Dec
13

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

by Sofia   -   in Random

Siirappi. Löysin New Yorkin Dean and Delucasta tämän täydellisen vaahterasiirappipullon. Olen sitä ihaillut jo Pinterestissä ja järkeilin tämän hieman hintavamman siirapin hankintaa sillä, että emme osta kovin usein viiniä kotiin. Siirappi maksoi saman verran kuin vähän parempi viinipullo, se kestää takuulla pidempään ja siitä voivat nauttia myös lapset. Sitäpaitsi pullo on mielestäni niin ihana, että se on ollut hankinnasta asti paraatipaikalla keittiössä. Joka kerta kun tulen ovesta sisään, ilahdun sen nähdessäni. Nyt haaveissa on vielä se belgialainen vohvelirauta… tämä siirappi olisi nimittäin varmasti melkoisen täydellistä rapsakoiden, paksujen, kulmikkaiden belgialaisten vohveleiden päällä.

Suloisen pehmoiset valkoiset kashmir-unisukat. Näissä kelpaa hiiviskellä kotona viemässä joulukalenteriyllätyksiä lastenhuoneeseen pienten mentyä nukkumaan.

Psst… nämä kuvissa näkyvät ovat menossa lahjaksi, omani olen jo ottanut käyttöön. 

Uusi käsisaippua ja -rasva. Pienestä on todella ihmisen onni kiinni. Kauniit lasiset Barr-Co´n putelit ja niiden metalliteline sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseeni. Nämä ovat Anthropologiesta.

 

Palosammutin. Tämä oli ehkä hieman erikoinen lahja, mutta juuri sopiva mr. Espressolle. Fire designin mattavalkoinen vaahtosammutin, jonka löysin Smyygistä, on mielestäni harvinaisen tyylikäs ja odottaa kiinnitystä keittiön seinään, uunin toiselle puolelle.

Maailman paras kaakao. Olen hehkuttanut tätä Mariebellen kaakaota ennenkin blogissani. Lempimakuni on aztec, se on tummanpuhuvaa (65%) sopivasti karvasta suklaata jonka sulatan paksuksi ja vahvaksi kaakaoksi veden sekaan ja maustan (jauhetulla) chilillä. Nautitaan espressokupista pienenä ja makuhermoja sekä endorfiineja herättelevänä kokemuksena. Suosittelen. Mariebelleä myy heidän omien liikkeittensä lisäksi varmasti hyvät gourmet ruokakaupat ympäri maailman. Saman asian saavuttaa todennäköisimmin sulattamalla yli 70% hyvälaatuista tummaa suklaata tilkkaan kuumaa vettä.

These are my little bits of happy this week. The Noble maple syrup I found at Dean and Deluca. I love the bottle! I also really really like the barr-co hand soap and lotion glass bottles I bought from Anthropologie. Perfect for my bathroom. The softest white cashmere bed socks are my favorite thing at the moment, perfect for tiptoeing around the house when the girls are sleeping and Christmas magic is in the making. That fire design extinguisher was a gift for mr. Espresso. It looks stylish enough to be mounted on the kitchen wall. Plus it might come in handy if I get the belgian waffle iron from santa (that I desperately need so I can make crunchy waffles to go with that syrup!). Last on my list is the Mariebelle aztec hot chocolate. I make mine very strong mixed with a tiny bit of water and chili powder. Oh the happiness it brings to ones tastebuds and soul as well. Lately I have also been happy about cold days when the snow starts falling slowly (it has not stuck to the ground yet, but two weeks for Christmas still…) and the divine scent of hyacinths. Little girls in very long nightgowns are also making me very happy at the moment. They are just too cute for words. I wish you a light filled weekend!

Onnelliseksi on tehnyt viimeaikoina myös ihanat pakkaspäivät lumihiutaleineen, hyasinttien huumaava tuoksu ja pienet ihmiset pitkissä yöpaidoissa. Mikään ei ole sen suloisempaa.

Tänään on kuitenkin perjantai 13. päivä ja Lucian päivä. Meillä on ohjelmassa luciapullan leivontaa ja tapaamme myös tyttökaverimme Tuomiokirkon luona, aiomme nimittäin nähdä edes vilauksen oikeaa kynttiläkruunua hiuksissaan kantavasta Lucia-neidosta. Ehkäpä tästä kaikesta blogissa ensi viikolla…

Valoa viikonloppuusi,

Lattemamma

p.s. Joku kyseli joskus mielipiteitäni tyttöjen nimistä. Mielestäni Lucia ja Gloria olisivat aivan ihanat nimet sisaruksille!

4 COMMENTS
|
10,806 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Tällä hetkellä onnelliseksi tekee… „
susan, on December 13, 2013

Heh, mulla palaa AINA ruoka pohjaan, kun päätän ajankuluksi nopeasti tarkistaa blogit ruoanlaiton lomassa ja luen sun uusimman postauksen. Ajankulu unohtuu 😉

Kiitos kivasta blogista!

Sofia, on December 14, 2013

Hihii susan. Sait mut nauramaan ääneen! (tosin pahoittelut palaneesta ruuasta 😉 )

Elisa, on December 13, 2013

Nämä onnellisuus-postaukset on aina niin ihania! Tulee tosi hyvä mieli, kun lukee. Onni todella voi olla kaunis siirappipurkki, ei mitään suurempaa <3.

Sofia, on December 14, 2013

Ihana Elisa! Näitä onkin mun mielestä aina hauska tehdä.

Leave a comment
name
email
url
message