Jun
18

Ett Hem

by Sofia   -   in Random

Ett Hem on ehdottomasti ihanimpia hotelleja joissa olen koskaan asunut, varmasti ihanin ( ehkäpä häämatkamme hotelli on tämän kanssa aika tasoissa). Ett Hem muistutti minua hiukan Antwerpenin De Witte Leliestä joka on ollut yksi lempi hotelleistani. Ett Hem on vanhaan taloon rakennettu kahdentoista huoneen boutique hotelli. En voi kyllin suositella sitä jos olet menossa Tukholmaan. Se on hyvin kotoisa ja palvelu on todella ystävällistä. Ehdin katsoa muutamaakin huonetta ja ne olivat kaikki hyvin erilaisia ja todella upeita. Itse asuin huoneessa nro. 2 ja siinä oli pitkä, ihana parveke. Huone numero 1 oli hääparin huone ja se oli myös mielettömän upea. Tässä vähän kuvia hotellilta, lähinnä huoneistamme, muuta hotellia ei tullut kuvattua niin paljoa. Parempia kuvia tarjoaa hotellin oma sivu.

I wanted to share a few photos from the lovely Ett Hem ( which means a home) hotel we stayed at in Stockholm. It is one of the most incredible hotels I have ever visited. If you are planning a visit to Stockholm Sweden I would highly recommend it.

It´s that lovely red brick building. That wide balcony was all mine.

My room, room number two.

The fireplaces are working and have little notes on them that you may ask the staff to come light them for you. That would be very romantic on a stormy night I think.

My view.

The open space marble bathroom.

Kiehls products to use.

They even had my favorite toothpaste.

Minibars top. Even inside the minibar everything was perfect.

This lovely suite we already saw here yesterday.

This marble bathtub was beyond beautiful.

The homey kitchen where you could walk in and request a cup of coffee like it was your own home. ( I wish I had someone here to fulfill such requests…)

They had a few items for the customers to purchase. Like the incredible Cire Trudon candles and these suede ballerina slippers that have lambswool insoles. I wanted to get them but they only had my size in black ( I wanted these sand colored beauties)

Hope you liked this weeks Stockholm stories and now I promise not to talk about the wedding anymore!

Toivottavasti ette ehtineet jo ihan kyllästyä Tukholman juttuihin. Nyt ei enää häähöpinöitä vähään aikaan, lupaan. Te kaikki ihanat jotka olette jo käyneet pop upissa, on ollut niin kiva tavata teitä! ♥ ♥ ♥

Lattemamma

 

6 COMMENTS
|
11,259 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Ett Hem „
Niina, on June 18, 2014

Aivan ihania juttuja Tukholmasta, tuonne hotelliin on kyllä joskus päästävä. Kiitos, että jaoit nämä tunnelmat! Minua harmittaa paljon etten päässyt pop upiin, mutta meillä onnistuttiin saamaan kesäflunssa juuri juhannuksen alla. Toivottavasti pääsen nauttimaan Lattemamman myyjäisistä vielä joku toinen kerta…

Sofia, on July 2, 2014

Niina, toivottavasti saan järkättyä uudestaan, olisi niin kiva tavata!

Täti Ruskea, on June 18, 2014

Onpa ollut ihana kulkea mukana häätunnelmissa. Aivan ihana hotelli! Olisin kovin mielelläni tullut käymään Pop upissasi, mutta satojen kilometrien välimatka ei tällä kertaa mahdollistanut tuloa. Ehkä järjestelet uuden myöhemmin, Helsingissä tulee kuitenkin käytyä useamman kerran vuodessa.

Sofia, on July 2, 2014

Täti Ruskea, hotelli on fantastinen! Ja yritän mahdollisen tulevan pop upin järkätä sitten viikonloppuna, nyt se ei juhannuksen takia onnistunut. Olisi ollut hauska tavata sinua!

susan, on June 18, 2014

Ihana kurkkaus näihin häihin. Hotellikin on upea.

Jäin kaipaamaan kuvaa sun hääeleganssista, siis asusta itse juhlassa 🙂

Sofia, on July 2, 2014

susan, arvaa onko taas omasta asusta hirveästi mitään kuvia. Näin käy aina kun on itse kameran takana. Ehkäpä hääkuvaajan valikoimista löytyy :).

Leave a comment
name
email
url
message