Random

Ihanaa viikonloppua!

Taas ehti viikko hurahtaa ohi ihan silmänräpäyksessä! Täällä touhotetaan nyt sunnuntaina vietettäviä synttärijuhlia, joten tällä kertaa pikaiset viikonlopun toivotukset vain. Meidän aikamme menee varmasti leipoessa ja somistellessa… niin ja tietenkin juhliessa oikein olan takaa! Mitään kovin suuria juhlia ei vielä tänäkään vuonna Hattaralle järjestetä, vaan muutama tyttökaveri kutsuttiin. Ehkäpä ensi vuonna sitten jo viisivuotias saa pitää vähän isommat kaverisynttärit. Perhe ja kummitkin ovat toki tulossa iltasella kakkukahveille, joten ainahan juhlijoita kuitenkin riittää. Jos haluat katsoa, niin täällä kirjoittelin enemmän ajatuksiani juhlien järjestämisestä lapsille, täältä löytyy Hattaran 3-v juhlat, Purkan sip´n see, sekä yksivuotisjuhlat ja kaksivuotisjuhlat. Hattaran kaksivuotisjuhlien kuviakin olisi koneella iso pino…

Tämä herkullinen juliste on myynnissä Etsyssä.

Nähdään täällä jälleen ensi viikolla ja aivan ihanaa viikonloppua taas kerran! Se on kuulkaas justiinsa joulukuu, eli muistakaahan avata niitä joulukalenterin luukkuja sunnuntaina. Yritän jossain välissä pikimmiten tehdä jutun niistä pienistä kalenterin täytteistä, jollaista toivottiin! Ja ottakaahan vielä osaa joulukorttien arvontaan!

I wish you all a lovely weekend! I´m busy with Cotton Candy´s birthday party preparations so there will be no pink challenge this weekend. Don´t forget to start opening the advent calendar on Sunday if you have one! Yay, it´s almost December !

Lattemamma ♥ ♥ 

p.s. Viikon vaaleanpunaiset jäävät huomenna välistä…

p.p.s Tänään piipahdan myös ystävättärieni kanssa myyjäisissä ja glögillä, oih mitä aarteita!

 

2 Comments

  • Maria

    Toivon ihania syntymäpäiväjuhlia teille…Täyttäköö ilo ja valo päiväänne <3

    Itseasiassa olemme pojun kans tulossa sunnuntaina Hki:in ja siellä järjestetään ylläripylläri juhlat pojun 5-vuotisjuhlat serkkujen luona…kun hän täytti vuosia viikolla ja en järjestänyt täällä vielä isompia juhlia joten juhlaa on tiedossa myös meilläkin..niin ihanaa! Lastenjuhlissa on niin ihanaa kun ilo on niin aitoa…

    -Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.