Sep
12

KidKraft

by Sofia   -   in Good things for kids

Lokakuusta jouluun alkaa meillä juhlaputki jolloin lahjojen hankinta on ajankohtaista. Molempien tyttöjen syntymäpäivät ensin ja sitten vielä joulukin. Muistatte ehkä, että viime jouluna joulupukki toi tytöille vähän isomman ja kovin toivotun lahjan, nimittäin tämän leikkikeittön. Se on ollut todella kovassa käytössä ja siellä on valmistunut mitä herkullisempia juhla-aterioita ja leivonnaisia. Nyt sain Leikkikaupan Annukalta vinkin, että hän arpoo tämän kuun loppun mennessä yhden leikkikeittiön, joten ajattelin vinkata tästä teille eteenpäin jos sellainen on teillä haaveissa. Arvonta löytyy Annukan blogista.

KidKraftilla on toki paljon muitakin kivoja tuotteita. Itse pidän kovasti näistä puisista ruoka- ja keittiöväline seteistä.

Myös nukkekoteja on sekä Barbeille, että ihan oikeille nukeillekin ( jos meille mahtuisi tuollainen, tytöt olisivat varmasti haltioissaan)…

Laadullisesti olemme olleet todella tyytyväisiä omaan leikkikeittiöömme ja se sopii hyvin meidän lastenhuoneeseemme tyyliltään. Malleja on tosiaan erilaisia. Leikkikaupassa on muutenkin kivoja vanhanaikaisia leluja kuten puisia ruokia. Meidän nukkevauvoja hoivaavalle Purkallemme löytyi valikoimista täydellinen syntymäpäivälahja, samanlaiset nukevaunut kuin minullakin oli pienenä. Joulupukin konttiin on jo piilotettu sitten ihka oikea pitkätukkainen nukke odottamaan. Mutta niistä enenmmän sitten oikeana ajankohtana.

Toivottelen teille hyvää viikonloppua. Meillä onkin kiirettä tiedossa. Yhteensä kolmet lasten synttärijuhlat ja sen lisäksi vielä balettia ja uintia. Kaunis syysviikonloppu saaressa jää vain unelmaksi. Mutta synttäreillä on aina kivaa ja aion varastaa itsellenikin ainakin palan kakkua!

I´m wishing you a happy weekend! We are attending 3 different kids birthday parties and Cotton Candy has both ballet and swimming lessons too so I think tonight we´ll relax at home doing nothing and then we enjoy the birthday cakes and balloons.

Lattemamma

Tämä blogimerkintä on tehty yhteistyössä Leikkikaupan kanssa, mutta valitsen blogiini vain sellaisia yhteistyöjuttuja jotka sopivat tänne ja omaan tyyliini. Kokemukseni Kidkraftin keittiöstä ja Leikkikaupasta ovat olleet erinomaisia. 

p.s. Leikkikauppa tarjoaa 10% alennuksen uusista KidKraftin tuotteista, kuten tiipiit, vuodevaatteet ja lasten sängyt. Alennuksen saa syyskuun loppuun saakka. Lisää tietoa löydät tuolta Leikkikaupan sivuilta. KidKraftilla on myös poikien juttuja!

 

 

 

8 COMMENTS
|
13,705 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ KidKraft „
Heidi, on September 12, 2014

Oi, tosi kauniita. Etenkin nuo kahvinkeitintarpeet ja astiat ovat mieleeni. Hyvä, että kerroit tästä ja tämä tosiaan minunkin mielestäni sopii blogiin!

Sofia, on September 17, 2014

Kiitos Heidi!

Laura, on September 12, 2014

Kävimme kesällä minilomalla Jyväskylässä ja törmäsin siellä ihanaan lelu- ja sisustuskauppaan nimeltä Pienikamari. Mukaan tarttui tyttärelle tuleviksi lahjoiksi Djecon perinteinen puinen ongintapeli sekä taaperon ensimmäinen muistipeli. Heillä on myös aivan ihania keittiöön liittyviä puisia leluja ja ruokia (mm. macaronseja). Muistin silloin leikkikeittiöpostauksesi ja tuli mieleen, että nämä lelut sopisivat teillekin täydellisesti. Katso heidän verkkokauppansa jos kiinnostaa: http://www.pienikamari.fi.

Sofia, on September 17, 2014

Kitos paljon vinkistä Laura!

Johanna Lastenhuone, on September 13, 2014

Hauska toi leikkikeittiö – vähän vaihtelua sille perus-Ikeakeittiölle!

Paitsi saahan Ikean boring-keittiöstä tuunattua aika kivan, kirjoitin siitä itse asiassa itse blogiinikin 🙂

Toi nukkekoti on kanssa ihana, pitäis vaan saada isompi koti tai raivata muita leluja pois että mahtuisi meille 🙂

Sofia, on September 17, 2014

Johanna Lastenhuone, mielstäni se Ikean keittiö on todella mainio ja todella sitä on varmasti helppo myös muokata mieluisekseen.

Täti Ruskea, on September 14, 2014

Voi mä niin tykkään lahjaideapostauksista! Meillähän nämä synttärit sijoittuvat myös pääosin syksylle ja siihen sitten joulu perään. Usein teenkin hyvissä ajoin lahjalistoja ja joitakin jo hankinkin jemmaan sopivan osuessa kohdalle. Suunnittelu ja ideointi on niin mukavaa puuhaa 😉 Meidän 5v täyttävä toivoo lahjaksi Lego Cityn poliisiasemaa. Meidän pikkupojat tykkäävät leikkiä Mailegin hiirillä, mutta hiiriltä puuttuu koti. Olenkin jo vuosia haaveillut hiiritalosta ja nyt sain ajatuksen, että se vois olla 3v täyttävälle pikkuveljelle kiva lahja. Pitäis vaan olla yksinkertaisen pelkistetty versio eli ei tuollainen tyttö/barbimainen. Voi olla, että ajatus tuli liian myöhään eikä ehditä toteuttaa näiksi synttäreiksi, mutta täytynee ainakin yrittää selvittää asiaa. Kesällä mieheni teki valmiiksi sellaisen kioskikahvilan/myyntikojun. Sinne olemme ostelleet (jo isojen poikien ajoilta löytyy) juuri tuollaisia puisia ruokia ja myytäviä. Olen myös virkannut keksejä, leivoksia ym. On ollut kovin suosittu leikki. Sama koju on palvellut lastenjuhlissa jätski/karkkikioskina.

Sofia, on September 17, 2014

Hiiritalo kuulostaa ihanalta idealta Täti Ruskea. Olen monesti katsellut Pinterestissä ihania taloja joita on rakenneltu mm. vanhoihin kaappeihin/ kirjahyllyihin Mailegin hiirulaisille.

Leave a comment
name
email
url
message