Jan
31

Onnellista viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Niin se viikko taas hurahti ja perjantaissa ollaan. Tässä vähän taas linkki vinkkejä viikonlopun ratoksi…

Eikös olekin näppärä idea lasten peitolle? Ihailen aina ihmisiä jotka keksivät jotain uutta ja oivaltavaa.

Nämä lumiset kuvat olivat vangitsevia ja saivat minut tuntemaan oloni kovin seesteiseksi.

Oi pionit, koska?

Vaikka ulkona onkin kylmä, voisi jugurttijäätelötikkareita olla hauska tehdä lasten kanssa. En tiedä miksi ne ovat minusta todella liikkuttavat. Tytöt värjäisivät mielellään tikkuja ja voisivat muutenkin helposti ottaa osaa tähän pikku projektiin. Tämä testataan meillä jossain vaiheessa. ( Tuntuuko teistäkin, että keksin kokoajan pidempiä yhdyssanoja? Jugurttijäätelötikkari… )

Me printtasimme pari arkkia näitä päitä joihin Hattara innostui heti piirtämään dagiskavereiden naamoja. Myös erilaisten tunteiden piirtelyä ja ilmeitä voi kokeilla. Kannattaa printata itselle samalla muutama, niin voi harjoitella siinä samassa… ( Purkkakin väritti kuvat omalla ihanan reippaalla tyylillään.)

Koskakohan saisin tehtyä jotain asialle “ikkunaverhot makuuhuoneeseen“? Haaveilen myös kovasti valkoisista tuolinpäällisistä ruokasalin tuoleihin, koska nehän ovat tietenkin se kaikkein järkevin valinta lapsiperheessä. No, konepestävät…

Meidän viikonloppuumme kuuluu siis juhlaa ja juhlasuunnittelua niinkuin eilen mainitsinkin. Hattara pääsee myös kummivanhempiensa kanssa katsomaan Disney on Ice showta. Hän sai lipun joululahjaksi ja vaikka idea on minusta loistava ja lahja oli todella kiva, niin salaa harmittelen vähän etten itse pääse tänä vuonna mukaan. Olen ikuinen lapsi. No ensi vuonna sitten ensi kertaa molempien tyttöjen kanssa.

Ihanaa, ihanaa viikonloppua! Ja muistakaa, ripaus taikaa voi viedä meidät mitä ihmeellisimpiin paikkoihin…

Lattemamma

What are you up to this weekend? I´m helping my friend set up for a party and we are then celebrating the cutest little 3 year old on Sunday. Cotton Candy is going to see the Disney on Ice Show with her godparents and I was secretly a little bummed my invitation got lost with Santa ( it was her Christmas gift). I´m such a child at heart… 

Wishing you a magical weekend!

14 COMMENTS
|
10,870 VIEWS
|
Partager sur Facebook
14 comments on “ Onnellista viikonloppua! „
Laura, on January 31, 2014

Ripaus taikaa tännekin, kiitos! Vatsataudin jälkimainingeissa sitä todella tarvitaan. Minun on pitänyt pidemmän aikaa udella, että vaikka leivot paljon, niin miten pidät lastenne (ja teidän aikuisten) herkuttelun hallinnassa?

Ihanaa, aurinkoista pakkasviikonloppua! Ja kiitos taas kuluneesta blogiviikosta!

Sofia, on January 31, 2014

Voi Laura, pikaista paranemista sinne. Eikä täällä mikään ole hallinnassa ;)! No ei vaan olen kyllä sitä mieltä, että mieluummin leivotaan itse jotain hyvää kerran viikossa ja sitten tiedän mitä siihen herkkuun on laitettu, kuin, että osteltaisiin vaikkapa karkkia sun muuta ( toki kyllä me karkkiakin välillä syödään, tosi harvoin itse ostetaan… paitsi ostan kyllä niitä nättejä, mutta en anna kenekään syödä niitä 😉 ). En ole mikään valkoisten jauhoja ja sokerin puolestapuhuja, mutta uskon kyllä, että jopa niitä voi kuluttaa kohtuudella, kunhan muistaa liikkua ( myös lasten kanssa).
Ja jotenkin ehkä blogista välittyy kuva, että niitä herkkuja syödään paljon enemmän kuin tavallista ruokaa, mutta kun kakut sun muut näyttävät niin paljon paremmilta kuvissa kuin vaikkapa kaurapuuro. Meillä syödään arkena ihan normaalia terveellistä arkiruokaa ja varmaankin keskivertoa enemmän vihanneksia, marjoja ja hedelmiäkin. Mutta silloin tällöin kyllä arkenakin saatetaan syödä iltapalaksi pullaa, meillä ei herkkupäivä ole välttämättä viikonloppuna. Ja koskaan en syö lapsilta salaa herkkuja, koska en halua antaa kuvaa, että herkuttelussa olisi jotain kamalaa ja syntistä. Sen pitää olla nautinto sitten kun päättää jotain hyvää syödä.

Laura, on January 31, 2014

Kiitos Sofia! Mahatauti pienillä on kyllä rankkaa…
Teillä tuntuu olevan terve asenne ruokaan ja herkutteluun. Lasten (ja erityisesti tyttöjen) kasvatuksessa tuo on minusta äärimmäisen tärkeää. Liikunta-addiktina allekirjoitan tuon kohtuudella kuluttamisen, lapsilleni haluaisin lahjoittaa myös liikunnan ilon ja terveelliset ruokailutottumukset, (joissa osana on myös herkuttelu).

Ansku, on January 31, 2014

Kivoja linkkivinkkejä taas kerran! Edellis viikonlopun vinkeistä innostuneena tuli testattua ne tuorejuustotäytteiset pikkuleivät (muokkasin vähän reseptiä mieleiseksi) ja juuri valmistin itselleni herkulliseksi iltapalaksi banaanilettuja luonnonjugurtin ja marjojen kera. Hyvää ja terveellistä 🙂 Sunnuntaina sitten kokeiluun se kookoskakku 😉 Mitä ihaninta viikonloppua teille!

Sofia, on February 2, 2014

Kerrohan sitten Ansku mitä piditte kakusta! Mulla on vielä ne pikkuleivät tekemättä. Siis juuri ne kyseiset, muuten olen leiponut viikonloppuna kyllä keksejä ja kohta ne ovat täälläkin!

Susanna, on January 31, 2014

Heippa Sofia. Kivoja postauksia ollut sinulla taas! Varasin Goldfinch kirjan Akateemisesta – se taitaa olla koko maailmasta loppu (kuten myös sieltä), joten voi olla, että joudun sinulta lainaamaan :). Disney on Icea täälläkin sunnuntaina tiedossa (ja juuri niin, että luulen, että nautin itse siitä enemmän kuin 2-vuotias – mutta kaikki tekosyyt ovat mielestäni sallittuja, kun kyse saduista, prinsessoista ja mistä tahansa vaaleanpunaisesta :)…). Kivaa viikonloppua teille!

Sofia, on February 2, 2014

Kiitos Susanna! Ja todella kaikki ilo irti siitä, että pienten tyttöjen kanssa pääsee vaalenapunaisiin prinsessaseikkailuihin!

Ita, on February 2, 2014

Your friend is one lucky gal!
Have a great Sunday!

Sofia, on February 2, 2014

Ita, I´m actually the lucky one. She is one fantastic friend! <3

Blanca, on February 3, 2014

Kiva kuulla Sofia, että sinullakin on siellä sisustuspohdintoja työn alla. 🙂 Minä sain itse asiassa juuri muutama päivä sitten ripustettua makuuhuoneemme ikkunaan jo puolitoista vuotta sitten ostamani verhot. Ostin verhot ulkomaanmatkalta silloin vasta rakenteella olleeseen taloomme ja kuvittelin ne juuri tuohon huoneeseen. Ja voi sitä riemun määrää, kun ne nyt sai vihdoin ripustaa ikkunaan. 😀 Meillä on talossamme vielä loppusilausta vailla olevia huoneita (mm. muutamat listat odottavat nakuttajaa) ja siksi myös huoneiden sisustus on kesken. Vielä aiempaan postaukseen kirjoittamaasi vastaukseen liittyen, ymmärrän hyvin, että omakotitaloasuminen ei ole kaikkia varten. Nyt rakentamisaikana sen on kyllä oivaltanut, miksi kaikki eivät haaveile omakotitaloelämästä saati oman talon rakentamisesta, vaikka se itselle oikealta valinnalta on tuntunutkin. Te saatte kyllä yhdistettyä mukavasti sekä kerrostalo että omakotitalo asumisen hyvät puolet, kun voitte asustaa ja puuhastella kesät saaressa. 🙂 Niin ja kiva, että innostuit postausehdotuksestani. 🙂

Sofia, on February 3, 2014

Blanca, luulenpa, että meillä sisustusharrastajilla taitaa aina olla sisutuspohdintoja käynnissä, muutoksen tuulia ilmassa ja koskaan ei ole ihan valmista. Sehän onkin aivan parasta tässä “harrastuksessa”, eikö vaan?! 🙂 Välillä itsekin ostan jotain kaunista (kuten sinä verhosi) sen kohdalle sattuessa, vaikka sille ei vielä paikkaa tai edes tarvetta olisikaan. Kyllä ne ihanat aarteet sitten aina sopivan käytön jossain vaiheessa löytävät.

Blanca, on February 4, 2014

Olet aivan oikeassa Sofia, haaveilu ja suunnittelu on sisustamisessa kyllä ihan parasta! 🙂 Olen muuten ihaillut välillä blogisi kuvissa vilahtavia piparkakkureunaisia verhoja. Verhot ovat kyllä niin kauniit ja sopivat kotiinne täydellisesti!

Ansku, on February 5, 2014

Oi että, se kakku oli taivaallisen hyvää!! Ihan täydellistä iltapäiväkahvin kera nautittavaksi 🙂 Työkaverit kiittivät kovasti myös, eli oikeastaan kiitokset kuuluvat sinulle, kun jaoit reseptin 🙂 Itse asiassa mä tein heti seuraavana päivänä toisen kakun, ihan vain uudemman kerran töihin vietäväksi, kun kaikki eivät ehtineet saada osaansa siitä ensimmäisestä. Työkaverit odottelevat nykyään innolla et mitä uusia reseptejä mä taas testailen 😀

Sofia, on February 10, 2014

Hyvä, että työkavereille ( ja sinulle ) maistui! Munkin mielestä oli tosi herkullinen kuivakakku!

Leave a comment
name
email
url
message