Apr
1

Put a bow on it

by Sofia   -   in Good things for kids

Instagrammin ihmeellisessä maailmassa tapahtuu välillä kummia. Jokin aika sitten aloin seurata Ruotsalaisen ByEngberg putiikin rusettimerkkiä Petite Oliviaa ja seuraavaksi huomasinkin voittaneeni 10 rusettia ( ne arvottiin kaikkien instafeediä seuraavien kesken). No mahtava homma! Meiltähän ei varsinaisesti rusetteja puutu, mutta toisaalta olemme kyllä näiden suurkuluttajia. Fedex kiikutti rusetit meille ja voi että miten ihania ne ovatkaan! Johanna oli tiputtanut pussukkaan tytöille muutaman ylimääräisenkin rusetin. Värisävyt ovat kauniita ja rusetit juuri sopivan kokoisia arkikäyttöönkin. Viidessä rusetissa on pampula, joita tykkään käyttää tytöillä ponkkareissa ja leteissä joten vielä parempi! Petite Olivian aivan ihanat rusetit löydät täältä!

Pinkin ja sinisen sävyt olivat ihanan kirkkaat.

Beiget ja musta rusetti olivat meille ihan uudet värit, samoin tummempi vanha roosa. Niille löytyy varmasti käyttöä! On ihana saada lahjaksi asioita joita ei muuten tulisi hankittua ja huomata kuinka paljon niistä pitääkin.

 

Nyt kun täällä ollaan tänään oltu oman suosikki aiheeni äärellä niin huomenna voidaankin siirtyä teidän suuresti toivomaanne sarjaan “lapsiperheen arkiruokaa”.  Tehdään nimittäin kotiruokien klassikkoa kalapuikkoja, mutta niin sanotusti from scratch eli ihan alusta asti itse.

Lattemamma

We actually won these beautiful bows by the Swedish brand called Petite Olivia by accident on an instagram competition. Hurray! I had made a little promise to myself to not buy more hair accessories for the girls ( as we already have quite a few) and now I can actually keep that promise. I´m absolutely crazy about my girls having little bows in their hair, I just love the look. And these colors are so perfect and the size is just right. Big but not too big for everyday. Thank you so much Johanna for sending these over, we are more than thrilled! Oh and isn´t the text on these cards they come on so cute. It says ( as I would translate it from Swedish); ” Dear Princess, you have received these handmade bows from someone who likes you. Take care of them with love, as much love as you would use to take care of something that you really really like. Make sure that you don´t lose this bow as it´s so hard to find it if you do. It´s simply easiest to leave it in your hair, it´s actually easier than you think. Just try! With love, Petite Olivia”  

2 COMMENTS
|
6,512 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Put a bow on it „
Eirene, on April 1, 2014

Ovatpa ihania! <3 Iloiset yllätykset ovat parhaita. 🙂

Sofia, on April 2, 2014

Kiitos Eirene ja niin kyllä ovatkin!

Leave a comment
name
email
url
message