Random

Pinkit enteilevät kevään tuulia…

… no ainakin vähäsen koska tulppaaneista tulee aina ihanan keväinen olo! Ruokasaliin tuli heti joulukuusen lähdettyä iso kimppu valkoisia tulppaaneita, mutta tyttöjen huoneeseen ja makkariin raikkaan vaaleanpunaisia.

Nämä jädetötteröt taas ovat mielestäni maailman suloisimmat. Ihan vaan yksinkertaisesti niin söpöt, että ne piti raahata käsimatkatavaroissa työmatkalta kotiin, etteivät vaan rusentuisi matkalaukussa.  ” Jäätelökekkerit meillä on…”

Hattaran sanoin “oih, söpöööt!”.

Kaikilla taitaa olla oma suosikki huulirasvansa, minun omiani ovat Elisabeth Ardenin klassikko Eight hour cream ja tämä C.O Bigelown ruusuvoide joka tuoksuu suloiselta ja hoitaa kuivien huulien lisäksi kynsinauhoja ja oikeastaan mitä vaan kuivaa ihoa. Aina käsilaukussa mukana!

This weeks pinks have a little waft of spring in them as tulips always have a new kind of feeling in them after hyacinths and amaryllis for December. The teddy-top ice-cream cones are just too cute for words and that lovely scented C.O Bigelow´s rose salve is just the perfect lip balm ( and cuticle cream and…).

Kaunista viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Huomaattekos muuten, että pimein aika on jo ohi ja jos päiväsellä ehtii ottaa kameran käteen niin valohan se sinne kuviinkiin ehtii kurkata!

10 Comments

 • Katariina

  Hei Lattemamma! Panin jo aiemmin merkille tuon Sinun viiden vuoden päiväkirjasi ja yritin etsiä sitä tuloksetta. Tuo olisi niin ihana, sillä vaikka yritän joskus ajatella, että tuon hetken/sanonnan painan mieleeni, en muista sitä enää viikon saati kuukausien kuluttua! Mistä siis saan tuon ihanuuden käsiini?

 • *riikka*

  Meillä lähti kuusi vasta tänään pois ja heti hankin tulppaaneja, ne tuo vaan niin ihanasti heti kevään tunnun (vaikka se lumi nyt tänne tulikin tänään..)
  Huulirasvasuosikkini on myös ehdottomasti 8hour cream. Olen aikoinani englanninvuosinani käyttänyt tuota Rose Salvea, mutta en sen koommin ole siihen törmännyt. Vaselinen vähän vastaavaan tykkään välillä käyttää.
  Mistä olet tuota ostanut, nyt kun se taas muistui mieleen, on ihan pakko sitä saada!

 • Ansku

  Niin kauniita nuo tulppaanit! Ja nuo jäätelötötteröt, meillä on joskus lapsuudessani ollut vastaavia ja voi sitä riemua, kun pidettiin jätskikekkereitä! 😀 Mukavaa alkanutta viikkoa!

 • Katja

  Näin eilen Kiasman yhteydessä olevassa Rosebud kirjakaupassa samanlaisen viiden vuoden päiväkirjan “one line a day”, mutta se äiti sana puuttui siitä edestä eikä ollut vaaleanpunainen. Mutta ostovinkkinä. Itse ostin tämän vuoden päiväkirjan vasta nyt, semmoisen ihanan perhoskuvilla viikkokalenterin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.