Dec
14

Pink pedicure and perfume

by Sofia   -   in Random

Viikon vaaleanpunaiset löytyvät taas pikkutytöiltä. Tällä kertaa mani-pedikyyrijuttuja ja muuta pientä söpöä. ( Mani-pedi on vaan hieno tapa sanoa kynsienleikkuu, olen vähän kuin Fancy Nancy ja yritän hienostella!)

This weeks pink is found in the bathroom, the girls perfumes and things we use for manicures and pedicures (as in cutting their nails, I´m just trying to sound fancy like Fancy Nancy would!)

Pienille kynsille pienet kynsisakset, pinkit tietenkin. Löysin viimevuonna jouluostosreissulta Pariisista Hattaralle ja Purkalle nimikkotuoksut. Ne tuoksuvat aikas… hmm, makeilta.

Vaaleanpunainen kulmikas tuoksu on Jacadin lasten hajuvesi ja se on aivan ihanan tuoksuinen. Tätä voi oikeasti suihkaista hiuksiin juhliin lähtiessä (joskus ehkä mammakin vähän lainailee…).

Ystäväni tytöillä oli hienot mumminsa tekemät manikyyrit joissa oli söpöjä kuvia. Ajattelin kokeilla näitä “herkullisia” kynsitarroja ehkä varpaankynsiin tytöille. Little Bu lakat on lapsille suunniteltu, ne ovat myrkyttömiä ja lähtevät lämpimällä vedellä pestäessä. Ei siis ihan oikeaa lakkaa… Kynsitarrojen päälle pitää varmaan lainata mamman päälyslakkaa, että pysyvät?

Donitseissa on “huulikiiltoa”. Nämä pääsevät joulusukkiin. Tällaiset jutut eivät ehkä ole niitä kaikkein tyylikkäimpiä, mutta tekevät pikkutytöt ihan super onnellisiksi. Tiedän jo nyt, että Purkka kaivaa kaiken huulikiillon kerralla esiin ja sitä löytyy hiuksista ja poskista. Ja riemu on suuri! Se on tärkeintä. Sitäpaitsi näistä jää ihan suloiset donitsit myöhemmin leikkeihin.

Jätskilaastarit paikkaavat haavan lisäksi pahan mielen…

Tämä karkkikaulakoru on menossa Purkalle joulupakettiin. Siskolle on jostain syystä kertynyt lahjaksi enemmänkin “rihkamakoruja”, mutta Purkalla ei ole kuin muutama oma. Hän rakastaa nykyään koruja ja penkoo aina siskon korurasiaa. Tämä karkkikoru on varmasti mieluinen lahja.

Have a cute weekend!

Söpöä viikonlopun jatkoa!

Lattemamma ♥ ♥ 

8 COMMENTS
|
9,779 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Pink pedicure and perfume „
Katariina, on December 14, 2013

Minäkin laitoin kesällä tytölle varpaisiin kynsitarroilla timantteja ja perhosia, mutta se kuivumisvaihe päällyslakkoineen on hmm… hankala. Tarrat löytyivät milloin mistäkin matosta tai sohvasta. Mutta on se kuitenkin kiva, kun kesäjuhliin mennessä sandaaleista pilkistää söpöt varpaankynnet.

Laitoit juuri todella hyvän kirjavinkin kodinhoitoon liittyen, nimittäin sen Martha Stewartin kirjan. Tilasin sen heti. Minua on jäänyt kovasti harmittamaan, kun löysin joskus aikoja sitten sellaisen päiväkirjatyylisen kodinhoito-juhlien valmistelu ym. oppaan enkä silloin ostanut sitä ja sen jälkeen en ole vastaavaa löytänyt etsinnöistäni huolimatta. Siinä oli kaikki oleellinen jo valmiiksi aikataulutettuna kalenteriin. Ostin itselleni Ladureen almanakan ja yritän siihen organisoida itse vastaavaa muistilistoineen. Silti jatkan yhä etsintääni.

Hyvää viikonloppua toivotellen,
Katariina

Sofia, on December 14, 2013

Ah Katariina, hyvä pointti. Täytyy keksiä joku hyvä aktiviteetti jos innostun tarroja laittamaan. Ehkäpä leffa ja pedikyyri olisi hyvä yhdistelmä niin pysyisivät hetken aloillaan… Hyvää viikonloppua!

Hannele, on December 14, 2013

Ekaa kertaa kommentoin. Ihana blogi ja elämä sinulla. Mistä vaaleanpunaiset tops puikot on? Entä saako kynsitarroja tai noita hajuvesiä tilattua jostain?

Sofia, on December 14, 2013

Hei Hannele ja kiva kun kommentoit! Ne pinkit topsit yms. on eno tuonut tytöille Hong Kongista, mutta Little Bu myy ainakin noita tyttöjen kynsitarroja, löydät ne täältä. Hajuvesistä en osaa kyllä sanoa valitettavasti. Jacadilla ei ole suomeen toimittavaa nettikauppa, mutta kuulemma postittaisivat Tallinnasta.

Susanna, on December 14, 2013

Heippa Sofia. Kuinka nopeasti nuo lakat kuivuvat? Eli voiko jo 2 vuotiaalle laittaa? Ja mistä nuo donitsit? Kiva lahjavinkki pikku kummitytölle – sekä kynsilakat että tarrat ja huulikiilto!

Sofia, on December 15, 2013

Susanna, kuivuu aika nopeasti. Olen kyllä laittanut Purkallekin. Tosin niinkuin totesin jo aiemmin, tämä lähtee ekassa käsienpesussa, joten jos ei ihan nätisti kuivukaan, niin ei tarvitse äidin tuskastella epäonnistuneita lakkoja kovin kauaa… 🙂 Huulikiiltodonitsit on Hong Kongista, olen kyllä nähnyt cup cake huulikiiltoja Accesorizessa.

Jenni, on December 15, 2013

Oi ei miten ihanat kuvat ja niin joka prinsessan unelma kaunistautumispaikka!!! 🙂

Sofia, on December 16, 2013

Kiitos Jenni! <3

Leave a comment
name
email
url
message