Nov
3

Uuteen viikkoon… ja arvonnan voittaja

by Sofia   -   in Random

Miten viikonloppusi sujui? Me kaivertelimme perjantaina kurpitsan ja söimme jälkkäriksi vähän Halloween aiheisia namuja. Siinä olikin oikeastaan meidän halloween juhlintamme tälle vuodelle.  Juhlista tosin ei muuten ollut kyllä pulaa. Lauantaina juhlimme kälyni yllätys kolmekymppisiä tyttöporukalla (ja Pyhäinpäivänä tientenkin ajatuksissa olivat edesmenneet rakkaat). Sunnuntaina meillä oli nelivuotiaan pikkupojan dinosaurus -synttärijuhlat. Sunnuntaina ehdimme myös ihastella supersuloista ihan ihan pikkuruista tyttöä. Miten ihana olikaan pitää sylissään vastasyntynyttä vauvaa. Tosin ihana oli myös lähteä sen jälkeen ravintolaan lounaalle kahden tytön kanssa jotka osaavat jo syödä itse ja istua aloillaan, niin, että voi itsekin syödä ruokansa rauhassa ja keskustella halutessaan ilman keskeytyksiä. Meidän tytöt alkavat kyllä olla jo aika isoja ja “helppoja”.

Tytöt saivat koristella koverretun kurpitsan mieluisakseen. Tästä tuli mielestäni hyvin dia de los muertos-henkinen tuotos.

Lauantaina oli muuten niin ihana ilma, ainakin täällä Helsingissä. Kävin aamusta juoksemassa kepeän lenkin auringonpaisteessa ja päätimme sitten mennä vielä iltapäivällä leikkipuistotreffeille ystäväperheen kanssa. Puistoilun päätteeksi sormia palelsi kuitenkin sen verran, että pysähdyimme kuumalle kaakaolle. Ja nyt tulee sitten ehdoton suositus Helsinkiläisille. Kävimme La Tartufatassa, Italialaisessa delissä Tehtaankadulla ( ihan Eiran sairaalaa vastapäätä). Kaakao sulatettiin tummasta suklaasta ja sen sekaan lorautettiin vähän kulutusmaitoa. Se oli taivaallista, joskin todella tuhtia. Kuumaan kaakaoon dippailtavaksi sai myös cantuccinikekesejä. La Tartufatasta saa myös hyvää kahvia tai teetä ja mukaan Italialaisia herkkuja ( täältä ostan mm. paremman oliiviöljyni ja anjovistahnaa tuubissa). Minulla on teille toinenkin hyvä, samantyyppinen suositus tulossa, mutta siihen palaan ehkäpä ensi viikolla.

Sitten vielä viikon alkuun arvonnan voittaja! Tällä kertaa mehujen voittajaksi valikoitui Blanca! Onnea ja laitan sinulle viestiä sähköpostitse pian!

I hope you had a great weekend! Did you dress up for Halloween or have an awesome party? We just carved a pumpkin and had some candy corn from Dean and Deluca and some chocolate pumpkins from Lindt for dessert. We also had a lot of parties and engagemets with friends over the weekend. My sister in law´s 30th surprise party and a little boy´s 4th birthday. We also went to meet the teeniest little baby girl who was just too cute for words. And it reminded us how much our girls have grown. And we realised that the girls and our lives have gotten so much easier lately. They are getting big! I was also planning on shooting some pictures of the new winter overalls we have for the girls over the weekend but realised we  had left them at daycare ( read: I forgot to tell my husband who picked the girls up with a car). So let´s see if I get to pick the girls up early and take pictures of them today ( if it´s not raining all day like they have promised). We love the new overalls so much!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikki!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
5,731 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message