Dec
31

Kohti

by Sofia   -   in Random

Katse on jo suunnattu kohti tulevaa vuotta. Kaikkea uutta. Lupauksia, toiveita, haaveita, unelmia. Puhdas kalenteri, puhdas vuosi. Ajatelkaas jos voisimme aloittaa jokaisen viikon samoin uusin ajatuksin. Sen sijaan, että maanantai olisi aina taas yksi kurja maanantai viikonlopun jälkeen, maanantai voisikin olla uusi alku uudelle viikolle. Tai mitä jos jokainen aamu voisi olla uusi alku? Uusi päivä, uusi mahdollisuus. Mahdollisuus tehdä paremmin, olla parempi, yrittää uudestaan.

Ajatus uudesta alusta kääntää kuitenkin katseen automaattisesti vuoden taaksepäin. Missä olimme, mitä päätimme, mitä saavutimme? Olin juuri aloittanut tämän blogin. Se on tuonut paljon uusia asioita elämääni jo nyt, vuodessa ja muutamassa kuukaudessa. Blogin kirjoittaminen on tuonut tänne teitä lukijoita paljon enemmän kuin osasin odottaa ja ihania kommenttejannekin saan lukea joka päivä. Kiitos kun olette täällä! Vimeisten kuukausien aikana olen myös palannut työelämään ja sekin on tuonut osaltaan elämääni paljon lisää. Nautin kotiäitydestä aivan hurjasti, se oli minulle todellakin suuri unelmien täyttymys ja olen kiitollinen siitä ajasta jonka sain olla kotona ihanien tyttöjemme kanssa. Töihin paluun aika oli kuitenkin tullut ja työkavereiden tapaaminen, ja ihan itse työn tekeminen, on ollut erittäin mieluisaa elämässäni juuri nyt. Onneksi ehdin silti viettää paljon aikaa myös kotona ja blogikaan ei ole ihan hirmuisesti töihinpaluuni takia kärsinyt. Ihan jokaiselle päivälle en ole ehtinyt kirjoittaa niin merkityksellistä sisältöä, mutta toisaalta se ei olekaan blogini tarkoitus ja onneksi välillä söpöt höpöhöpöt ovatkin juuri niitä mitä tarvitsemme päiväämme piristämään.

Oma toiveeni tulevalle vuodelle ja jokaiselle tulevalle päivälle olkoon tämä… Nautitaan elämästä ja niistä ihmisistä joiden kanssa sitä jaamme. Kuunnellan välillä ihan oikeasti, katsotaan kun joku pyytää pienellä äänellä ” äiti katso! “. Voimme ällistyä kun oikeasti pysähdymme ja keskitymme. Ei olla itsellemme liian ankaria. Jos meidän tekee mieli herkutella niin nautitaan siitä mitä suuhumme laitamme. Jos omatunto soimaa ja sanoo ei ei ei, niin ehkäpä silloin se herkkupala ei ole juuri meille tarkoitettu. Nautinto on jotain ihan muuta kuin huono omatunto.  ( Quilty pleasure on mielestäni erikoinen sanapari ihan alkuunsakin).  Joskus on hyvä osata sanoa myös ei, niin ruuan kuin muidenkin asioiden suhteen. Joskus lepo on yhtä tärkeää kuin suorittaminen. Välillä pyykkivuori voi odottaa vielä yhden päivän ja lempparielokuva jonka on nähnyt jo sata kertaa, ei voi odottaa enää hetkeäkään. Joskus on hyvä laittaa juoksulenkkarit jalkaan vaikka pitäisi imuroida ja joskus taas on hyvä jättää treenikassi eteiseen ja mennä lillumaan vaahtokylpyyn. Itseään pitää kuunnella ja olla itselle armollinen. Muistetaan myös, että joskus joku muukin osaa hoitaa lapsiamme yhtä hyvin kuin me itse. Otetaan aikaa itsellemme tai toisillemme ilman niitä kaikkein tärkeimpiäkin (pieniä) ja tehdään jotain yhdessä pariskuntina tai ystävien kanssa.  Nautitaan tulevasta vuodesta! Koskaan uusi ei tuo tullessaan vain hyvää, elämässä on aina pieniä, tai suurempiakin, vastoinkäymisiä. Kun vuosi on kulunut, toivottavasti mielemme täyttää kuitenkin ne hyvät muistot ja ne hetket joista muistimme nauttia silmät auki, korvat höröllään ja sydän valtoimenaan!

Hyvää uutta vuotta 2014 ihanat! Happy New Year 2014!

Lattemamma

Kuvissa ovat tietenkin lempi-ihmiset, lempipaikassa, puuhastelemassa lempijuttuja. Eli vaeltelemassa saaren kallioilla ilman mitään päämäärää, löytämässä satunnaisia aarteita, kuten keppejä ja tuijottelemassa haltioituneena merelle. Ehkäpä sinne tulevaisuuteen, nauttien kuitenkin juuri tuosta hetkestä. ( takit Petit Bateau, kumpparit Hunter)

p.s. Uuden vuoden vietossa on ” Same procedure as last year “.

12 COMMENTS
|
8,477 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Kohti „
Täti Ruskea, on December 31, 2013

Kauniita sanoja, kauniita ajatuksia 🙂 Nautin suuresti blogistasi ja olen tosi iloinen, että olet jaksanut/ehtinyt sitä päivittämään töihinpaluusta huolimatta. Tällainen päivittäinen äidin oma lattehetki tuo elämään juuri sitä jotakin muuta. Silloin ajatukset saa olla hetken pois niistä pyykkikasoista, silitettävien pinoista, siivouksista ja työasioista. Eikä tarvitse lähteä edes pois kotoa eikä olla kauaa poissa 😉 Kiitos siis näistä hetkistä ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi uuteen vuoteen!

Annika, on December 31, 2013

Lämpimät kiitokset arkea suloistuttavasta blogistasi! Minusta on ihana lukea, miten loihdit ripauksen taikaa perheenne arkeen ja juhlaan 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi tulevalle vuodelle!

Ps. Meilläkin on “same procedure as every year” 😉

Susanna, on December 31, 2013

Kiitos kuluneen vuoden ihanista lukuhetkistä ja kaikkea hyvää vuodelle 2014!

Minna, on December 31, 2013

“Happiness wants you.. let it in”! Kuvaa mielestäni blogiasi mainiosti. Kiitos kuluneesta ja onnea sekä iloa myös vuoteen 2014***

Ansku, on December 31, 2013

Kauniisti kirjoitettu; kauniita ajatuksia, aivan täydellisiä uuden vuoden toiveita <3 Kiitos kuluneen vuoden iki-ihanasta blogista, joka sulostuttaa minun(kin) päiviäni ja antaa sen pienen oman hetken kaiken kiireen keskellä. Odotan jokaista uutta postausta innolla, lattekahvi kädessä 🙂 Kiitos sinulle, että jaksat töihin paluusi jälkeenkin ilahduttaa postauksillasi! Ja kiitos kaikista mahtavista resepteistä ja muista loistavista vinkeistä! Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle ja perheellesi tulevalle uudelle vuodelle <3 Ps. Toisinaan ne söpöt höpöhöpöt ovat juuri sitä mitä päivän piristykseksi tarvitaan 😉

Lumo, on December 31, 2013

Onnellista uutta vuotta koko perheelle!

Blogin kirjoittaminen ja muiden blogien lukeminen on minullekin ihanaa kevyttä “viihdettä” ja arjen kiireiden keskellä. Blogiin tulee myös tallennettua monia pieniä ohikiitäviä hetkiä, joista muuten tuskin tulisi otettua aina kuvia muistoksi.

Eeva, on December 31, 2013

Näin vuoden lähestyessä loppuaan, on aika jakaa kiitosta. Kiitos Lattemamma, että olet jaksanut luoda niin ihanaa, suloista ja valloittaa blogiasi, melkein jokaiselle päivälle! Kiitos, että annat meille lukijoillesi inspiraatiota, vinkkejä, pieniä ja vähän suurempiakin ajatuksia! Olkoot vuosi 2014 onnellinen ja antoisa sinulle ja perheellesi!

Katja, on December 31, 2013

Tästä sinun blogistasi on muodostunut minunkin (joskus tylsien) työpäivien piristysruiske. Kahvikupillinen ja Lattemamman uusin postaus, siinä minun kahvitaukoni työpäivän aikana 🙂 Myös paljon olen saanut inspiraatiota ja uusia vinkkejä, kiitokset! Erityisesti Alex&Alexa-nettikaupasta on tullut uusi suosikkini, kiitos tämän blogin 🙂
Ihanaa uutta vuotta kaikille minunkin puolestani!

Jatta, on December 31, 2013

Kaunis kiitos ihanalle blogillesi! Olen saanut uuden virtuaaliystävän :)!
Onnellisia hetkiä tulevana vuonna sinulle ja läheisillesi <3!

Laura, on December 31, 2013

Tämän postauksen sanomaan on helppo yhtyä – erityisesti tuo lasten hoitamiskohta osui ja upposi. Kiitos kuluneesta vuodesta ja monista herkullisista kahvihetkistä blogisi parissa, ne ovat parhautta!

Sofia, on January 1, 2014

Kiitos teille kaikille kauniista sanoistanne ja siitä, että ilahdutatte täällä kommeneteillanne minua! Ihania virtuaaliystäviä <3!

HeidiKoo, on January 1, 2014

Oi miten ihanasti kiteytit kauniit ajatukset! Kiitos kun jaksat kirjoittaa asioista, jotka kelluttavat meidät lukijat kyynisyyden yläpuolelle <3 Pus ihana!

Leave a comment
name
email
url
message