Random

Papershop goes Lattemamma

Sain ihanan yhteydenoton suosikki paperikaupastani Papershopista. Heillä on uusi joulukorttisarja jossa omista kuvistaan voi teettää kortteja. Vaihtoehtoja on neljä erilaista. Ne ovat kaikki ihania, eli valinnanvaikeutta taas tiedossa! Papershopilla on muutenkin makeita joulukortteja, huokaus taas heidän tuotteilleen. Jos olet ollut lukijani jo pidempään niin oletkin varmaan huomannut, että olen papershopin vakioasiakas (mm. täällä ja täällä olen kirjoitellut aiheesta).

Sitten taas ne hyvät uutiset! Papershop haluaisi tarjota jollekin onnekkaalle omista kuvista teetetyt joulukortit!!! Neljästä vaihtoehdosta saa valita mieluisensa. Eli taas olisi arvonnan paikka! Laitatko alle kommentin jos haluat osallistua arvontaan. Ja kuvassahan ei tarvitse olla lapset, vaikka oman lemmikin kuva olisi söpö joulutervehdys. Kortit tulevat valmiiksi kuorien kanssa, joten ei tarvitse kuin kirjoittaa osoitteet ja liimata postimerkit. Arvon kortit maanantaina 2.12, että ne ehtii vielä teettää ja postittaa täksi jouluksi. Eli osallistuthan pian, viimeistään sunnuntai-iltaan 1.12 mennessä. Onnea matkaan! Edit. Arvonta on päättynyt.

Arvonnan lisäksi Papershop tarjoaa kaikille Lattemamman lukijoille 15% alennuksen koodilla lattemamma, postimaksuja ei myöskään kotimaan tilauksiin tule! Kiitos Papershop!

Ihanaa joulufiilistelyä,

Lattemamma

p.s. Papershopilla on Kruununhaassa ihana pieni liike jossa käyntiä suosittelen lämpimästi!

73 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.