Nov
26

Tunnelmalliset joulumyyjäiset

by Sofia   -   in Random

 

Lupasin täälläkin ilmoitella tulevaista joulumyyjäisistä. Lattemamman facebook ystävät ovatkin mainoksen jo nähneet, mutta kaikki lukijat eivät siellä kuitenkaan ole. Eli äitini ja hänen ystävättäriensä myyjäiset alkavat torstaina 28.11 ja jatkuvat ainakin sunnuntaille 1.12. Osoite on Satamakatu 5 Katajanokalla Helsingissä. Aukioloajat seuraavanlaisesti:

to 28.11. klo. 11.-19.00

pe 29.11. klo. 11.-19.00

la 30.11. klo. 11.-16.00

su 1.12. klo 11.-16.00

Nämä myyjäiset ovat muodostuneet jo perinteeksi, vaikka ihan perinteisistä joulumyyjäisistä ei kyse olekaan. Eli nämä rouvat eivät ole kutoneet villasukkia tai leiponeet pipareita. Sen sijaan tuolta saa ihania rautatuotteita kynttilänjaloista ja kattokruunuista nukensänkyihin, upeita kransseja ja muita kuivakukka-aarteita sekä mm. niitä supersuloisia kauluksia joita myös täällä Lattemamman blogissa on nähty. Joulutorttujen sijaan heillä on ollut tapana tarjota ohikulkijoille lasillinen viiniä shoppailun lomassa. Itsekin yritän ehtiä synttärijärjestelyiltä paikanpäälle, joten moikkaathan jos törmäämme siellä!

Lattemamma

p.s. Kävin kuvailemassa vähän juttuja, kun he vasta laittelivat paikkoja kuntoon. Läheskään kaikki ihanuudet eivät vielä olleet paikalla ja somistaminen oli ihan kesken…. Valitettavasti myöskään se ihana kimalle ja hohde ei tallennu minun kameraani joten nämä eivät kyllä aivan tuo tuotteita oikeuksiinsa.

Tämä pieni vaaleanpunainen joulupuu tulee koristamaan meidän nallejen ja pupujen joulupöytää. Se on mielestäni aivan ihana!

7 COMMENTS
|
11,489 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Tunnelmalliset joulumyyjäiset „
Ansku, on November 27, 2013

Voi kuinka kauniita ja “erilaisia” joulumyyjäisten tavaroita 🙂 Täytyy ehdottomasti tulla piipahtamaan 🙂

Sofia, on November 28, 2013

Kiitos Ansku, niin munkin mielestä!

Tuplamamma, on November 27, 2013

Huomenna menossa!

Sofia, on November 28, 2013

Tuplamamma, sanohan siellä terkkuja Lattemammalta jos et jo ehtinyt käydä! Menen itse huomenna, tänään en ehtinytkään…

Stella, on November 27, 2013

Hei,

toive tulevasta postauksesta: haluaisitko joskus kirjoittaa omista kauneudenhoitorutiineistasi? Siis miten hoidat ulkonäköäsi, mihin periaatteisiin uskot ja mitkä ovat lempituotteitasi? Blogisi perusteella sinulla vaikuttaa olevan loistava maku ja erehtymätön tyylisilmä, joten olisi tosi mielenkiintoista kuulla tästäkin ei maailman tärkeimmäistä asiasta, mutta ah-niin-ihanasta! 🙂
Kiitos tosi mukavasta blogista ja hauskaa syksyn jatkoa!
Stella

Sofia, on November 28, 2013

Kiitos Stella kivasta viestistä ja hyvästä aiheesta, laitetaan jonoon toivelistalle! 🙂

Tuplamamma, on November 28, 2013

Kuvassa “0173” oleva korkeampi ihanuus kaunistaa ruokailutilaamme! Siellä oli niin paljon kaikkea kivaa… Yritän ehtiä vielä pistäytyä ajan kanssa – nyt pikavisiitti kahden palaverin välissä:-)

Leave a comment
name
email
url
message