Random

Have a happy weekend!

So true! I hope you have a great weekend and if you celebrate then also a spooky Halloween! 

Hyvää kahvia ja hyvä kirja. Siinä avaimet minun onneeni! Toivottavasti viikonloppusi on mukava! Meillä on tiedossa ainakin vastasyntyneen tuoksuttelua, kurpitsan kaiverrusta (hankin meille tällaisen), pikkuisen sankarin synttärijuhlat ja muutama yllätyskin! Ehkäpä tänä iltana maistamme muutaman amerikasta tuodun candy corn-namun kurpitsaa kaiverrellessa ja laitamme illalliseksi jotain “ihan hirvittävää” Halloweenin kunniaksi. Onko teillä tiedossa kunnon Halloween juhlat? Aiotteko puketua joksikin? Ensi viikolla sitten ainakin lastenvaateasiaa ja tietenkin vähän Nykin kuulumisia <3. Ja jospa ehtisin kuvata vähän sisustusjuttujakin…

Nauttikaa Halloween tunnelmista!

Lattemamma

p.s. Halloween flash ( as in today or for the next 2 days only) discounts on many (online) stores. Marie-Chantal offers 30% off on all items ( and they have started a new blog!), Belle & Boo´s cute things are on a 15% discount ( enter code SPOOKY at checkout) and La Coqueta Kids offers free shipping world wide ( with a code TREAT). 

p.s. If you are still looking for carving ideas for pumpkins then go on to Pinterest and you will find a plethora! I think our girls would love this one. And I really like this idea for a fall dinner table decoration/ menu card. You´ll find my fall Pinterest board here and my ( not so elaborate) Halloween board here.

 

2 Comments

 • Karkki

  Kiva kun olet takaisin.

  Me lähedetään tänään naapurustoon Trick and Treat kierrokselle. Sytytellään kurpitsa-lyhdyt pihalle ja syödään viikonloppuna ainakin myskikurpitsakeittoa. Jos oikein innostutaan voidaan leipoa kurpitsapiirasta.

  Kiitos Halloween Flash vinkeistä 🙂 Poika on kasvanut taas ihan hurjasti ja kipeästi tarvitaan vaatetusta sunnuntai-dinnereille ja muihin juttuihin missä on suotavaa näyttää söpöltä pieneltä herrasmieheltä 😉

  Koetin etsiä La Coquetan size-guidea siinä onnistumatta. Sinä varmaan osaat avustaa tässä asiassa. Oletan noiden kokojen olevan suht pientä? Himpun vajaa 120 cm 5-v tarvitsee varmaan ainakin koon 7? Vai mitä luulet?

  Ihanaa viikonloppua sinulle 🙂

  • Sofia

   Moi Karkki! Meidän tytöille sopivat on ikää vastaavat koot, mutta meidän kohta viisivuotias on kyllä vasta 104 cm. Mielestäni koot eivät ole erityisen pieniä, mutta voikin olla, että meidän tytöt ovat :). Ihanaa viikonloppua myös sinulle ja niin kiva kun ilahdutat aina kommenteillasi! Todella <3!

Leave a Reply

Your email address will not be published.