May
28

Rantapyyhkeet

by Sofia   -   in Shopping

Kommettiosiossa tuli kyselyä hyvistä rantapyyhkeistä. Oma suosikki  rantapyyhkeeni on ollut St Tropezin club 55´sta ostettu upean sininen paksu ja iso rantapyyhe. Kommentin jättäjäkin oli löytänyt omat jo aikansa eläneet rantapyyhkeet vuosia sitten Normandiasta. Eikö olekin juuri niin, että ne ihanat aarteet ovat usein sellaisia joita ei enää uusia sitten saakaan niin helposti kun niistä aika jättää. Höh. Itsellä on tällä hetkellä haaveissa niin kutsutut Hamam-pyyhkeet ranta- ja saarikäyttöön. Ne kuivuvat paksuja pyyhkeitä nopeammin ja näyttävät kivoilta. Veljeni on käyttänyt tällaisia jo vuosia ja on puhunut paljon niiden puolesta. Täällä kirjoittelin sisustusliike Proloquesta, jossa oli omaan silmääni sopivan näköisiä.

Jos haaveissa on kuitenkin muhkeat rantapyyhkeet niin Pottery Barnilla oli mielestäni kivan näköisiä vaihtoehtoja. Itse en ole kokeillut joten jos jollain on kokemusta niin jätäthän kommentin.

Tähän koko perheen pyyhkeeseen saa tilattua vaikkapa oman sukunimen etukirjaimen. Pidän jotenkin aina monogrammijutuista.

Hai-pyyhkeet olivat melkoisen hienoja. Rannalle voi myös ottaa mukaan oman kannettavan tuolin auringonvarjolla, muitakin kuoseja oli.

Meidän tytöt ilahtuisivat varmaankin flamingopyyhkeistä. Hupullinen pyyhe on kiva kääräistä lapsen ympärille kun merivedessä on lilluttu tarpeeksi kauan. Froteiset tunikat on meillä ollut käytössä jo vuosia. Nämä Pottery Barnin olivat kivan näköisiä ja nekin saa nimikoitua.

Eri sävyisiä simppeleitä ja kauniita raitapyyhkeitä saa myös nimikoituina.

Pyyhkeiden lisäksi löytyy myös laaja valikoima rantakasseja.

Tällainen kävisi vaikkapa kesäisestä ja vähän reippaamman tyylin vaippakassistakin. Vai mitä?

Mitäs sanotte? Mistä olette löytäneet parhaat rantapyyhkeet? Myös White Companyn pyyhkeitä aina kehutaan kovasti.

Mutta mihin katosivat rantakelit? Onneksi sadettakin tarvitaan jotta luonto pysyy vehreänä ja allergikotkin varmaan kiittelevät.

Lattemamma

A few links and suggestion about beach towels that were requested at the comments section. I´m thinking of investing in some hammam-style towels this year, but if you are looking for something else Pottery Barn Kids seemed to have a lot of options and White company makes good towels too. ( Links above)

All photos Pottery Barn Kids

2 COMMENTS
|
14,138 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Rantapyyhkeet „
Lumo, on May 28, 2014

Peshtemal-eli hamampyyhkeet ovat ihanat. Ostimme laadukkaat pyyhkeet Istanbulista, ne ovat mukana rannalla, yökylässä, ystävien uima-altaalla ja pakkasimme ne myös Santorinille mukaan. Ne ovat kevyet, menevät pieneen tilaan ja kuivuvat nopeasti.

Jatta, on May 28, 2014

The White Companyn pyyhkeet ovat ihan parhaita! Olen vuosien varrella kokeillut erilaisia (valkoisia :)) pyyhkeitä ja The White Companyn pyyhkeet ovat ehdottomasti parhaita! Ne kuivaavat hyvin (jotkus pyyhkeet jättävät ihon vähän kosteaksi) ja ovat ihanan pehmeitä. Olen jopa pakannut valkoisen pyyhkeen mukaan tyttären koulureissulle rannikolle :). Kesäksi olen ajatellut hankkia juurikin noita The White Companyn hammam-pyyhkeitä niiden kesäisen fiiliksen vuoksi ja että ne kuivuvat nopeasti.
Täälläkään ei ole tietoa kesäisistä ilmoista :(, mutta toivotaan, että viikonloppua kohti mentäessä kelit muuttuisivat kesäisemmiksi.
Aurinkoa tähän sateiseen päivään joka tapauksessa!

Leave a comment
name
email
url
message