Random

Have a relaxing weekend!

Hope your weekend will be filled with wonder. We have a few kid´s birthday parties to attend. The girls are really looking forward to prancing around in little shoes and pretty dresses and eating birthday cake in back to back parties. We are starting the weekend of by hosting an after daycare playdate in our house today. I´m making jelly ( as I recently found an old fashioned Tala glass jelly mould) to enjoy with some berries. We will for sure have cappuccinos and the girls get some cute drinks too. Nothing fancy though. And tomorrow morning I expect to sleep very long and then enjoy some breakfast in bed with the newspaper, some glossy magazines and Pinterest. My ideal morning really. 

DSC_0202

DSC_0209

DSC_0215

DSC_0214

DSC_0187´1

DSC_0207

DSC_0221

I hope you enjoyed my morning themed week and please take part in the give away if you are eligible as it´s closing on Sunday. 

Toivottavasti viihdyit tämän viikon aamu- teemaisten blogimerkintöjen parissa. Ja muistathan ottaa osaa arvontaan joka päättyy jo sunnuntaina!  Huomenna minä aion nukkua niin pitkään kuin nukuttaa ja sitten pötkötellä sängyssä pyjamassa ja pehmeässä aamutakissani. Lapset saavat kömpiä kainaloon ja lupaan tuhansia suukkoja. Haaveissa on myös hetki päivän lehden, Pinterestin ja muotilehtien parissa.

Rentouttavaa viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Remember this…

“Life doesn´t have to be perfect to be beautiful.” 

” There´s no need to be perfect to inspire others. Let people get inspired by how you deal with your imperfections.”

p.p.s I just started reading this book after I loved this one by the same author that I read last fall. Light and funny but not mindless. And very well written. Great reads!

4 Comments

  • Täti Ruskea

    Ihanalta kuulostaa sun viikonlopun aamusuunnitelmat! Pinterest on huippujuttu. Meillä ei ole erityisiä suunnitelmia täksi viikonlopuksi, lasten harrastukset toki pyörii kuten muinakin viikonloppuina. Rentouttavaa viikonloppua!

  • Niina

    Mukavan kuuloisia viikonloppusuunnitelmia. Meilläkään ei ole ihmeempiä suunnitelmia tälle viikonlopulle. Luulen että otamme aika rauhallisesti oleskelun ja lumileikkien parissa. Ensi viikonloppuna ohjelmassa sitten pitkään ja hartaasti odotettu Disney on Ice, jostain syystä tämän vuoden ohjelma prinsessoineen on meillä kovin odotettu. Mukavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.