Dec
27

Välillä

by Sofia   -   in Random

Olemme nauttineet rauhallisesta tahdista ja pyjamissa lököttelystä. Olemme leikkineet uusilla leluilla (pukki toi kuin toikin kilteille tytöille uuden leikkikeittiön) ja tietokone on pysynyt kiinni. Pidämme pientä lomaa vuoden vaihteeseen saakka. Sellaista lomaa jolloin ei mennä minnekään vaan ollaan vaan. Välillä laitetaan kumisaappaat (!) jalkaan ja käydään haistelemassa ulkoilmaa, sitten palataan taas takkatulen äärelle tai käperrytään sohvalle katsomaan hyviä piirroselokuvia.

Lattemamman joululahjat olivat kovasti saajansa näköiset…

Tätä huumaavan herkullista tuoksukynttilää ei suositella alle sadan neliön asuntoihin. Meille mahtuu onneksi passionhedelmän, marjojen, ruusun ja manchurian dragonfruitin tuoksua. Ooh mikä yhdistelmä!

Mom´s one line a day kalenteri on täydellinen väsyneellekin äidille joka ei jaksa pitää pitkää päiväkirjaa. Itse ajattelin kerätä tänne päivittäin tyttöjen parhaat lausahdukset. Tiedättehän ne huvittavat, suloiset tai yllättävät jotka kuvittelee muistavansa aina, mutta unohtaa viikossa.

The art of french baking-kirja inspiroi jo kokeilemaan monta uutta reseptiä. Ensi vuonna aion kokeilla paljon uusia leivonnaisreseptejä, tehdä juttuja joita en ole koskaan tehnytkään!

Kaunis harmaanvihreä nahkaranneke ja kultainen lukko, rannekoru minun makuuni.

Lumenvalkoinen kashmirneule on pehmeä, löysä ja kaikin puolin täydellinen. Kiitos Joulupukille kun luit  tämän toiveeni! (kuvassa tosin näyttää enenemmän persikanväriseltä, mutta on siis ihan valkoinen)

Miten teidän joulunne sujui? Olitteko itsekin olleet kilttejä? Entäs lapset? Me saimme nauttia taas herkuista ja kauniista tunnelmasta vanhemmillani ja pukkikin oli tuonut lahjasäkin oven taakse. Vaikka ulkona tosiaan sataa vettä, ei mielen harmaudesta ole tietoakaan. Kyllä tämä joulu taas hehkui kauniin tummanpunaisena ja vihreänä lämmittäen koko ihmisen. Nyt lepo ja toisen ihmisen täysi huomioiminen jatkukoon, uuden vuoden toivotuksia varmasti seuraavaksi. Nauttikaa ihanat!

Lattemamma

p.s. Kommenttejen vastauksetkin ovat laahanneet jälkijunassa, kiitos paljon kuitenkin niistä ja aivan ihanasta tunnustuksestakin  ! Palaan teille kun sopiva väli sattuu kohdalle!

I´m on a lazy hazy holiday for a few days enjoying time off from my computer and spending it rather with my loved ones. I hope you had a great Christmas and get some time off yourself too. In today´s pictures are some of my Christmas presents… I´ll see you here on New Years eve!

11 COMMENTS
|
12,190 VIEWS
|
Partager sur Facebook
11 comments on “ Välillä „
Maria, on December 27, 2013

Ihania kuvia ja voisin jopa väittää että tuo kuvien tuoma rauhallisuus välittäytyi tänne Turkuun asti… Nautitaan tästä hetkestä.
-Maria

Sofia, on December 27, 2013

Kiitos ja rauhaisia hetkiä sinne myös!

anna, on December 27, 2013

Mielettömän ihana rannekoru, olisi juuri minunkin makuuni? Saako kysyä, että mistähän joulupukki on tuollaisen löytänyt, saako Helsingistä? Ihanaa loma-aikaa!
T. Anna

Sofia, on December 30, 2013

Hei Anna ja kiitos! Koru on Atelier Tillanderilta Kluuvikadulta.

Jatta, on December 28, 2013

Ihania lahjoja!
Meidän joulu vietettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti lämpimän auringon alla :). Täytyy myöntää, että olihan se ihana pulahtaa jouluaattona uima-altaaseen, mutta ei kyllä tuntunut ns. oikealta joululta. Onneksi lomakotiimme olimme saaneet vähän joulukoristeita ja jopa kuusen eli näyttää ainakin joululta, vaikka ulkona lämmin onkin.
Ensi jouluna sitten kenties taas perinteisempää ;)!
Ihanan rentouttavia välipäiviä!

Sofia, on December 30, 2013

Kuulostaa Jatta ihanalta! Nauttikaahan siellä!

Ansku, on December 29, 2013

Ihania lahjoja tosiaan! Ja jotenkin niin sinun näköisiäsi 🙂 Kyllä joulu on vaan niin ihanan tunnelmallista aikaa, vaikka sää nyt ei mikään paras ole ollutkaan. Mutta läheiset ja yhdessäolo, ne on parasta <3

Sofia, on December 30, 2013

Kyllä se niin on Ansku!

Nanna, on December 30, 2013

Moikka!
Ihania lahjoja olet saanut, erityisesti pidin tuosta mom’s one line a day-kirjasta -osaatko sanoa mistä sitä voisi hankkia?

Terkuin,
Nanna

Sofia, on January 1, 2014

Hei Nanna, vanhempani olivat löytäneet sen Hampurista, mutta googlettamalla löytyy ainakin Amazonista, täältä.

anna, on January 1, 2014

Kiitos tiedosta, ihana on rannekoru! Täytyypä tehdä tutkimusmatka Tillanderille.. 🙂 hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!
T. Anna

Leave a comment
name
email
url
message