Nov
25

A special day

by Sofia   -   in Random

Viikonloppu hujahti ohi puuhastellessa. Sunnuntaina oli perinteiset joulukadun avajaiset joissa käväisimme. Stockmannin jouluikkunaa käymme tänäkin vuonna katsomassa joku ilta kun muita ei ole niin paljon liikenteessä. Keskusta-asumisen yksi hyvä puoli on se, että jouluikkunoille kävelee alle vartissa. Ehkäpä sitten haemme Akateemisen kulmalta uudesta Starbucksista kuumat kaakaot mukaan. Sitäkään ei vielä olla testailtu, jonot eivät ole meitä houkutelleet sisään.

Lauantainakin käväisimme Stockalla, kun huomasin ihan viime hetkellä, että siellä on Barbie tapahtuma. Purkka sammahti menomatkalla rattaisiin, mutta Hattaran vaaleanpunainen unelma toteutui kun hän tapasi ihka oikean Barbien. Hattara on pikkuinen realisti ja hän totesi lähtiessä pikkusiskolleen, että se taitaa kyllä olla vaa ihminen joka on pukeutunut barbiksi. Kuitenkin kun Barbie sitten seisoi siinä hänen edessään pitkissä vaaleissa kiharoissaan ja vaaleanpunaisessa iltamekossaan, Hattara kapsahtikin halaamaan häntä. Barbiekin hieman hämmästyi, ehkä hän ei ole niin yleisesti halailtava hahmo? Olin tietenkin salaa todella iloinen, koska Hattaran saaminen kuvaan kaikkien hahmojen kanssa ei aina ole onnistunut (eikä tietenkään ole tarvinnutkaan). Useimmiten ne ovat hänestä olleet hieman “pelottavia”. Barbien kanssa sai sitten poseerata yhteiskuvassa joka tulostettiin kehyksiin muistoksi. Tytöt saivat myös pinkit Barbie ilmapallot, jotain Barbie dvd´itä ja muuta pientä sälää. No entäs se ensimmäinen Barbie? Muistatte ehkä kun vähän aikaa sitten kirjoittelin barbeista. Stockmannilla oli lasten lelut yms. -20% joten se aivan ihana ballerina Barbie sujahti vaivihkaa ostoskoriin mukaan. Katsotaan mihin pakettiin se päätyy. Tänään neljättä syntymäpäiväänsä viettävä Hattara sai kuitenkin aamulla jo aiemmin hänelle tilatun Sylvanians lahjan. Nyt nekin suloiset pikku hiirulaiset yms. pääsevät meillä leikkeihin.

 

Hattaran synttärijuhlat vietämme vasta ensi sunnuntaina, joten tänään juhlitaan vaan oman perheen kesken. Päiväkotiin lähti myös jotain pientä herkkua kavereille.

Tytöt saivat aamulla pienet hattarapallerot jotka koristelin vaaleanpunaisella syötävällä glitterillä. Hattaran unelmien täyttymys!

Ja sitten se kaikkein tärkein asia tänään! Eli  random number generaattorilla suorittamani arvonnan voitti kommentti numero 143 eli Liliel! Onnea, onnea, onnea! Laitan sinulle sähköpostia pikimmiten. Kiitos kaikille osallistuneille, teitä oli hirmuisesti. Mahdollista harmitusta helpottamaan ajattelin kertoa, että kannattaa pysyä kuulolla ihan lähipäivinä, nimittäin seuraava huikea arvonta käynnistyy tuota pikaa.

Kivaa alkavaa viikkoa!

Lattemamma

p.s. Pahoittelut noiden ylempien kuvien laadusta . Minulla oli Stockalla vain puhelin mukanani joten sillä nappasin pari nopeaa otosta…

p.p.s. Tyttöjen mummi oli yrittänyt vielä ostaa sen Holiday Collection Barbien sunnuntaina, mutta ne olivat Stockalla loppuunmyytyjä. Huomasin, että ovat nyt myös Lekmerillä alessa

Our little miss Cotton Candy turns four today! She has grown up to be a very persistent, smart and utterly hilarious little girl. Thanks to a picture on Instagram, I noticed that Barbie herself was at a local department store on Saturday so we went to visit! Cotton Candy got a framed photo to take home, posing with Barbie and some nicknacks and pink balloons. Poor Bubble Gum was sleeping in the stroller but she got a balloon too. Oh, how happy Cotton Candy was! And obviously I had to, just had to get that gorgeous ballerina collectible Barbie for the girls (all that pinkness intoxicated me!). It awaits to be wrapped as a present at some point.  In the meanwhile I´ll enjoy it! And as for Cotton Candy´s birthday present. She was thrilled about her new Sylvanian Families present.

10 COMMENTS
|
9,258 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ A special day „
Ansku, on November 25, 2013

Voi, minäkin olisin mielelläni tavannut lapsena barbien 😉 Onnea Hattaralle syntymäpäivänä ja kivaa viikon aloitusta teille! 🙂

Sofia, on November 25, 2013

Kiitos Ansku! Välitän terveiset <3

Heidi :), on November 25, 2013

Kovasti onnea pikku-neiti Hattaralle 🙂 Olipa kiva lukea taannoista barbie postaustasi, ihania muistoja tuli itselleenkin mieleen. Piti oikein kaivaa vanha barbie laatikko kätköistä ja muistella hieman lisää niitä ihastelemalla. Voin vaan kuvitella tuon Barbie-tapahtuman olleen satumaista Hattaralle, ja pikkuisen myös äidille 🙂 Mukavaa viikon jatkoa, ja viikonlopun tulevaa syntymäpäivä juhlintaa.

Sofia, on November 26, 2013

Kiitos paljon Heidi :)!

VillaVaahtokarkki, on November 25, 2013

Ihania hattaranvaaleanpunaisia tunnelmia barbie-postauksessa. Onnea Hattaralle! Meidän vanhin tyttö oli pienenä karun realisti joulupukin suhteen, kun tuumaili, että joulupukki on vaan jonkun miehen ammatti ja Rovaniemen pukinpaja on sen työpaikka… selitäpä siinä nyt sitte, että älä paljasta sitä pikkusiskolle;)

Sofia, on November 26, 2013

VillaVaahtokarkki, lapset ovat välillä niin hupaisia, ihana tyyppi teillä siellä! Toiset ovat ikuisia haaveilijoita, toiset taas realisteja jo pienenä. Omanlaisiaan, ihan kuin me aikuisetkin.

Jonna, on November 25, 2013

Paljon onnea suloiselle Hattaralle! 🙂

Minulla oli lapsena ballerina Sindy nukke. Se oli lempinukkeni ja muistan kuinka sen ranteissa ja nilkoissa oli sellaiset nivelet että niitä saattoi taittaa oikeisiin balettiasentoihin. Voi että se oli hieno! 🙂 Googlen kuvahaulla etsinkin tämän nuken kuvaa ja sieltähän ballerina Sindyjä löytyi. Ei tietenkään enää mitään tämän päivän Barbeihin verrattuna. Ihania silti! 🙂

Sofia, on November 26, 2013

Kiitos ihana Jonna!

Niina, on November 26, 2013

Paljon onnea Hattaralle! Mekin kävimme vuosi sitten Stockmannilla samanlaisessa tilaisuudessa ja sitä Barbien kanssa otettua kuvaa ihaillaan vieläkin välillä. Meillä on selvästi Barbie-kausi alkamassa nyt 4,5-vuotiaalla ja pikkusisko seuraa perässä. Kesällä kaivettiin jo äidin vanhat Barbiet varastosta ja joululahjaksi on toivottu mitäpä muuta kuin Barbieta. 🙂

Sofia, on November 27, 2013

Kiitos Niina!

Leave a comment
name
email
url
message