Jan
24

Iloa viikonloppuusi!

by Sofia   -   in Random

Taas on perjantain aika. Viikko on kulunut harvinaisen reippaasti ja nyt on jo yllättäen taas viikonloppu käsillä. Minulla on viikonlopuksi kivoja suunnitelmia joten otan sen innolla ja avosylin vastaan!

Tässä vielä muutama suosikkilinkki viikonlopun iloksi…

Miten suloinen voikaan olla tämä kettukakku? Ja ohje sen valmistamiseen vaikuttaa juuri sopivan simppeliltä ja selkeältä.

Seuraavaksi lukulistallani on vuoden 2013 Nobel palkittu Alice Munron Kerjäläistyttö (oletko jo lukenut sen?), mutta sen jälkeen taidan napata käteeni tämän kirjan. Kuulostaa nimittäin sen verran houkuttelevalta!

Oletko kiinnostunut valokuvauksesta, mutta termit, valotukset, manuaaliasetukset yms. tuottavat sinulle tuskaa? Itse ainakin alan seurata uutta suomalaista kuvakulmia blogia.

Haaveilen “välillä” kodinhoitohuoneesta. Edellisessä asunnossamme ehdin jos sellaiseen tottua, mutta nyt se siintää vain unelmissani. Esimerkiksi tämä kelpaisi minulle vallan mainiosti!

Kylläpäs on kaunis marmelaadipurkki. Jos tämä tulee joskus vastaan niin taitaa päätyä tämän purkkifanin ostoskoriin.

Räväkkää tai rentouttavaa viikonloppua, kumpi ikinä tuntuu juuri nyt sopivammalta!

I´m wishing you a splendid weekend! Hope to see you here next week!

Lattemamma

 

14 COMMENTS
|
8,193 VIEWS
|
Partager sur Facebook
14 comments on “ Iloa viikonloppuusi! „
Laura, on January 24, 2014

Ihana, söpö kuva! 🙂 Ovatko pallit Boknäsiltä? Hauskaa viikonloppua teille!

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos Laura! Ja jakkarat ovat kuin ovatkin Boknäsiltä!

Susanna, on January 24, 2014

Suurkiitos kirjavinkistä. Mietinkin juuri, että jotakin uutta inspiroivaa haluaisin lukea! Uuden vuoden lupaukseni nimittäin on, että vähemmän i-padiä ja enemmän lukemista :). Katsotaan miten käy!

Sofia, on January 30, 2014

Susanna, pidän lupauksestasi! Ostin juuri kirjan, jos ei ole kiire lukemaan, niin saat lainaksi kun olen valmis ( johon voi tosin mennä tovi, aikamoinen opus on! ).

Papu, on January 24, 2014

Kirja “Kultainen lintu” näyttäisi ilmestyvän suomeksikin helmikuussa vaikka tietysti alkuperäiskieli on aina antavin. Pidin aikanaan kovasti Jumalat juhlivat öisin-kirjasta 🙂

Sofia, on January 30, 2014

Papu, kiitos vinkistä. Joo, tykkään myös lukea itse kirjoja alkuperäiskielellä (erityisesti englanninkielisiä, koska ranska esimerkiksi ei ihan niin hyvin kyllä taitu…).

Hannele, on January 24, 2014

Ihanaa viionloppua teille. Tytöillä on ihanat pyjamat. =)
Voisitko tehdä joskus juttua suosikki kirjoistasi tai lehdistäsi?

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos Hannele! Ja kiitos postausideasta, laitetaan korvan taakse! Suosikkilehdistäni tosin kirjoittelin jo täällä.

Ansku, on January 25, 2014

Ihania postauksia ollut taas pitkin viikkoa sinulla! Olen ennättänyt lukaista blogiasi vain pikaisesti jossain palaverien tauoilla (ja ehkä vähän palaverien aikanakin, mutta ei kerrota kellekään). Hei mä löysin myöskin tuon kuvakulmia-blogin ja aion seurata sitä! Kerjäläistyttö on luettu, suosittelen luettavaksi 🙂 Hauskaa viikonloppua! Ps. Jälleen niin söpö kuva tytöistä 🙂

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos Ansku ja Kerjäläistyttö odottelee yöpöydällä… voi tosin olla, että tuo Goldfinch kiilaa nyt sen ohi…

Blanca, on January 26, 2014

Heippa Sofia! Löysin blogisi muutama kuukausi sitten ja ihastuin siihen täysin. 🙂 Blogisi lukeminen saa aina niin hyvälle mielelle ja inspiroi todella! Minulla tuli mieleen postausaihe ehdotus tuosta kodinhoitohuoneeseen viittaavasta linkistäsi. 🙂 Olisi hauska lukea, millainen olisi unelmatalosi, jos rakentaisit tai remontoisit omakotitalon. Itse olen asunut vajaan vuoden maalla uudessa omakotitalossamme, jonka suunnittelimme ja osittain rakensimme itse. Joskus kuitenkin nähdessäni upeita vanhoja kerrostaloja, huomaan miettiväni, minkälainen kaupungissa oleva tunnelmallinen kerrostalokoti voisi olla, miten sen sisustaisin. 😀 Onko sinulla koskaan tällaisia ajatuksia, haaveiletko nyt kerrostalossa asuessasi koskaan omakotitalosta? 🙂 Olisi kiva lukea muutenkin lisää sisustamiseen liittyviä ajatuksiasi, pidän tyylistäsi kovin ja kotinne on niin upea! Itselläni on tällähetkellä meneillään puutarhan suunnittelu, haaveita on kyllä paljon. 🙂 Olisi hauska lukea myös sinun ajatuksiasi kasveista ja puutarhoista, pidät postaustesi perusteella ilmeisesti ainakin kukista kovasti. 🙂

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos paljon Bianca ihanasta kommentistasi! Ja tosi kivasta juttuideasta. 🙂 Tottakai välillä haaveilen omakotitalosta, ihan vaan senkin takia, että saisi rakentaa juuri sellaisen kuin haluaa. Taidan kuitenkin olla kerrostaloihminen, meillä riittää tosin saaressa kesäisin “omakotitalo” puuhaa vaikka siellä ei puutarhaakaan ole.

Liina, on January 27, 2014

Kiva postaus ja suloinen kuva. En muuten voi lakata ihastelemassa Hattaran ja Purkan ihania hiuksia. Purkallakin on jo todella paljon tukkaa ikäisekseen. Tyttöjen hiustenlaittovinkeistä ja hiuskoristeista olisi kiva joskus lukea enemmänkin.

Sofia, on January 30, 2014

Kiitos Liina! Ja hiuskoristejuttuja ja hoitovinkkejä laitetaan tuloille! Olipas täällä tänään monta hyvää postausaihetta!

Leave a comment
name
email
url
message