Jan
6

Heippa joulu!

by Sofia   -   in Random

Tänään kerätään kaikki joulukoristeet pois ja popsitaan piparkakkutalot parempiin suihin. Sitten toivotaan lumisia kelejä tänne Helsinkiin, koska täällä odotellaan jo lumiukkojen teko- ja pulkanlaskuhommia. Hyvää loppiaista!

Purkka sai jouluna lahjaksi pikku kattiloita ja muita ruuan valmistusvälineitä. Lisää tyttöjen joululahjoista tuota pikaa…

In Finland we say bye bye to Christmas today, throw out the tree and eat the gingerbread houses. We are anxiously waiting for some snow as we are looking forward to some sledging or building a snowman. It´s not looking too promising at the moment but ever the optimist I am, I´m sure soon a bright white blanket will cover the grey outdoors.

Lattemamma

p.s. Tänään nappaan myös kameran käteeni ja palaan pian tänne blogiin taas kunnolla pikku bloggailulomaltani.

2 COMMENTS
|
5,832 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Heippa joulu! „
Laura, on January 6, 2014

Kiitos aivan ihanasta blogista ja kiva kun palaat tauolta! En ole koskaan kommentoinut kenenkään blogiin, mutta nyt oli pakko. Blogisi on todella inspiroiva, teillä on ihana koti ja tyttäret. Blogisi on pieni pala vaaleanpunaista unelmaa kotiäitipäiviini. Luen blogin joka ilta kun tyttäreni on nukahtanut. Jatka samaan malliin! 🙂 Iloista vuoden alkua!

Sofia, on January 7, 2014

Kiitos paljon kommentistasi Laura! Olen itse myös todella huono kommentoimaan muiden blogeihin vaikka muutamia luenkin säännöllisesti. Iloista vuoden alkua sinnekin!

Leave a comment
name
email
url
message