Jan
23

Who loves Olivia?

by Sofia   -   in Random

Kun Olivia possun tunnari pöllähtää televisiosta, hyppää Purkka usein tanssimaan villisti. Olivia on ihana! Olivia on reipas ja ajattelevainen ja mikä parasta Olivia on oma itsensä (oli se sitten milloin ballerina, milloin jalkapalloilija tai oopperalaulaja) ja uskoo itseensä. Ja Olivialla on erinomainen mielikuvitus!Aina kaikki ei mene ihan niinkuin Olivia olisi halunnut, mutta sepäs vasta hyvä onkin, eihän tosielämässäkään kaikki suju aina toivotusti. Lopulta hommista selvitään kuitenkin aina parhain päin. Olivia on ihana myös kirjoissa. Alkuperäisen Olivia-kirjan on kuvittanut ja kirjoittanut Ian Falconer. Hankin meille vähän aikaa sitten myös The Very Best of Olivia-kirjan jossa on useampi Olivia satu yksissä kansissa. Huomasin vasta kotona, että sen on kirjoittanut ja kuvittanut useampi henkilö, sadusta riippuen. Kirja on todella kiva värikkäine kuvineen ja toistaiseksi kun tytöt eivät vielä lue itse, ei haittaa vaikka tekstit ovatkin englanniksi. Siitä riittää iltasatuja moneksi illaksi. Jokainen Olivia satu päättyy siihen kun Olivia käy illalla nukkumaan ja juttelee vielä iltasadun päätteeksi päivän tapahtumista äidin tai isän kanssa. Ihan kuin meillä ja teilläkin!

Olivian omilta nettisivuilta löytyy kaikennäköistä kivaa pienille Olivia faneille. Sieltä voi printata värityskuvia, pelata erilaisia pelejä tai vaikkapa tutkia Olivian suosikki reseptejä. Sitä kautta voi myös tilata pienille Olivia faneille halutessaan leluja tms. Olivia pyörii aina vähän väliä suomeksi Pikku Kakkosessa. Meidän iPadillakin on pari Olivia peliä, toisessa maalataan ( ja maaleja voi sekoitella ihan oikeasti, eli sinisestä ja keltaisesta tulee vihreää jne.), toisessa autetaan Oliviaa taikatemppujen tekemisessä. Pelit ovat kivat, mutta eivät ehkä meidän suurimmat lempparit. Asuuko teillä Olivia faneja?

Vasemmalla Ian Falconerin Olivia ja oikealla televisiosta tuttu vähän värikkäämpi Olivia.

Kun Olivia pukeutuu, hänen pitää sovittaa ylleen kaikkia vaatteita. Kuulostaako tutulta?

Olivia menee nukkumaan jokaisen tarinan lopuksi. Siksipä Oliviat ovatkin juuri sopivia iltalukemisia.

Tämä voisi olla kuva meiltä, paitsi pikkuveljen sijaan meillä tietenkin siskoaan matkii Purkka.

Olivia is one of Bubble Gums favorite characters and Cotton candy is super fond of her too. I really like Olivia, as she has great imagination, she is not afraid to be who she is and she is a thinker. She always comes up with fantastic ideas ( and the grownups around her encourage her to follow through with them). She also has great self esteem and on top of that she is funny! Oh Olivia, we are huge fans! And Ian Falconers drawings are really catchy even though the original book is black and white with the exception of Olivia´s very favorite color red. Are you an Olivia fan?

Kivaa torstai päivää!

Lattemamma

 

0 COMMENTS
|
12,012 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message