Random

Iloista viikonloppua!

Toivottavasti viikonloppusi on täynnä iloa ja onnea. Ehkäpä kokeilet jotain ihan uutta? Uutta ravintolaa, uutta ruokalajia, uutta lenkkireittiä tai uutta harrastusta. Hattara aloittaa uimakoulun ja on siitä todella innoissaan. Nauttikaa ja kiitos kun olitte täällä taas tämän viikon! Olipas ilo!

I wish you a happy weekend!

Lattemamma

p.s. Viime perjantaina tytöt viettivät vapaapäivää dagiksesta. Olimme pitkään pjamssit päällä ja teimme aamupalaksi pannareita. Valmis jauheseos löytyi Stockan herkusta, se oli yllättävän suolaista ja pussissa oli kyllä paljon muutakin kuin mitä itse laitan pannareihini, mutta koostumuksesta tuli todella hyvä ja vohveleita riitti yhdestä annoksestakin pakkaseen asti. Sieltä on kiva joskus sulattaa pika-aamiainen tai vaikkapa vähän erityisempi iltapala. Pakastan niitä pusseihin joissa on pieni määrä, vaikkapa neljä pannaria. Samasta jauheseoksesta saa myös tehtyä vohveleita, joten luulenpa, että meillä on huomenna aamiaiseksi belgialaisia sellaisia.

p.p.s. Ensimmäisen kuvan mietelause on mielestäni mahtava.

 

8 Comments

 • Jonna

  Mitkä ja mistä ovat nuo ihanat nimikoidut ruokailuvälineet? Esittelit joskus lastenne Gant-liinavaatteita. Ne taisivat olla ns. pinnasänkykokoa. Tiedätkö, löytyykö kyseiseltä valmistajalta isompia lasten liinavaatteita “lastensänkykokoa”? Ja jos niin mistä?
  Aurinkoista viikonloppua 🙂

  • Sofia

   Jonna, nuo ruokailuvälineet on ostettu jostain nettikaupasta kun Hattara oli vielä ihan mini, mutta en enää muista sen nimeä. Olisin itsekin tilannut Purkalle samanlaiset. Voi toki olla, ettei koko nettikauppaa ole olemassakaan enää. Gantin liinavaatteita saa ainakin Stockalta ja varmasti Gantin omista liikkeistä. Muutkin sisustusliikkeet myy varmasti myös. Heillä on pinnasänky kokoa ja sitten on aikuisten kokoa. En usko, että siltä väliltä. Meillä siirryttiin suoraan vauvalakanoista isoihin ( paitsi Purkka jolla on edelleen sama sänky ja samat lakanat, tosin se muuntui pinniksestä lasten sängyksi…). Aurinkoa myös teidän viikonloppuunne!

 • Katja

  Meillä on tämä perjantai tyttäreni kanssa yhteinen vapaapäivä. Aamu oltiin leikkipuistossa ja nyt odotellaan lapsuuden aikaista ystävääni (siis toki ollaan oltu ystäviä kaikki nämä vuodet) Espan puistossa ja sitten mennään ravintolaan yhdessä lounaalle. Ystävät tosiaan ovat parhaita , kuten ed postauksessa kirjoitit 🙂 Ihania juttuja Tukholmasta olit löytänyt 🙂

 • Katja

  Asiasta toiseen. ..täällä blogissakin ollaan nähty kaikkia ihania Petteri Kaniini juttuja…siitä tuli mieleeni, että Ombrellinossa on nyt taas myynnissä B.Potterin satukirjahahmoin koristeltuja lasten muoviastioita. Ostin viime viikolla kaksi Petteri Kaniini mukia ja lautasta ja ovat olleet siitä lähtien kovassa käytössä. Vinkkinä vaan muille Potteriin hurahtaneille 🙂

 • Liina

  Tuo pannareiden pakastaminen onkin hyvä idea.

  Samannäköisiä nimikoitavia aterimia näyttäisi olevan ainakin iinimiini.fi -verkkokaupassa. Tuo verkkokauppa on ollut aiemmin toisella nimellä (en muista enää millä) ja olen joskus tilannut sieltä nimikoituja tutteja, kun tyttö oli vauvaikäinen.

  Hyvää viikonloppua ja uimakoulun aloitusta Hattaralle!

  • Sofia

   Kiitos Liina minunkin puolesta linkistä! Ja tosiaan ihan samoja tuotteita on, mekin silloin tilasimme tytöille tutit, mutta sitten en enää löytänyt koko kauppaa, enkä muistanut sen nimeä. Sepäs johtuikin siis nimenmuutoksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.