Jan
9

Kisu ja pupu

by Sofia   -   in DIY projects

Meillä tytöt pitävät kovasti rooliasuleikeistä. Yhtenä päivänä päätin tehdä muutaman korvapannan lisää, kun leikeissä oli niille kysyntää. Minulla oli jäänyt tähän pupupantaan hankkimiani pantapohjia yli ja Libertyn kangaspalaa olin halunnut jo pidempään käyttää johonkin. Mielestäni pannoista tuli tosi söpöt. Linkin Martha Stewartin sivuilta löytyvään pupunkorvien kaavaan löydät edellisestä pupupantatekstistä, mutta kissankorvat piirsin ihan vain vapaalla kädellä. Hankalaa se ei ole.

Päällystin siis muovisen askarteluliikkestä ostetun pannan Libertyn kukikkaalla puuvillakankaalla, kuumaliimaa avukseni käyttäen, ja sen jälkeen liimasin siihen korvat kiinni. Tein korvien pohjan paksummasta valkoisesta huovasta jonka leikkasin harkkosaksilla. Keskustaan käytin samaa kukikasta kangasta kuin pantapohjaankin. Hyvin kelpasivat tytöille ja toisin kuin kokonaan huovasta tehdyt pannat, nämä ovat mielestäni söpöt myös käytettäväksi ihan päivävaatteiden kanssa vaikkapa dagiksessa. Tarkemman ohjeen pantojen tekoon kuvien kera löydät tuosta pupupantapostauksesta viime pääsiäiseltä.

I made these kitty and bunny head bands using a hot glue gun, some felt, Liberty fabric and plastic head bands from a craft store. I think they came out quite cute! Pictorial instruction on this post if you´d like to make some ( there is also link to the original tutorial by Martha Stewart that is in English).  It really is very simple, quite fast and at least our girls really like them!

Have a sweet day!

Suloista päivää!

Lattemamma

p.s. Laitoin vähän tyttöjen vanhoja vaatteita (ja omia) myyntiin Katajanokalle second hand pop up kauppaan. Osoite on Selim, Satamakatu 5, 00160 Helsinki, jos haluat käydä kurkkaamassa. Lasten koot n. 1-3 v. ja aikuisten 34 ja 36 ( ja on siellä muidenkin juttuja, isompiakin, myös miehille).

6 COMMENTS
|
8,538 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Kisu ja pupu „
Marika, on January 9, 2014

Hei!
Olen jonkin aikaa innolla seurannut blogiasi. Makusi on niin samanlainen kuin itselläni, että on ihanaa saada uusia vinkkejä ja ennen kaikkea nauttia uskomattoman kauniista kuvista ja niissä esittelemistäsi asioista!
Tiedän että pidät mm. lasten ruseteista ja ajattelinkin vinkata Tukholmasta löytyvästä lastenvaateliikkeestä, jolla nyt on omat rusettinsa. http://www.byengberg.com :lla on tosiaan oma mallisto, jossa kahdenkokoisia rusetteja eri väreissä. Näitä käyttää myös Prinsessa Estelle… Toimitus myös Suomeen ja jos joskus käyt Tukholmassa, niin liike löytyy Östermalmilta. Sieltä löytyy myös kainelaista muuta kivaa, mm. Marie Chantalin lastenvaatteita.
Mukavaa päivää!

Sofia, on January 10, 2014

Oi ihana Marika, kiitos vinkistä!! Ja kivasta kommentista! Ihanaa viikonloppua!

Johanna / ByEngberg, on January 10, 2014

OH Im so happy to see that someone have made a comment about my hairbow Collection and my store. I saw that I have traffic to my webshop from your blog, and found this wonderful blog.

Have a Lovely weekend!

Johanna /ownder/founder

Sofia, on January 10, 2014

Me too Johanna, as I found your web store, it´s lovely! 🙂 Have a great weekend too!

Ita, on January 12, 2014

Oh latte mamma how I’ve missed you! Catching up after a while. Love this post!

Sofia, on January 13, 2014

Welcome back Ita! 😉 and thanks sweets!

Leave a comment
name
email
url
message