Sep
8

Maanantai

by Sofia   -   in Random

Tiedättehän päiviä jolloin kahvinpurut levähtävät lattialle ja lapsen sukalta on mystisesti kadonnut pari. Jotenkin tuntuu, että vaikka mitä tekisi mikään ei oikein luonnistu niin kuin oli ajatellut. Silloin on omasta kokemuksestani parasta laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä pitkälle lenkille tuulettamaan ajatuksia ja rentouttamaan se ärsytys takaraivosta. Tämä maanantai taitaa nyt elämässäni olla juuri sellainen. Olin kirjoittanut teille erityisen pitkän blogimerkinnän mielestäni mielenkiintoisesta aiheesta. Sitten tapani mukaisesti päätin hieman vielä hioa siitä muutamaa lausetta ennen sen julkaisemista ja tarkistaa kirjoitusvirheitä. Sittenpä lakkasikin netti toimimasta ja kappas, yli puolet tekstistä ja koko englanninkielinen osuus katosivat kaikki kuin tuhka tuuleen. Olen nyt laskenut kymmeneen ja kohta sidon lenkkarin narut tiukalle. Palaan siis huomenna ehkäpä vielä paremmin hiotun tekstin kanssa tai sitten parantelen sitä parempana päivänä. Nyt laitan lippiksen syvälle päähän ja musiikin korville ja annan jalkojen viedä. Toivon sinulle parempaa alkua viikolle!

Lattemamma

p.s. Kuvassa Purkka viime viikolla ilahduttamassa minua kun laitoin illallista. Hän tykkää leikkiä silloin keittiössä tai istuskella seuranani höpöttelemässä. Se tekee minut tosi onnelliseksi. Purkka on kyllä oikea ilo.

9 COMMENTS
|
6,064 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ Maanantai „
Anne, on September 8, 2014

Mistä olette hankkineet nuo nukenvaunut?

Sofia, on September 8, 2014

Kiitos Katja linkistä ja vinkistä. Anne, ne ovat Hattaran 1-vuotis lahja appivanhemmiltani ja muistelen kyllä, että eivät olleet Suomesta vaan jostain maailmalta löytyivät. Nyt ne alkavat olla Purkallekin pienet ja me aiomme ostaa uudet nukenvaunut synttärilahjaksi koska hän rakastaa työnnellä nukkejaan vaunuissa ympäriinsä. Aiomme ostaa nämä. Ovat ihanat ja ihan samanlaiset kuin minulla lapsena.

Jonna, on September 8, 2014

Minun viikkoni alkoi myös huonosti: Meillä oli työntäyteinen ja raskas viikonloppu ja heräsimme kaikki tänään rättiväsyneinä. Tulin aamukiireessä ärjyneeksi ja tiuskineeksi kiukutteleville lapsille. Ja nyt täällä töissä olen koko ajan itkuun purskahtamaisillani, kun mietin miten pahan mielen ehkä niille pienille rakkaille aiheutin. Tunnen olevani maailman huonoin äiti 🙁

Sofia, on September 8, 2014

Jonna, joskus sitä ärjyy ja onneksi ne unohtuvat kun illalla halataan oikein lujaan ja pyydetään anteeksi. Olet aivan varmasti ihana äiti ja meistä jokaisesta tuntuu varmasti välillä juuri tuolta! <3

Katja, on September 8, 2014

Ainakin Tingeling lelukauppa Yrjönkatu 34:ssa myy tuollaisia ihania vanhaan malliin tehtyjä puunukenvaunuja.
http://tingeling.fi/wp-content/uploads/2014/04/IMG_9187.jpg

Lumo, on September 8, 2014

Jokin aika sitten olin tehnyt pitkän ruokapostauksen suomeksi ja englanniksi. Yht’äkkiä olin ilmeisesti onnistunut leikkaamaan, liittämään ja tallentamaan yhden toisen postauksen niin, että alkuperäisestä reseptistä jäi vain otsikko. Muokatut, pienennetyt kuvatkin olin jo poistanut muistilta… Se resepti on edelleen puolitiessään luonnoksissa…

Sofia, on September 8, 2014

Lumo, niin harmillista. Reseptien tekeminen on mielestäni työläintä blogissa ja erityisesti jos tekee kahdella kielellä kuten sinä. Sain tänään kirjoitettua tuon tekstini uudestaan, mutta ei sitä juttua tainnut tulla ihan hirveän hyvällä “flowlla”. Onneksi tämä päivä on pian ohi. Poltin pata ruuankin Creuseten pataani todella pahasti pohjaan ja lopulta totesin, että ehkäpä parasta syödä noutoruokaa tänään ja vältellä kynttilöiden sytyttelyä ja muuta vastaavaa ;).

Anna, on September 8, 2014

..toivottavasti tiistai valkenee paremmalla onnella.. 🙂
Blogisi on ihana, kirjoitat kauniisti ja hauskasti aiheesta kuin aiheesta.
Mukavaa viikonjatkoa! 😉

Sofia, on September 9, 2014

Kiitos Anna! Onneksi on uusi aamu ja kuumaa kahvia kupissa :)!

Leave a comment
name
email
url
message