Nov
13

Lastenhuoneen verhot

by Sofia   -   in Interior design

Kirjoittelin muutama viikko takaperin meidän uusista verhoista ja lupasin esitellä myös lastenhuoneeseen hankitut versiot. No aikaahan siinä vierähti ennen kuin sain aikaiseksi kuvata ne. Tässä nämä ihanuudet nyt kuitenkin ovat. Meidän tyttöjen huoneessa on melkeinpä trio-jäätelön värit. On vaaleanpunaista, valkoista ja hieman beigeen vivahtavaa harmaata. Verhoihin löytyivät nämä samat sävyt pellavaisina. Tyttöjen huoneen ikkuna on itseasiassa aika ihana koska se sijoittuu kaarevaan erkkeriin. Verhojen kannalta kaareva seinä ei kuitenkaan ole ihan yksinkertainen juttu. Onneksi Alettalla ei mennyt hetkeäkään kun ongelmaan oli jo löytynyt ratkaisu. Ikkunaa korostavat pylväätkin otettiin suunnittelussa huomioon. Romanttisethan niistä tuli, mutta se nyt varmasti oli odotettavissa, vai mitä?! Toivoin tietenkin rusetteja ja sitten tuli vähän rentoa puhvia ja pikkuisen kanttaustakin toiveestani. Tytötkin pitävät näistä todella paljon.  Jos näistä avaa rusetit, roikkuvat verhot vain hieman ikkunan suojana, mutta se ei olekaan tarkoitus, vaan ikkunoita peittää erikseen pimennysverhot. Nämä ovat vain “koristeena”. Eli tällaiset huoneen sulostuttajat meillä…

DSC_0008

DSC_0014

DSC_0017

DSC_0019

DSC_0020

DSC_0030

Nukenvaunut ovat olleet kovassa käytössä. Meillä näitä pikkuisia paperipussukoita pidetään “ostoskasseina” leikeissä.

DSC_0032

Tyttöjen vauva-ajan makuupussi on nyt nukenvaunuissa.

DSC_0027

Äitini ompeli vähän uusia tyynyjä nukensänkyihinkin. Kohta heillä on taas joulumyyjäiset tulossa ja sinne on teetetty lisää nukkejen huonekaluja, myös vähän isompikokoisia nukensänkyjä. Myyjäiset järjestetään Helsingissä Katajanokalla 27.-30.11. Laitan vaikka tarkempaa tietoa vielä lähempänä.

DSC_0043

DSC_0026

DSC_0036

DSC_0037

DSC_0039

DSC_0041

Vanha lamppuni nököttää ikkunalaudalla. 

Tällaiselta näyttää siis lastenhuoneen erkkerissä tällä hetkellä. Ehkäpä pikkuhiljaa onkin jo aika asettaa sinne vähän tunnelmaa luovia valoja, myös pimeässä liikkuvien ohikulkijoiden iloksi.

Lattemamma

Our new curtains in the girls bedroom and a few other things in that space too. I think it´s soon time to start hanging some fairy lights on the windows not only to make it cozy for the girls but for the people passing by in the dark mornings and nights. I think it looks so pretty when people have twinkling little lights in their windows and looking at them from the outside somehow makes you feel nice. Don´t you think? 

6 COMMENTS
|
14,538 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Lastenhuoneen verhot „
malviina, on November 13, 2014

Superihanat verhot!

Sofia, on November 20, 2014

Kiitos malviina, kovasti tykkäsin myös!

Laura, on November 13, 2014

Onpa suloiset verhot ja ihana tyttöjen huone!

Sofia, on November 20, 2014

Kiitos ihana Laura!

Eveli, on November 14, 2014

Sweet ja chic childrens room! All the best from Estonia

Sofia, on November 20, 2014

Thank you Eveli and glad to see you are still following <3. Thanks for commenting!

Leave a comment
name
email
url
message