Party planning,  Random

Arvonnan voittaja…

… on vastaus numero 25 eli eve. Paljon onnea eve!!! (Arvonnan suoritin taas random number generaattorilla.) Laitan eve sinulle pikimmiten sähköpostia. Muistakaahan muut hyödyntää 15% alennuskoodia lattemamma kun teette kortti- ja muita ostoksia Papershopissa.

Mites teidän viikonloppunne sujui? Valitettavasti en ehtinyt viikonloppuna kirjoittelemaan tälle päivälle kunnon merkintää tänne blogiin, mutta halusin kuitenkin ilmoittaa heti arvonnan voittajan. Meillä nimittäin kävi vaaleanpunainen pyörremyrsky kylässä ja se oli aivan ihanaa. Hattaran juhlat olivat onnistuneet ja sankari enemmän kuin tyytyväinen. Nyt vaaleanpunaiset härpäkkeet siirtyvät alta pois ja joulu saa tulla taloon. Ihanaa alkavaa viikkoa ja tunnelmallista alkavaa joulukuuta. Nautitaan joka hetkestä!

How was your weekend? We had a very pink ballerina themed birthday party. It was fabulously frilly and sweet! We had a lot of fun and our heads are still spinning from all the twirling and all that sugar. Now it´s time to collect our pink props and spread Christmas spirit in this house instead.  Have a lovely week friends!

Lattemamma

p.s. Lisää kuvia ja juttua Hattaran juhlista, jos joku on kiinnostunut, kunhan vaan kerkeän käydä kaikki kuvat läpi…

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.