Nov
7

Suloista viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Viikonloppu on taas edessä. Tämä viikko on mennyt omalta osaltani ihan hirmuisen nopeasti ohi. Marraskuun ensimmäisenä päivänä tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä kun aloitin blogin pitämisen. Osa teistä on ollut mukana matkassa jo ihan alusta asti. Kiitos ihan hirmuisesti siitä. Ja kaikille muillekin jotka olette pikkuhiljaa matkan varrella tulleet mukaan seuraamaan tätä vaaleanpunaista onnellisten asioiden paikkaa. Olen aina iloinen jos viihdytte täällä!

Blogin pitämisen parhaita puolia on täällä luodut uudet ihmissuhteet. Ahkerasti kommentoivien kanssa olen tuntenut jo ystävystyneeni, niinkuin olen täällä maininnut aiemminkin. Mutta aivan erityisen ihanaa on ollut löytää tätä kautta elämääni muutama ihan oikeakin uusi ystävä. Aikuisiällä tulee ystävyyssuhteita ehkä luotua hieman harvemmin kuin nuoruudessa. Olen kuitenkin löytänyt blogin kautta muutaman itseni kanssa hyvin samanhenkisen ihmisen joita voin kutsua nyt hyviksi ystävikseni. Olen siitä niin onnellinen ja iloinen! Olen myös todella otettu siitä kuinka kaunista palautetta saan teiltä aina ja suorastaan hämmentynyt välillä siitä, että joku löytää minusta elämäänsä paljon uutta inspiraatiota, niinkuin minäkin löydän muista ihmisistä. Vaikka sosiaalisen median maailmassa on varmasti paljonkin negatiivisia puolia niin itse olen saanut myös sen kautta elämääni todella paljon hyvää.

Lämmin ja vilpitön kiitos siis teille kaikille jotka käytte lukemassa blogiani! On ihanaa, että minulla on tämä paikka jossa voin jakaa itselleen tärkeitä ja omasta mielestään kauniita asioita muiden kanssa, eikä blogi olisi mitään ilman lukijoita, ilman kommentteja, ilman teitä. Toivon teille suloista viikonloppua ♥ ♥ ♥! Ja tietenkin hyvää isänpäivää! Meillä ainakin leivotaan taas jotain hyvää viikonloppuna…

Lattemamma xoxo

On the first of November my blog turned 2 years. It has been a wonderful journey so far and I´m always so touched when people leave me lovely comments and send me encouraging e-mails or say hi to me on the street. It really makes my day! And I´m in awe with the fact that you find inspiration in me like I find in others. It´s fantastic. So thank you for following my blog and for leaving me little notes.

Most of all I´m happy that the blog has brought me a few really good new friends in to my life. As we grow older I find that it´s harder to make new friends than it was before. But to find someone so similar to yourself and being able to connect through a place like this is amazing. My new friends are here in Helsinki but also in London and Singapore and I have actually had the privilege to meet them all in person, spend special moments with them and  I am ever so glad I started writing this blog even just for the lovely new ladies it has brought to my life. This has been a great and inspiring journey for me and I hope you still find this blog inspiring in the future too. I do find it harder and harder to keep up positing as often as I do now that I´m back to working full time and although I know you wish for daily updates I think that I must cut back a little bit in the future. As I don´t want to sacrifice the quality over the quantity. I´m sure you agree with me on that. 

29 COMMENTS
|
5,373 VIEWS
|
Partager sur Facebook
29 comments on “ Suloista viikonloppua! „
jasmiini, on November 7, 2014

Luen blogiasi suunnilleen viikoittain. Kirjoituksissasi on jollain tapaa rauhallinen tunnelma ja ruokaohjeet ovat kivoja. Asun ulkomailla, joten blogi on minulle myös muistutus siitä millaista “kotona” onkaan, olen nimittäin tainnut kuviesi perusteella asustella aiemmin siellä samoilla kulmilla ihan teidän lähileikkipuiston vieressä.

Sofia, on November 7, 2014

Kiitos paljon jasmiini <3

Niina, on November 7, 2014

Kiitos Sofia sinulle siitä että jaksat kirjoitella lähes päivittäin ja muistuttaa kaikista arjen kauniista asioista! Varsinkin nyt taas kotona äitiyslomalla ollessa on ihana piipahtaa blogisi parissa se pieni lattehetki kun vauva nukkuu vaunuissa ja isommat puuhailevat omiaan. Ja vaikka en viime aikona ole ennättänyt kommentoimaankaan niin usein kuin toivoisin, on blogisi kyllä aina ensimmäisten lukulistalla kun lukemaan ennätän. Ihanaa ja toivottavasti valkoista viikonloppua, meillä ainakin odotetaan isänpäivän lisäksi kovasti sitä että päästäisiin tekemään lumiukkoja ja -enkeleitä!

Sofia, on November 7, 2014

Ihana Niina, kommenttejasi on aina niin kiva lukea! Todella! Täällä Helsingissä ei taida lunta olla tiedossa :(. Nauttikaa viikonlopusta koko perhe!

Ansku, on November 7, 2014

Onnea 2-vuotiaalle blogille! Tämä on ehdottomasti yksi lemppariblogeistani! Minäkään en ehdi aina kommentoimaan, mutta luen silti kyllä tätä päivittäin. Blogisi on täynnä ihania, kauniita, suloisia asioita, jotka välittyvät kauniiden kirjoitustesi kautta lukijalle <3 Puhumattakaan kaikista ah niin maittavista reseptivinkeistä!! 🙂 Kiitos, että jaksat kirjoitella ja ilahduttaa lukijoitasi <3 Oikein hyvää viikonloppua teille, ja todellakin toivotaan, että saataisiin vähän valkeaa maahan!

Sofia, on November 7, 2014

Kiitos ihana Ansku ja kiitos kun jätät minulle kauniita ja ilahduttavia kommmentteja! Olisi lumi kyllä ihana asia <3

malviina, on November 7, 2014

Minunkin täytyy vielä kommentoida tähän että kun sähköpostissa ei ole odotettua viestiä, ajatus tökkii töiden parissa, lööpeissä on vaan ikäviä uutisia niin ennen kuin suljen tietokoneen katson viimeisenä tämän blogin ja jätän itselleni vaaleanpunaisen fiiliksen 🙂

Sofia, on November 10, 2014

Kiitos malviina <3!

Lumo, on November 7, 2014

Onnea kaksivuotiaalle!

Vaikka sosiaalisessa mediassa monet näkevät mahdollisuuden mellastaa nimettömänä ilkeillen, bloggaajat yleensä haluavat levittää ympärilleen hyvää mieltä. Joidenkin mielestä se on hömppää, suurin osa lukijoista taitaa kuitenkin siitä positiivisuutta päiväänsä.

Sofia, on November 10, 2014

Kiitos Lumo <3! Ja onneksi sentään suurin osa meistä kaipaa positiivista "hömppää" elämäänsä.

Jatta, on November 7, 2014

Onnea on Lattemamma & Lattemamman ihana blogi, joka ilahduttaa joka ikinen kerta aitoudellaan, lämminhenkisellä lähestymisellä arjen pikku juttuihin!
Onnittelurutistus ihanasta blogista <3!

Sofia, on November 10, 2014

Onnea on ihana Jatta <3!

Anne, on November 7, 2014

Kiitos tästä blogista ihana Sofia! Postauksesi ilahduttavat aina. Aika kuluu todella nopeasti ja en millään uskoisi, että keväällä blogini täyttää kuusi vuotta. Blogin pitäminen on kyllä antoisaa ja kiva, kun sinäkin olet löytänyt tästä rakkaan harrastuksen. Minulla on myös monia hienoja ystäviä, joihin en olisi tutustunut ilman blogiani. Antaessaan saa, niinhän se menee 🙂

Sofia, on November 10, 2014

Kiito paljon Anne! Ja juuri niinhän se menee <3

Neiti Oliivi, on November 7, 2014

Onnea kaksi vuotiaalle blogille! Yhdyn Jasmiinin kommenttiin, että on erittäin mukava lukea suomalaista blogia asuessa ulkomailla. New York postauksetkin saavat tarkastelmaan oma alähiympäristöään uusin silmin. Tämä blogi todella antaa positiivista energiaa!!

Sofia, on November 10, 2014

Kiitos Neiti Oliivi <3!!

Alison, on November 7, 2014

Your blog is one of my favorites, it is always upbeat and enjoyable. Plus I love to see your adorable girls!

Sofia, on November 10, 2014

Thank you so much Alison!

Karkki, on November 7, 2014

Onnea Lattemamma ja ihanista blogeista ihanin 🙂 Sinun blogi saa aina hymyn huulille ja lämpimän olon sydämeen.

Tämä blogi on yksi harvoista blogeista, jota säännöllisesti seuraan. Suurin syy siihen on tapa miten kirjoitat, miten asennoidut elämään ja miten saat arjenkin tuntumaan kauniilta..

Kiitos sinulle ja vielä kerran hurjasti onnea <3

Sofia, on November 10, 2014

Kiitos kauniista sanoistasi Karoliina!

Eeva, on November 7, 2014

Onko siitä jo 2 vuotta?! Wau, onnea ihanalle blogin pitäjälle! Niin kiva, että jatkat ilahduttaa meidän päivää suloisilla, laadukkailla ja tyylikkäillä jutuilla

Sofia, on November 10, 2014

Kiitos Eeva!

Susanna, on November 8, 2014

Ihana Sofia. Olen seurannut blogiasi päivästä numero yksi. Ja sen myötä olet paitsi antanut minulle lukemattoman paljon ihania ja inspiroivia vinkkejä – olen tutustunut sinuun ja löytänyt sinusta uuden ystävän. Se jo pelkästään tekee minut iloiseksi joka päivä. Sinulla on uskomattoman positiivinen suhtautuminen elämään ja olen sinun inspiroimana alkanut itsekin suhtautua arkeen hiukan rennommalla otteella. Jokaisesta päivästä löytää niitä iloisia hetkiä – siitä tämä blogisi on minulle päivittäin hieno muistutus. Kiitos, Sofia!

Sofia, on November 10, 2014

Ihana Susanna <3. Kiitos sinulle!!!

Ita, on November 8, 2014

Oh wow! Congrats! And we enjoy reading your blog any time. Keep on finding inspiration and inspiring others 🙂

Sofia, on November 10, 2014

Thank you Ita!

Jaana, on November 10, 2014

Lämmin kiitos Sofia blogistasi! <3

Sofia, on November 10, 2014

Kiitos Jaana <3

Katariina, on November 11, 2014

Hei!

Ja onnittelut ihanalle 2-vuotiaalle blogillesi! Harvoin kohdalle osuu sellainen blogi, joka tempaa mukaansa ja saa odottamaan uusia päivityksiä. Samanlainen löytö, kuin jokin uusi hyvä sarja, artisti tai kirja, joka on sellaista mitä on kaivannut ja sitten sen löytää. Blogisi on juuri sellainen.

Leave a comment
name
email
url
message
NYC »