Nov
28

Moon Boots

by Sofia   -   in Random

Hattaran ollessa noin vuoden ikäinen, törmäsin Le Bon Marchéen lastenosastolla pieniin ja mielestäni maailman söpöimpiin vaaleansinisiin Moon Bootseihin. Pakkohan sellaiset oli Hattaralle saada. Moon Bootseissa on tietenkin nostalgiaa, koska lähes kaikilla meistä oli varmaankin itsellä lapsena sellaiset, mutta ne ovat mielestäni myös jotenkin liikuttavat pikkuisen jalassa. Sen lisäksi ne ovat nylon pinnan vuoksi vettähylkivät ja “toppasisuksen” takia superlämpöiset. Mitään ihanan luonnollista Moon Bootseissa ei toki ole ja varmaan voimme kaikki kyseenalaistaa niiden ergonomian jalalle. Mutta sellaisiksi “ei ihan jokapäiväiseen käyttöön”-kengiksi ne ovat mielestäni ihanat! Viime jouluna meille ostettiin jo kolmannet Moon Bootsit kun Hattara sai tätä talvea silmällä pitäen vaaleanpunaiset sellaiset joulupukilta (tämä oli siis hänen oma hartain toiveensa). En ole ihan varma saako näitä jostain kaupoista Suomessa, mutta nettikaupoista voi ainakin tilata (mm. täältä ja täältä). Edit. Kampin Pikkuväestä löytyy Moon Bootseja.

I fell in love with little Moon Boots when little miss Cotton Candy was just turning one and I was looking for warm winter boots for her. I saw them at the children’s department of Le Bon Marché. They were light blue and just too adorable to pass. This year she will be wearing her third pair. They are really great for “hand me downs” too as they don´t seem to suffer anything. The one s passed down to little miss Bubble Gum are in pretty pristine condition. They are super warm and don´t get wet.  Not for everyday use, even in wintertime as I´m not sure how good they are for little feet, but definitely some of our favorites!

Lattemamma

p.s. Little Miss Cotton Candy playing in the snow  in her brand new Moon Boots and a Bonpoint duvet overall that I loved so much! (outside our old apartment in January 2011)

7 COMMENTS
|
10,556 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Moon Boots „
Annika, on November 28, 2013

Voi että mikä söpöliini talvikuvassa! Hihih, toimisikohan moonbootsit kävelyä opettelevalle 9kk jo täksi talveksi… Hmm… Nimittäin pakkohan noi olisi hankkia, niin ihanat!

Sofia, on November 28, 2013

Kiitos Annika. Ehkä kannattaa opetella eka kävelemään ja sitten laittaa Moon Bootsit jalkaan :D. Tulee sen verran ylös tuo varsi, ettei kyllä ole helpoin ja paras ensikenkä.

Heidi, on November 28, 2013

Kampin Pikkuväki myy näitä.

Sofia, on November 28, 2013

Hei huippua, kiitos vinkistä Heidi!

Kippuralla, on November 28, 2013

söpöt on, meillä pakkaskenkinä luotetaan enemmän tepsuihin missä on villavuori 🙂

Sofia, on November 28, 2013

Kippurallaa, kaikenlisäksi Tepsut ovat kotimaiset, joten tosi hyvä valinta varmasti! Meilläkin on villa/karvavuorilliset kengät vielä näiden lisäksi, mutta ei kyllä Moon Bootseissakaan varpaita palele.

Ansku, on November 28, 2013

Voi kuinka söpö pieni neiti <3 Ja tuo iloinen hymy 🙂

Leave a comment
name
email
url
message