Aug
22

Enjoy life

by Sofia   -   in Random

Koska tietokoneeni ja kamerani näyttävät olevan riidoissa keskenään ja yhteisymmärrystä ei ole vielä löytynyt, en saanut siirrettyä haluamiani kuvia kamerasta koneelle. Siitä johtuen onnen aiheet muuttuivat simppeliksi mietelauseeksi ja hyvän viikonlopun toivotukseksi. Muistakaas hengittää syvään ja nauttia, nauttia niistä ihan höpsöistäkin jutuista. Me harjoittelemme hulavanteen pyöritystä. Se ei kuulkaas ole yhtään niin helppoa kuin muistin!

Have a happy weekend!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
5,428 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Enjoy life „
Suvi, on August 22, 2014

Pienet asiat,höpsöt jutut, ne on yleensä ne kaikkein tärkeimmät! Ihanaa viikonloppua sinne teille!

Sofia, on August 28, 2014

Suvi, näin juuri! It´s how you take it 😉

Leave a comment
name
email
url
message