Random

Välillä

Olemme nauttineet rauhallisesta tahdista ja pyjamissa lököttelystä. Olemme leikkineet uusilla leluilla (pukki toi kuin toikin kilteille tytöille uuden leikkikeittiön) ja tietokone on pysynyt kiinni. Pidämme pientä lomaa vuoden vaihteeseen saakka. Sellaista lomaa jolloin ei mennä minnekään vaan ollaan vaan. Välillä laitetaan kumisaappaat (!) jalkaan ja käydään haistelemassa ulkoilmaa, sitten palataan taas takkatulen äärelle tai käperrytään sohvalle katsomaan hyviä piirroselokuvia.

Lattemamman joululahjat olivat kovasti saajansa näköiset…
Tätä huumaavan herkullista tuoksukynttilää ei suositella alle sadan neliön asuntoihin. Meille mahtuu onneksi passionhedelmän, marjojen, ruusun ja manchurian dragonfruitin tuoksua. Ooh mikä yhdistelmä!
Mom´s one line a day kalenteri on täydellinen väsyneellekin äidille joka ei jaksa pitää pitkää päiväkirjaa. Itse ajattelin kerätä tänne päivittäin tyttöjen parhaat lausahdukset. Tiedättehän ne huvittavat, suloiset tai yllättävät jotka kuvittelee muistavansa aina, mutta unohtaa viikossa.
The art of french baking-kirja inspiroi jo kokeilemaan monta uutta reseptiä. Ensi vuonna aion kokeilla paljon uusia leivonnaisreseptejä, tehdä juttuja joita en ole koskaan tehnytkään!
Kaunis harmaanvihreä nahkaranneke ja kultainen lukko, rannekoru minun makuuni.
Lumenvalkoinen kashmirneule on pehmeä, löysä ja kaikin puolin täydellinen. Kiitos Joulupukille kun luit  tämän toiveeni! (kuvassa tosin näyttää enenemmän persikanväriseltä, mutta on siis ihan valkoinen)

Miten teidän joulunne sujui? Olitteko itsekin olleet kilttejä? Entäs lapset? Me saimme nauttia taas herkuista ja kauniista tunnelmasta vanhemmillani ja pukkikin oli tuonut lahjasäkin oven taakse. Vaikka ulkona tosiaan sataa vettä, ei mielen harmaudesta ole tietoakaan. Kyllä tämä joulu taas hehkui kauniin tummanpunaisena ja vihreänä lämmittäen koko ihmisen. Nyt lepo ja toisen ihmisen täysi huomioiminen jatkukoon, uuden vuoden toivotuksia varmasti seuraavaksi. Nauttikaa ihanat!

Lattemamma

p.s. Kommenttejen vastauksetkin ovat laahanneet jälkijunassa, kiitos paljon kuitenkin niistä ja aivan ihanasta tunnustuksestakin  ! Palaan teille kun sopiva väli sattuu kohdalle!

I´m on a lazy hazy holiday for a few days enjoying time off from my computer and spending it rather with my loved ones. I hope you had a great Christmas and get some time off yourself too. In today´s pictures are some of my Christmas presents… I´ll see you here on New Years eve!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.