Jun
3

Little flowers

by Sofia   -   in Good things for kids

Viikon asuissa nuo toissa perjantaina linkittämäni haalariasut. Ne ovat kyllä hirmuisen suloiset tyttöjen päällä, ohutta puuvillakangasta ja väljät, joten varmasti myös mukavan vilpoiset kuumana päivänä. Tasalaatuisuudesta ei kyllä voi näiden kohdalla puhua. Haalarit ovat periaatteessa identtiset ( paitsi kokonsa puolesta), mutta toisen kangas on selkeästi haaleampi kuin toisen. Näissä huomaa kyllä eron muutaman muun merkin kanssa ( tosin hintakin on toki sen mukainen). No, haalarit ovat silti tosi söpöt ja malli on liikuttava. Mielestäni on kiva pukea tyttöjä “pikkutyttömäisiin” asuihin, ovathan he kuitenkin vielä niin pieniä.

These are the floral rompers I linked a few weeks ago. I love that the girls can still wear these “babyish” models like rompers as they are still very little. A lot of classic kids clothes have cute models for little girls ( like Jacadi) but I still wish their toddler sized models came to a bit bigger sizes. They are always the cutest and would look very sweet on a bit bigger girls too. They have such a long time to be girls so I wish they could be  (very) little girls ( and dress accordingly) for a little longer.

Lattemamma xx

Both rompers from Next ( seem to be sold out now), bracelets are these, Cotton Candy´s shoes are from favorite brand Pèpè and Bubble Gums avarca shoes are her sisters old from last year. Cotton Candy´s hat is from a zoo, bought on a holiday two years ago when we forgot her hat in the car ( it´s her favorite hat!). Bubble Gum´s hat is a gift from her godmother, it´s from El Corte Ingles if you want to find a similar one in a small size and happen to be in Spain or around that area.

p.s. This Mabo playsuits is also very cute and comes up to size 6/7 yrs.

12 COMMENTS
|
11,379 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Little flowers „
Täti Ruskea, on June 3, 2014

Voi miten suloisia!

Sofia, on June 12, 2014

Täti Ruskea, kiitos. Olisivatpa tuollaisia pikkuisia vielä pitkään!

Liina, on June 3, 2014

Myöhästyneet synttärionnittelut vielä täältäkin! Nuo tyttöjen asut (haalarit, jumpsuitit, rompersit… rakkaalla lapsella on monta nimeä) ovat kyllä ihanat. Harmi vain, jos et ollutkaan täysin tyytyväinen niiden laatuun. Olisikohan kankaat eri pakasta? Meillä on joitakin Nextin vaatteita ja olen kyllä ollut tyytyväinen nimenomaan niiden hinta-laatu -suhteeseen hyvästä asiakaspalvelusta ja nopeasta ja ilmaisesta toimituksesta puhumattakaan.

Sofia, on June 12, 2014

Liina, kankaat varmasti olivat juurikin eri pakasta. Ja tosiaan tuohon hintaan en ehkä kyllä odotakaan täydellisyyttä ja ikuista kestävyyttä. Super söpöt kesävaatteet kuitenkin! Ja toimitus on tosiaan super näppärä! Kiitos onnitteluista <3

Katja, on June 3, 2014

Aah, miten ihanat suloiset kesä-neidit!

Karkki, on June 3, 2014

Suloiset haalarit 🙂

Itse myös jonkin verran Nextiltä vaatteita tilanneena olen havainnut tietyn vaihtelun laadussa. Hinta on mukava, toimitus kätevä ja vaatteet kestävät kulutusta arkikäytössä, joten en ole viitsinyt hirveästi edes valittaa.

Harmi vaan, että meidän lapselle se pikkulasten mallisto on käynyt liian pieneksi 🙁
Onneksi on vielä Boden, jonka mini-Boden malliston vaatteet menevät 12-ikävuoteen asti.
Käy kurkkimassa http://www.boden.co.uk/en-GB/Girls-Clothing.html#nav

Sofia, on June 12, 2014

Karkki, kiitos Boden vinkistä. Näytti kivalta!!!

Katja, on June 6, 2014

Mun oli “pakko” tilata myös tuo haalari, oli niin ihana! Tyttö itse tykkäsi tosi kovasti ja halusi sen heti päälleen. Tilasin myös muita vaatteita, mutta olivat hieman suuria vielä. Mutta ei hätää, kyllähän ne lapset kasvaa, parempi vähän iso kuin liian pieni. Next oli uusi tuttavuus minulle. Todella nopea toimitus ja edulliset hinnat, laatu vaikutti ihan ok, saa nähdä miten käytössä ja tiheissä pesuissa kestää.

Sofia, on June 12, 2014

Katja, itsekään en ole tilannut aiemmin kuin ne kouluhameet ( tummansiniset vekkihameet). Meillä toinen haalari repesi jo haaroista, mutta mummi onneksi ompeli sen entistä ehommaksi. Söpöt ne ovat kylläkin! Ja tosiaan toimitus ihan uskomattoman nopea ja näppärä.

Sara – housefive, on June 14, 2014

Hih, just ostin Galwaysta täältä Irlannista tuon saman haalarin meidän Elsikle. Tosi suloinen vaate ja meidän oma vaikuttaisi olevan ihan ok laatua. Ainut ongelma on vauvelin paksut reidet. Lahkeet on tietyissä asennoissa hiukan ahtaat 😀

Liisa, on June 23, 2014

Olen myös ihastunut tyttöjen kesähaalareihin, mutta erityisesti tuohon liberty-kuosiin.

Täällä Pariisissa tosi monilla merkeillä on ilokseni mitä suloisempia liberty-mallistoja tälle kesälle.

Tein blogiini pienen koosteen Pariisin löydöistäni, jos haluatte lisää ideoita.

Onpas tytöillä ihanat hatut täydentämään kesälookin!

http://pikkupariisi.blogspot.fr/2014/06/libertyn-viattomuutta.html

Sofia, on June 30, 2014

Kiitos Liisa ja kiitos linkkivinkistä myös!

Leave a comment
name
email
url
message