Jun
30

Vähän harvemmin

by Sofia   -   in Random

Olen aika tunnollinen ihminen ja olen yrittänyt päivittää blogiani jokaisena arkipäivänä. Blogini ei nytkään ole missään nimessä jäämässä kesälomalle, mutta päivitän sitä näin kesäaikaan hieman harvemmin ( kuten ehkä jo viime viikolla huomasit). Toisaalta koska kaikki ovat varmaan muutenkin jo siirtyneet pikkuhiljaa kesärutiineihin niin tuskinpa sieltä kesäpaikan terassilta tulee niin usein tietokoneella käytyäkään blogeja lukemassa. Olen täällä useampana päivänä viikossa, mutta en ihan joka päivä. Minulla on kyllä monta kivaa postausaihetta takataskussa ja jos sinulle on jokin erityistoive niin jätähän kommenttia tuohon alle. Ja kaikille jotka lomansa jo aloittivat, niin aivan ihanaa kesälomaa! Kiitos kun kävit täällä tänään!!!

Lattemamma

During this summer I will not be posting here every day. You will find a new post a few times a week. I hope you understand. I love writing this blog and I´m certainly not out of ideas and inspiration, but I don´t want this blog to take any time away from my family and as the girls are now on holiday from daycare I really just want to spend some more time with them. I often try to write the blog at nights when they have gone to bed but this summer I´m also looking forward to finishing more than one book. But I´m not going anywhere so I would love for you to check in on here!  I have a baby shower post coming up if you are looking forward to entertaining ideas. One of my best friends ever is having a baby and I hosted a party for her this Sunday. I have also gotten a lot of feedback that you like my recipes so more of those will be posted here this summer too. I have some cute girl´s clothes I want to share with you too and obviously I´ll take pictures of our summer on the island. So a lot of running wild in the nature. If you have any favorite category you would like me to write more about let me know.

A little hippy child last summer on the island. Her hair was so curly! I´m getting really anxious to get back to island living. The atmosphere there is so relaxed and the days just linger around us, lazy sunny moments mixed with a refreshing breeze from the sea. 

6 COMMENTS
|
11,045 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Vähän harvemmin „
Karkki, on June 30, 2014

Ihania kesäpäiviä sinulle Lattemamma! Nauti saarielämästä ja rakkaistasi sekä ihanista kesän raukkeista päivistäsi.

Kiitos myös tästä ihanasta blogista, josta olen saanut paljon ideoita mutta myös iloa ja aurinkoa suhteellisen rankan vuoden keskelle.

Minulla alkoi tänään kesäloma joka tarkoittaa myös taukoa blogeista ja muusta koneen näpertelystä. Suunnitelmissa mökkeilyä, retkiä Turun saaristoon ja tähän ihan Helsingin lähiseudulle. Palaan varmasti lukijakuntaan kesän jälkeen.

Aurinkoa, valoa ja lämpöä toivoen
Karkki

Sofia, on July 2, 2014

Kiitos Karkki ihanasta kommentista ja ihanaa lomaa!!!

Laura, on June 30, 2014

Suloista lomailua sinulle ja perheellesi! Meidänkin perhe aloittaa vihdoin yhteisen kesäloman, on sitä odotettu! Postaustoiveenani olisi Lattemamman hyvinvointivinkit 🙂

Sofia, on July 2, 2014

Kiitos Laura! Ihanaa lomaa teillekin ja kiitos hyvästä aihetoiveesta!

May Yerolemou, on June 30, 2014

Have a wonderful summer. Perfectly put. I look forward to all you share. Love May xxx Olympia_grace

Sofia, on July 2, 2014

Thank you May <3!

Leave a comment
name
email
url
message