Aug
29

Happy happy weekend!

by Sofia   -   in Random

Ihanaa, ihanaa viikonloppua ystävät! Lennän iltapäivällä Tukholmaan rakkaan ystäväni luokse viettämään omaani. Suunnitelmissa on katsastaa läpi muutama ihana ravintola ja syödä hyvin. Brunssi kuuluu myös ystävyyteemme tiiviisti joten sellaista emme varmastikaan ohita. Luulenpa, että avaamme myös pullon viiniä ja katsomme läpi kaikki 4000 kuvaa alkukesän häistä kyynelten ja kikatusten läpi. Emmekä varmasti voi jättää väliin pientä ostoskierrosta. Eniten odotan kuitenkin vain Tukholman kauniitten katujen kulkemista kahvikuppi toisessa- ja ystäväni käsi toisessa kädessäni. Siinä on jo kaikki. No, ehkäpä vien uudet upeat kenkäni johonkin upeaan baariin muutamalle upealle drinkille. Sehän on suorastaan jokatytön oikeus, eikö vain!

You see I´ve been catching up with my Swedish fall fashion reading too…

I´m here to wish you a brilliant weekend! I will be spending mine in Stockholm with a dear friend. I presume the weekend will be spent browsing through 4000 wedding photos with classes of wine in our hands, enjoying brilliant dinners and brunches in some of the very many brilliant restaurants in Stockholm and maybe even doing a little bit of shopping ( maybe a new Kitchen for my friend… nothing big or expensive you know…). Mostly I´m just looking forward to being with a dear friend and walking throughout the streets of beautiful Stockholm with a coffee in one hand and my friends hand in the other. All I need! And maybe sipping some fabulous cocktails in some fabulous bars in my fabulous new shoes. Hey I´m a girl after all!

Ihanaa viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Kengät ovat Tory Burchin Vanessa Flat ballerinat joita myy Helsingissä Feminette.

7 COMMENTS
|
14,028 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Happy happy weekend! „
Lumo, on August 29, 2014

Onpa ihastuttavat kengät, kyllä noita kelpaa ulkoiluttaa!

Sofia, on September 1, 2014

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne <3. Viikonloppu oli mitä parhain ja kengät viihtyivät myös hyvin Tukholmassa.

Johanna, on August 29, 2014

Iiiik miten ihanat kengät!! Mukavaa Tukholman-reissua, kuulostaa aika loistavilta nuo suunnitelmat. Mielelläni lukisin kivoja vinkkejä Tukholmasta, minullakin on siellä ihana ystävä, jonka luokse suunnittelen viikonloppureissua. Tänä viikonloppuna suuntaamme koko perheen voimin Turkuun, sehän on vähän niinkuin Suomen Tukholma vai mitä 😉

Marja, on August 29, 2014

Kirjoitathan matkakertomuksen kivoine vinkkeineen blogiisi pikinmiten. Tapaamme ystävättareni kanssa myøs Tukholmassa , kukin lentää taholtaan. Ohjelmassa paljon samaa ja joulushoppausta ( olemme marraskuussa liikenteessä) ja ABBA-museo vanhoja juttuja fiilistellen.. Toivon Sinulle onnistuneen “husmor-ferien” … Ja noilla kengillä ei pieni loma voi olla kuin ihana:)

Emma, on August 29, 2014

Voi mikä ihastunut huokaus minulta pääsi, kun näin nuo kengät. Todella upeat! Pakko ehkä käydä kurkkaamassa Feminetten valikoima.

Toivon sinulle aivan ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua Tukholmaan! <3

Maria, on August 29, 2014

EI apua mitä ihanuudet!! Siis on vääryys jos noita ei käy ulkoiluttamassa Tukholman jossain “baarissa”. Ihanaa viikonloppua Nauti 😉 <3
-Maria

Ansku, on August 29, 2014

Ooohh, nuo kengät!! Iiiiihanat!! <3 Todellakin kelpaa noilla kulkea pitkin Tukholman ihania katuja! 🙂 Voi, tulikin ihan ikävä Tukholmaan, täytyypä harkita pientä viikonloppureissua sinne. Se on ihan yksi mun lempparikaupungeista. Loistavaa, ihanaa viikonloppua sinulle!!

Leave a comment
name
email
url
message