May
16

Viikonloppu

by Sofia   -   in Random

Mikä jännittävä, hurmaava viikonloppu tiedossa. Pikku Hattaran ensimmäinen balettiesitys. Muistan vielä selvästi oman ensimmäisen esitykseni viisivuotiaana, sen tunteen kun valmistauduimme SYKin luokkahuoneessa, muistan esiintymisasun ja muistan kaksi ryhmään kuulunutta poikaa, jotka lähtivät lavalta ulos väärään suuntaan. Yksi täpäkkä pikkutyttö ( en minä) palasi lavalle ojentamaan poikia kovaan ääneen yleisön edessä: ” Panu ja Lari, te pilasitte koko esityksen!”. Sitä esitystä seurasi monen monta muuta, vuosia esityksiä, jännitystä kulisseissa, pukuja, kampauksia, eväitä ja harjoituksia harjoituksien perään. Verisiä varpaita, uupuneita lihaksia, kymmeniä ja taas kymmeniä kulutettuja balettitossuja ja kovakärkisiä. Tästä se alkaa. Voi olla, että Hattaran innostus balettiin ei kestä niin kauan kuin omani, mutta ensimmäisessä esityksessä on jotain taikaa.

Tässä vielä muutama linkki vinkki viikonloppusi iloksi…

Olen odottanut innolla elokuvaa kaikkien aikojen tyyli-ikonistani Grace Kellystä. Sen ensi-ilta on tänään. Trailerin voit katsoa täältä. Tämän elokuvan aion nähdä pikimmiten.

Siis mikä mieletön tyyli hänellä olikaan.

Nämä pikkuruiset ballerinatossut!

Vaaleanpunainen hirsitalo-blogissa on aina aivan mielettömiä valokuvia. Osaisinpa itsekin. Tämä ihana postaus tanssiesitykuvineen ja kauniine kappaleineen sopii tämän viikonlopun teemaamme. ” Dancing is like dreaming with your feet”. Oi niin niin totta!

Luulenpa, että meilä syödään sunnuntaina tätä tai tätä. Pakkohan sitä uutta vohvelirautaa on nyt käyttää…

Mitkä olivat sinun suosikki iltapukusi tämän vuoden Met gaalassa? Itse pidin tällä kertaa hehkuvan punaisesta ja oranssista.

Oletko jo kuunnellut  Live aid Lohtu-kappaletta? Olen tällainen herkkis niin pidän tunnebiiseistä ( joita kuuntelen tietenkin asiaan kuuluvasti kyynel silmäkulmassa). Meidän tytöt olivat tällä viikolla mukana MLL´n järjestämässä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä jossa kerättiin varoja mm. tälle Uudelle Lastensairaalalle. Jos mietit muuten hyvää lahjaa koulu- tai päiväkotiopettajille kevätjuhliin “vietäväksi”, niin miten olisi lahjoitus vaikkapa tälle kohteelle?

Hyvää viikonloppua!

Lattemamma

Wishing you a fantastic weekend with plenty of links to boot. for instance my favorite Met Gala dresses ( red and orange), some savory waffle recipes I wish to try, a link to a Finnish live aid song called Lohtu that makes me teary eyed ( it´s made for raising money for a new children’s hospital). Also, who is excited about the Garce of Monaco- movie? She is my all time favorite style icon! And how cute are these ballerina shoes for little girls?! This weekend is very exciting as we get to go to Cotton Candy´s first ballet recital. I remember my first from when I was five and those many many others that followed. It´s so magical! Have a great one!

In todays photos are my Mothers Day peonies. Well especially this one that looks almost like a paper flower.

 

7 COMMENTS
|
9,255 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Viikonloppu „
Aava, on May 16, 2014

Voi että! Toivottavasti viikonloppu on oikein erityinen pienelle Hattaralle! Muistan itsekin hyvin ensimmäisen esitykseni ja taisin olla juuri se joka aina topakasti ojensi muita joilla meni väärin 😉 Rakastan vieläkin sitä puuterintuoksuista, aavistuksen jännittynyttä tunnelmaa ennen esitystä. Ja tästä se nyt Hattaran kohdalla alkaa, voi että. Nyt kyllä kaipaa omia tanssiaikoja paljon. Onko Purkka kiinnostunut baletista siskonsa tavoin?

Grace Kellyä täälläkin odotellaan innolla<3

Sofia, on May 18, 2014

Kiitos Aava! Esitys sujui tosi hyvin ja Hattaralla ja meillä muillakin oli tosiaan ikimuistoinen päivä. Purkka hinkuu jo kovasti tanssiin ja saakin aloittaa syksyllä kun tarpeeksi vanha pienimpien ryhmään. Huomenna Gracea katsomaan!

Ansku, on May 16, 2014

Voi, ikimuistoisia hetkiä pikku Hattaralle <3 Ja mukavaa viikonloppua teille! 🙂

Sofia, on May 18, 2014

Kiitos Ansku! Päivä on ollut aivan ihana <3 ja esitys meni hyvin!

Helmi, on May 18, 2014

Hei, onko sinulla instagram-tiliä? Blogisi on aivan ihastuttava ja mielelläni seuraisin kuviasi myös instagramissa. 🙂

Sofia, on May 18, 2014

Moi Helmi ja kiitos! Laitoin sinulle mailia 🙂

Helmi, on May 18, 2014

Hei, Laitoinkohan edelliseen viestiin sähköpostiosoitteeseeni vahingossa .fi-päätteen? Oikea pääte on .com – muuten ihan sama osoite. Voisitkohan vielä välittää viestisi sinne? Kiitos paljon! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message