Good things for kids

Sophie la Girafe baby

Kuinka monen lapsella on (ollut) Sophie la Girafe? Suloinen vauvojen lelu suunniteltiin jo 60-luvulla. Itse muistan sen ajalta kun elokuva Kolme miestä ja baby tuli. Mielestäni se baby oli tietenkin tosi söpö röyhelöisessä kantokopassaan ( olen aina pitänyt vauvoista). Elokuvassa yksi miehistä ostaa vauvalle lelun lehtikiskasta ja se on ihana Sophie! Meidän tytöillä oli tietysti myös Sophie. Hattaran lemppari oli klassinen malli jolle hankittiinkin TutimNYC valjaat, jotta se ei putoaisi rattaista. Kun pikkusiskon syntymä läheni, pesi silloin alle kaksivuotias Hattara touhukkaana omaa Sophieaan eteenpäin annettavaksi. Purkan suosikiksi muodostui kuitenkin pururengas  Sophie.

Tässä kuvassa pikku Purkka jäystää tuota omaa suosikkiaan. Aikana jolloin lattemammalounaat pidettiin vielä kahviloissa ja ravintoloissa. Vauvat nukkuivat tai istuskelivat aloillaan ja mammat saivat hengähtää hetken. Purkalle taitaa olla tulossa hampaita. Tuo Joutsenen untuvapussi oli kyllä yksi suosikki vauvatuotteistani, se oli kullan arvoinen kahden talvivauvan kanssa. (Vaunulelu on Jacadin ja kashmirhaalari Oscar & Valentinin, purulelun kaikki varmasti siis tunnistavatkin.)

Perjantaiaamuna sain nauttia herkullista aamiaista ja kuulla hieman enemmän uudesta Sophie la Girafe baby kosmetiikkasarjasta joka lanseerataan Suomessa nyt marraskuun alussa. Tätä kansainvälistä ecosert-sertifioitua luonnon- ja luomukosmetiikkasarjaa vauvoille valmistaa yksinoikeudella Suomalainen (!) Alva Organics Oy. Tuotteet on suunnitellut alan ammattilainen ja kahden pojan äiti Jonna Jalkanen. Sophie la Girafe Cosmeticsin ensimmäinen tuoteperhe on tämä Sophien la Girafe baby ja lisää tuotteita on kehitteillä. Sophie la Girafe baby on suunniteltu nimenomaan herkälle vastasyntyneen iholle, suojaamaan ja vahvistamaan sitä.  Tuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä allergeeneja (niissä on mieto tuoksu, mutta se tulee luonnonaineista). Ainesosat kuulostavat suloisen ylellisiltä, juuri siltä miltä sarja mielestäni näyttää ja tuntuukin.  Vai eikö laventelivesi, valkoinen tee, kauramaito, Pohjoinen mustikkaöljyuute ja jojoba- sekä aprikoosinsiemenöljy kuulostakin juuri siltä mitä haluaisit vauvasi iholle laittaa?

 

Me saimme mukaamme testattavaksi uusia ihania Sophie tuotteita ja tietenkin jo heti lauantaiaamuna laskimme kylvyn ja testasimme kaikki ihanat uutuustuotteet. Tytöt olivat niistä aivan innoissaan! Purkit ovat kauniin yksinkertaiset, mutta suloiset. Sophie la Girafe babyn visuaalisen ilmeen takana on Aino Nieminen. Alkutuntuma tuotteisiin oli todella hyvä. Ne eivät ärsyttäneet ja tuntuivat ylellisiltä. Hiukset tulivat puhtaiksi ja pehmoisiksi. Molemmat tytöt ovat tainneet periä isänsä samettisen ihon, joten testaan tuotteita myös omalla kuivemmalla ihollani. Palaan vielä kokemuksiimme hieman pidemmän käytön jälkeen. Mutta voisin näin ensituntuman perusteella sanoa, että olen kyllä myyty. Ihan kuin alkuperäiselle söpöliinille Sophiellekin.

Testgroup in action! Kuvat on napattu puhelimella ja laatu on sen mukainen, pahoittelut siitä. Hattara oli niin suloinen kun hän levitteli itse kasvovoidetta kuin isompi tyttö konsanaan.
Purkka ja ihana vauvaöljy jolla olisi suloista tehdä vauvahierontaa pikkuiselle vauvalleen (oi, se oli niin ihanaa!), toimii myös kuivaihoisen mamman vartalolle hyvin.

The new Sophie la Girafe baby cosmetic series will be launched in the beginning of November. I´m thrilled about this certified organic and natural line of products that is actually Finnish. The products include a protection cream, face cream, body lotion, bubble bath, baby oil and hair and body wash. All the products are made with fragile baby skin in mind. The aim is to protect and fortify. All the ingredients are natural, mostly organic and contain luxurious ingredients like Northern blueberry oil extract, lavender water and white tea. The girls got their own products to test and I will come back with my thoughts after we have used them for a while. But for now I can tell you I´m quite sold. The products seem luxurious and look very classy and cute at the same time. I have been a big fan of the Sophie the giraffe toy and now I´m a fan of the cosmetic products too. These will be launched internationally, they should reach the States and some European countries this year and Great-Britain next year. I´m really excited about this brand!

Uskon, että Suomalainen Sophie kosmetiikkasarja lähteekin maailmanvalloitukseensa menestyksekkäästi! Tuotteen nettomyynnistä lahjoitetaan 1% paikallisesti hyväntekeväisyyteen. Tämä on brändi joka vetoaa ainakin minuun. Puhdas, kaunis, luonnonmukainen, ylellinen, suloinen ja tyylikäs.

Palaan tähän aiheeseen siis vielä kun olemme testailleet tuotteita rauhassa! Ehkäpä pieni Sophie ylläri olisi silloin paikallaan?

Lämpöä ja kuivia sukkia alkavaan viikkoon!

Lattemamma

p.s. Lisää tietoa halajavat voivat käydä klikkaamassa itsensa täällä Sophie la Girafe babyn sivuilla postitulistalle. Minityylin Laura kirjoitti myös Sophiesta ja hänen tekstistään löytyy eriteltynä tuotteet ja hinnat. Marraskuun 8. päivä lanseerattava tuote tulee myyntiin ainakin Ombrellinoon ja Bebesiin. Ainakin Ombrellinolla on toimiva nettikauppa josta tuotetta voi tilata myös kotiin! Tuonne Sophien sivuille tulee varmasti lista muista jakelijoista. Sophie lähtee myös muualle Eurooppaan ja Amerikkaan.

Tytöt innostuivat vielä sunnuntai-iltana laittamaan pikku nukkensakin vaahtokylpyyn. Pikkuinen Sophie kirahvi on ollut avaimenperä josta on tehty nukeille oma Sophie lelu. Nuket ovat Petit Collin merkkiset.

27 Comments

 • Laura

  Oi, sarjaa täytyy päästä kokeilemaan! Pikku-neitimme onkin tosi herkkäihoinen, testissä meillä nyt Estelle&Thild, toivottavasti kotimainen Sophie kirii ohi 🙂 Suloista viikkoa teille!

 • viivi

  aika kiiltokuvanmaista höpötystä (hattara & purkka & mr latte) huh. kaikki olevinaan niin hienoa kun ovat ulkomaisia vaatteita ja muuta, kannattaisi muuttaa varmaan monacoon eikä olla täällä rupusuomessa, tää on niin out maa

  • Sofia

   Eikös olekin viivi! Blogini on tällainen söpöstely-henkinen, nimenomaan kiiltokuva oikeasta elämästä, eikä niinkään mitään arkirealismia. Viihdymme kuitenkin erinomaisesti Suomessa, mielestäni täällä ei ole lainkaan rupuista, mutta kaikki toki koemme elämää ja maailmaa omista lähtökohdistamme. Ja kuten tämäkin postaus osoittaa, olen todella innoissani kun löydän kotimaisia tuotteita jotka tuovat minulle paljon iloa, kuten tämä Sophie sarja! Ja mitä mr. Latteen tulee… vaihdoin hänet mr. Espressoon, ettei nyt ihan hempeilyn puolelle mene koko juttu ;).

 • Sissi

  Mielestäni on ihanaa että on blogeja joissa on hempeyttä ja kauneutta:)

  Todella mukavaa kuulla että suomalaiset pääsevät tekemään tälläisiä tuotesarjoja. Täällä on saatavilla tuotesarjoja kemikalioista ja paremmista tavarataloista melko monelta aikuisten tunnetulta luksusmerkiltä ja ne ovat melko suosittuja mutta olen päätynyt luonnonmukaiseen Weledaan jonka vauvatuotteita edelleen käytän tytöillä. Jos he olisivat pienempiä niin varmaan kokeilisin vielä tätäkin sarjaa:)Täytyykin katsoa kun tänään poikkean Lafayetten lastenosastolla että onko heille tullut näitä myyntiin:)

  • Sofia

   Kiitos Sissi! Pidän myös Weledasta lapsille ja ylipäätänsäkin (paitsi en kyllä niistä keltaisista Calendula-pakkauksista niinkään). Ja hei, eihän vielä ole iällisesti liian myöhäistä Sophieille, minäkin otin nämä käyttöön :D! Lafayettesta tuskin vielä löytyy, lanseerataan Suomessa 8.11. ja sen jälkeen lähtevät Euroopan ja maailman valloitukseen.

 • Ansku

  Itselläni ei ole lapsena ollut Sophieta, mutta tuliaisina olen sellaisen joskus tuonut ulkomailta ystävän lapselle. Sophie on ihana! Samoin teidän testiryhmä 😉 Minusta on hienoa, että löytyy kivoja kotimaisia tuotteita, joita voidaan sitten ylpeydellä viedä ulkomaillekin! Kivaa alkanutta viikkoa teille!

 • Katariina

  Kiitos Lattemamma aivan ihanasta blogista! Eiköhän meillä kaikilla perheenäideillä ole omat pyykkivuoremme ja lelut välillä pitkin poikin asuntoa, siksi on ihanaa välillä hengähtää, istua alas ja katsella kauniita kuviasi blogissa. Minulle ainakin elämän pienet, kauniit asiat ovat aina toimineet suurena arjen piristyksenä. Se tekee elämästämme kepeämpää, hauskempaa ja kauniimpaa – kiitos kun sulostutat meidän lukijoidemme arkea!
  P.S. Sinun kauttasi olen löytänyt mm. ihania nettikauppoja kaunistamaan pienten tyttöstemme arkea, herkullisia uusia reseptejä ja muita hauskoja vinkkejä yhdessäoloon/puuhailuun, joita tulen vielä kokeilemaan kun tyttöseni hieman kasvavat…

  • Sofia

   Kiitos kaunis Katariina viestistäsi! Ja juurikin niin, tuskinpa kenenkään kotona on aina kaikki lelut paikoillaan ja pyykit silitettynä kaapissa. Se olisi ehkä hieman erikoista lapsiperheessä. Ei se silti tarkoita, että niitä haluaa ihailla blogeissakin sen lisäksi.

 • Pia

  Ihana juttu, Sofia! Poikkesin viime perjantaina Ombrellinoon ostamaan uudelle kummipojallemme ristiäislahjaa ja myyjätär antoi mulle muutaman Sofie cosmetics-näytteen mukaan kassiin! Ilahduin niin! Mä olen tankannut vauvan suihkutuotteita, voiteita yms ulkomailta, viimeisimmät Espanjasta. Jonkun mielestä ehkä turhaa ja typerää, mutta itse haluan ainakin kokeilla jotain muuta kun sitä ainaista Johnsson&Johnssonia (joka on muuten hurjan hintanen täällä pohjolassa). Mahtavaa saada siis jotain tälläistä nyt Suomeenkin, kun täällä kerta tällä erää asutaan 🙂 ja vielä suomalaisen valmistamana! Peukku!

 • Niina

  Sophie löytyy toki meiltäkin, se vaan on niin vastustamattoman ihana! Ja ehdottomasti uutta tuotesarjaakin tulemme testaamaan, kuulostaa lupaavalta! Tuo ensimmäinen kuva Purkasta on muuten aivan ihana. Aurinkoista viikkoa Sofia!

 • Minna Löfgren

  KAUNIS KIITOS SOFIA Ihanan positiivisesta, kauneutta ja lämpöä sisältävästä blogistasi! Meillä eletään 3 teinipojan ja treenivaatteiden täyttämää arkea:)
  On siis ihana hengähtää, katsella ja ihastella kauniita kuviasi. Ihanaa Syksyn jatkoa Teidän Perheelle!!!!!!! Toivottavasti jaksat ilahduttaa meitä jatkossakin kauneudella.

 • Susanna

  Täällä arjen keskellä blogisi auttaa minua myös aina muistamaan ja miettimään, mitä ihanuutta tavallisesta arjesta oikeastaan löytyykään, kun tarkkaan katselee. Kiitos sinulle siitä, kun jaksat kirjoittaa visuaalisestikin kaunista blogia. Arkea voin katsella kotonakin :). Ja Sophie, sekä perinteisessä että purulelumuodossa, ovat meiltäkin löytyneet. Ja useammallekin tuttavan pienelle vauvalle lahjaksi päätyneet. Onpa kiva, että suomalaiset keksivät siitä kosmetiikkasarjan kehittää. Hienoa!!

  • Sofia

   Olet Susanna ihana, kiitos kommentistasi! Ja eikös olekin tosiaan mahtavaa, että tämä sarja on kotimainen! Moni muukin oli ilmeisesti lisenssiä havitellut…

 • Johanna

  Tuo sarja tulee kyllä meille testattavaksi heti kun vaan ehdin ostoksille (lanseerauksen jälkeen toki siis…). Ollaan lähiviikkoina muuttamassa uuteen asuntoon, jossa on kylpyamme ja meidän tytöille “oma” kylppäri, nuo sopivat sinne tosi kivasti. Täytyykin muuten kaivella täältä blogistasi niitä Lasten kanssa Helsingissä -vinkkejä. Olen kylläkin itse kotoisin Helsingistä, mutta nyt muutamme ihan uusiin ympyröihin ihan lähelle keskustaa ja täytyy etsiä uusilta kulmilta jotain mukavaa tekemistä tytöille.

  Enkä todellakaan jaksaisi lukea blogia, jossa meininki olisi samanlaista kuin meillä kotona. Älä siis missään tapauksessa tingi tyylistäsi 😉

  • Sofia

   Kiitos Johanna viestistä ja paljon onnea uuteen kotiin! Täältä löytyy muuten Helsinki guide. Ja kun naputtelee hakukenttään Lattemamman Helsinki, pitäisi tulla myös juttuja aiheesta. 🙂

 • Johanna

  Kiitos, juuri tuota tarkoitin! Me ollaan muuttamassa Kaivariin, joten tuolta löytyy tosi hyviä vinkkejä ihan meidän kulmilta 😉

 • Katja

  Huomasin vasta nyt lukea tuon Lattemamman Helsinki-guiden, josta löytyi moni meidän suosikkipaikka ja monta uutta tutustumisen arvoista. Tuli niin kesää ikävä noista ihanista kuvista. Kiitos tuosta postauksesta, se oli todella kiva ja kattava, ihan helsinkiläisellekin. Sophie-kirahvista piti sanoa, että meiltäkin sellainen löytyy perusklassikkomallina sekä kylpyleluna. Kävin aikoinaan Kampin Bebesiltä imetysliivejä ostamassa ja näin Sophien, enkä voinut olla ostamassa sitä. Vasta myöhemmi sai tietää mikä klassikko se onkaan. Täytyy testailla noita Sopihie-tuotteita myös kunhan kauppoihin saapuvat.

 • Katja

  Blogin tyylistä vielä…minuun uppoaa täysillä! Kyllä niitä arkirealistisia ja inhorealistisia (karmeine synnytyskertomuksineen) blogejakin löytyy pilvin pimein, jos haluaa mielummin sellaisia lukea. Minun mielestä arjen harmautta on ihana piristää pinkillä, niin kuvaannollisesti kuin kirjaimellisestikin. Blogista on tullut yksi suosikeistani 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.