ja sille on aikalailla vaatteitakin. Muistan kun se tuli Stockmannille ( taisi olla ainoa “malli”, koska niitä sai silloin vain ulkomailta muuten) ja sain vanhemmiltani rahaa sen ostamiseen. Kävin yksin koulun jälkeen sen sieltä hakemassa, olikohan ensimmäinen ihan oma ostokseni, olin varmasti vasta ekalla tai tokalla luokalla. Se saikin sitten tuliaisiksi aina uusia asuja kun äitini kävi työmatkoilla Ranskassa. Ehkäpä pian Hattara voisi jo saada pitkähiuksisen nuken. Corollea myy Suomessa ainakin Ombrellino ja niille on vaate- ja tarvikevalikoimaa runsaasti mm. NKlla Tukholmassa. Se on siis Ranskalainen klassikkomerkki ja oma suosikkini. Pikkuiset taaperoleikkeihin sopivat Corollet ovat tytöt saaneet meiltä lahjaksi.

Some of our favorite toys are the Corolle dolls. Most of the outfits and some of the dolls are from my childhood. They have a lovely vanilla scent, even my old ones still smell so good.

Nämä röyhelöhameet ovat meillä käytössä lähes päivittäin ja vaikka ne ehkä ovatkin enemmän vaate kuin lelu, niin ainakin ne pääsevät ehdottomasti pinkkien lelujen top kolmoseen. Mikään ei tunnu niin ihanalta kuin pyörähdellä näissä ja kaikki korut tietenkin päällä! Molemmat on muinoin hankittu HioHoista, näitä tosin myydään nykyään melkein joka paikassa (mm. täällä).

 I´m not sure if these should be called “a toy”, but as my girls play in these almost every day, I recon it´s the most used item from the costume box. The frilly petti skirts! Oh how they just love them, they swirl so nicely and apparently feel very royal (especially when paired with as many pieces of jewelry as possible) .

Toivottelen taasen vaaleanpunaisia unelmia viikonloppuusi.

Have a slightly tacky, sweet and pink weekend.

Lattemamma

p.s. Alex and Alexan mid season sale on nyt -50%

 

6 Comments

 • Liina

  Ihana vaaleanpunainen postaus. Kirjavinkit ovat tosi tervetulleita. Onko teillä tuo My Ballet dream- kirja kova- vai pehmeäkantisena? Amazonilla itsellään taitaa olla vain pehmeäkantista myynnissä ja mietin miten se kestää ajan mittaan. Ajattelin hankkia lahjaksi pienelle balleriinalle.

  Corollen nuket ovat myös ihania. Meillä vajaa 2-vuotiaan suosikkeja ovat toistaiseksi olleet les beedibies- ja beedipouce-nuket. Niitä en löytänytkään enää tuolta Corollen sivuilta.

  Harvoin kommentoin, mutta blogisi on tosi inspiroiva ja täynnä kauniita juttuja!

  • Sofia

   Kiitos Liina! Pehmeäkantinen on My Ballet dream. Se on Akateemisesta, tuo toinen on amazonista ja myös pehmeäkantinen. Onkohan Tutu Tillyjä edes kovakantisina, en tiedä. Hyvni n kestänyt useita lukukertoja! Corolleille <3 :). Kiva kun kommentoit, se ilahduttaa aina!

 • Täti Ruskea

  Jään innolla odottamaan, millaiset joulukalenterit teet tytöille. Mulla on pikkupoikien ja 10-vuotiaan osalta suunnitelmat jo valmiina, mutta 13-vuotias poika tuottaa vaikeuksia. Ideat pikkuisiin joulukalenteriyllätyksiin on vähissä.

  • Sofia

   Täti Ruskea, kalenteri onkin jo valmiina, katsotaan mitä pikku sisältöä keksin sinne. Luultavasti nappaan vähän ensi kuun työmatkoilta pikku aarteita mukaani. Kalenteri löytyy viime joulukuun postauksista täältä! Se on jokavuosi meillä sama…

 • Ansku

  Mulla oli lapsena itse tehty kalenteri pussukoineen ja voi että se oli aina jännittävää avata uusi pussukka ja nähdä sisältö! Olen jatkanut “samaa perintöä”, mutta kalenterista on kylläkin saanut nauttia tuo puoliso joka vuosi 😀 Jos on hyviä vinkkejä aikuisen joulukalenteriin, niin mielellään ottaisin vinkit vastaan 😉

  • Sofia

   Hih, Ansku. Ennekuin meillä oli lapsia niin pakotin myös puolisoni täyttämään kalenteria kanssani puoliksi :D. Usein siellä oli viestejä ja kivoja yhdessä tehtäviä juttuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.