Aug
18

Sunflowers

by Sofia   -   in Random

Sain ihanalta ystävältäni kimpun auringonkukkia muutama viikko sitten ja otin ne mukaan saareen. Ne sopivat sinne niin kauniisti kaiken sinivalkoisen ja puunvärin seuraksi. Kuvasin kukkia vähän ilta-auringossa ja koska ne tekivät minut niin iloiseksi, tässä teillekin muutama kukkakuva päivän piristykseksi.  ( Kuvasin ne jo edellisenä viikonloppuna, mutta ne odottelivat meitä nytkin saaressa erinomaisessa kunnossa.) Olettekos muuten jo haistaneet syksyn tuoksun ilmassa? Perjantaina nukkumaan käydessä mietimme, että vielä viikko sitten piti saaressa laittaa tuuletin päälle ja nyt harkitsimme jo lämmityksen laittamista. Yöllä ulkohuussiin tepastellessa jäin ihastelemaan upeaa tähtitaivasta, ilma oli kirkas ja pimeä. Sitäpaitsi pihlajanmarjojen pienet posket ovat jo alkaneet punoittaa suloisesti. Elokuut ovat ihania !

Kukkamaljakko oli lahja saaressa vierailleelta ystävltä ja juuri sopiva näille kukkasille.

I hope you had a lovely weekend. I enjoyed these beautiful sunflowers I got from my friend. The yellow was perfect with all the blue and white and wood colorings we have on the island. We could already smell the Autumn in the air. Instead of opening a crispy white or a fruity rosé wine we opted for a lovely red this weekend. And for dessert I made a nectarine and apple crumble with cinnamon and cardamon and almond slices on top instead of just eating popsicles. I also enjoyed gazing at the starry sky in the middle of the night. It was just amazing. I love August!

Have a great week! I have some daycare outfits coming up on the blog this week and a very simple and delicious recipe too. Just perfect for these August weathers.

Hyvää alkavaa viikkoa! Tällä viikolla blogissa tiedossa ainakin lasten päiväkotivaatteita ja super helppo, mutta herkullinen resepti. Juuri sellainen joka sopii elokuun tunnelmaan ja josta varmasti pidätte.

Lattemamma

p.s. The weekend was not stormy or rainy after all but lovely and sunny. Here are our two sunflowers out and about in the woods…

5 COMMENTS
|
6,780 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Sunflowers „
Johanna, on August 18, 2014

Ihania auringonkukkia. Eilen mökiltä tullessamme ajelimme ihanan auringonkukkapellon ohi, siis sellaisen, josta saa itse käydä poimimassa kukkia ilmaiseksi. Ei ollut aikaa pysähtyä, joten kukat jäivät sinne, mutta kauniitahan ne olivat pellossakin. Oli tosiaan ilmanala muuttunut, vaikka en tunnustakaan vielä tunteneeni syksyn tuoksua ;-). Nukuimme edelleen makuuhuoneen ikkuna auki ja heräsin yöllä siihen, että sänkyyn satoi…pieni makuuhuone, iso sadekuuro. Sunnuntaiaamuna teimme pienen retken omaan metsään ja löysimme juuri sopivan satsin kantarelleja lounasta varten. Elokuussa on kyllä tosiaan jotain taikaa, vähän sellaista uuden alun tunnelmaa. Odottelen tässä muuten innolla päiväkotivaatepostausta, ajankohtainen aihe meilläkin.

Sofia, on August 18, 2014

JOhanna, kuulostaa ihan täydelliseltä!

Ansku, on August 18, 2014

Olen aina tykännyt auringonkukista(kin), niissä on vaan sitä jotain; isot kukat ja kaunis väri, joka etenkin auringonvalossa heijastuu upeana 🙂 Syksyä on todellakin ilmassa, mutta toisaalta tuon pitkän, ihanan hellejakson jälkeen sitä jo vähän odottaakin syksyn tuoksua ja värejä 🙂 Mukavaa elokuista viikkoa sinulle!

Sofia, on August 18, 2014

Sinulle myös Ansku!

Täti Ruskea, on August 18, 2014

Syksyn lapsena olen aina pitänyt syksystä. Erityisesti siitä, kun voi sisällä vetää villasukat jalkaan, sytyttää kynttilöitä ja tulen kakluuniin, keittää kupin kuumaa ja kuunnella sateen ropinaa. Siinä paras aika taitaa olla vasta syyslokakuussa. Liekö siis ihme, että yhtä lastamme lukuunottamatta, kaikki muut lapset ovat syntyneet silloin 😉 Auringonkukat muistuttavat minua meidän alkusyksyn kihlapäivästä vuosien takaa. Päiväkotivaatteet kiinnostavat kovasti. Meillä alkoi tänään pian 5v:lla uusi päiväkoti ja huomenna vajaa 3v:n kerho. Pikkuveli tosin mökötti tänä aamuna, kun ei saanut jäädä isoveljen kanssa samaan päiväkotiin. Kuten joku toinenkin jo sanoi, pidän minäkin syksyä uuden alkuna, enemmän kuin uutta vuotta. Silloin saa aloittaa uuden lukuvuoden, työt ja harrastukset puhtaalta pöydältä uudella innolla. Sitä toivon myös teille!

Leave a comment
name
email
url
message