Jun
27

Have a peachy weekend!

by Sofia   -   in Random

Hah, so true! We can not please everyone. I for one am trying to learn that every day.

Iloista viikonloppua ihanat! Minulla on edessä rakkaan ystäväni baby showereiden järkkäilyä sunnuntaille, joten viikonloppu menee mielipuuhassani. Tänään lähdemme kaupungille siivoojaa pakoon, vien tytöt ainakin alkuun kauppahallin Storyyn aamiaiselle, ei hullumpaa sekään. Ensi viikolla on edessä vielä vähän töitä ja sitten pääsemme vihdoin saareen. Käymme kyllä heinäkuun aikana muutaman kerran kaupungissa ja elokuun alkuun olen suunnitellut pientä reissua. Jatkamme kesälomaa vielä ainakin elokuun puoliväliin ja tytöt palaavat vasta loppukuusta päiväkotiin. Tässä vielä muutama linkki viikonlopun lukemisiksi…

Here are a few links for weekend reads. Hope you have a great one!

Have you tried this nail polish. It makes nails look natural and healthy. I think I want to try it out.

Sales are starting all over. Like here. For instance these crazy but cute shoes. And this awesome biker jacket that even our girls might agree to wear as it´s pink! ( it´s still an investment for growing girls as it would not get so much wear really)

Did I tell you I´m all about cool packaging. I know I did like a thousand times. If you are too you might want to have a look at my Pinterest board for brands with great packaging. Think how awesome it would be to have a bar cart or tray ( those are still trendy right?) with only really pretty bottles of alcohol and mixers?

Have you ever tried these magic markers. We got some for the girls ( well all of them, they have different kinds) as our friends had them and they really liked those. Even I´m enthusiastic to draw and color with the girls now. Well Bubble Gum only gets them in her hands under supervision as I´m not sure I want to find any marker, not even magic on my sofa.

Peaches and cream. Nothing better.

Sandwiches with vanilla mascarpone, peaches and thyme. Yum.

Healthy peach frozen yoghurt.

Yes you are! (and such a pretty cake)

Be a peach, soft and sweet!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
9,032 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Have a peachy weekend! „
Ansku, on June 27, 2014

Oi, aivan ihania linkkejä taas kerran!! Kiitos! Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua! 🙂

Sofia, on July 2, 2014

Kiitos samoin Ansku!

Katja, on June 27, 2014

Pop-up kaupastasi ostamani vaaleanpunainen mekko on ollut kovassa käytössä. Villatakin kanssa sitä on pidetty ensin juhlissa ja sitten (tyttäreni jatkuvan jankuttamisen tuloksena) nyt myös päiväkodissa. Jos hän saisi aina itse päättää, niin hänellä olisi pakkasellakin balettimekko päällä 🙂
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua (nyt näyttää lupaavalta sää Helsingissä) !

Sofia, on July 2, 2014

Katja, ihanaa, että oli mieluinen! Oli niin kiva tavata!

Leave a comment
name
email
url
message