Feb
9

Salted liquorice ice-cream sundays and the winners

by Sofia   -   in Random

Did you have a fun weekend? We played with dolls, hosted a very relaxed playdate, danced ballet, slept in, took naps, pretended to be flower fairies with star shaped fairy wands, went to kids birthday parties and attended a charity dinner with my husband and had cocktails with friends. On Sunday we treated ourselves to some fabulous ice-cream sundays and tried to unwind a little before another hectic week ahead.

Millainen viikonloppusi oli? Meillä yhdistyi monta menoa ja myös rentouttavia hetkiä. Sunnutai-iltana teimme ihanat jäätelöannokset ja valmistauduimme tulevan viikon kiireisiin ottamalla ihan leppoisasti.

DSC_0565

DSC_0573´1

DSC_0566

DSC_0549

Organic artisan vanilla ice-cream from a Finnish brand called Jymy and some salted liquorice caramel sauce from Sweden topped off with black cherries. Yummy!

DSC_0518

DSC_0557

 

 The winners of the give away are / arvonnan voittajat ovat

Frilly night gown / SINI kommentilla ” Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. Beach Housen tuotteet ovat kyllä iki-ihania! Itselläni on tuo Frill-yöpaita, mutta olisipa ihana voittaa samanlainen myös tyttärelleni <3
Meilläkin laitetaan edellisenä iltana lasten vaatteet valmiiksi odottamaan yläkertaan portaiden päähän. Saavat sitten hypätä suoraan vaatteisiinsa ja suunnistaa aamupalapöytään. Itsellenikin aamuissa tärkeintä on se kahvikuppi, jonka tykkään juoda omassa rauhassa, kun mies on lähtenyt viemään isompia lapsia tarhaan ja meidän juniori (vauveli kokonaiset 1kk) tuhisee vielä sängyssään :)”

Bell night gown / PAULA kommentilla “Linavaatteet väreissä Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.

Aamut lähtevät parhaiten käyntiin, kun herää ennen lapsia. Tällöin saa rauhassa tehdä omat aamuhommat ja keskittyä lapsiin heidän herättyään.”

Softie robe / MARIA kommentilla “Nämä värit löytyi: fold rose, fold heaven ja plain white.
Arkiaamuja helpottaa tietty järjestelmällisyys. Arkitoimet suht samalla tavoin joka aamu, vaatteet katsottuna valmiiksi ja reput pakattuna.”

I will send an e-mail to the winners asap. Congratulations! Laitan teille sähköpostia pikkimmiten!

If you did not win this time, not to worry! I have a discount code for 20% off from these nighties and robes. You can buy them at Tian Veranta with a code LATTEMAMMA. Just register as a client and you get to use the code. It´s good for a week.

Jos et voittanut niin ei huolta, voit nimittäin käyttää Tian Verantaan alekoodin LATTEMAMMA ja saat 20% yöpaitojen ja aamutakkien hinnasta pois! Meillä on oleskeltu ihana pehmeissä aamutakeissa lähes jatkuvasti, ne ovat mahtavat!

I hope you have a great week ahead! Mine is looking quite busy but luckily I then have a long weekend ahead of me to look forward to with some fun plans. Do you celebrate Valentines day? In Finland it´s actually called the friends day or the friendship day. I love the thought. Although I´m all for romance I like to have a day to celebrate friends too as they are so important. 

Hyvää alkavaa viikkoa!!!

Lattemamma

 

4 COMMENTS
|
5,433 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Salted liquorice ice-cream sundays and the winners „
Ansku, on February 9, 2015

Herkullisen näköinen jäätelöannos! Tässähän ihan herahtaa herkkusuulle vesi kielelle 😉 Kun on viikonlopun ahkeroinut töissä, niin nyt alkaa minun “viikonloppuni”, jolloin otetaan rennosti, jotta jaksaa taas seuraavan työrupeaman 🙂 Leppoisaa maanantaita!

Sofia, on February 9, 2015

Leppoisia vapaita Ansku, nautiskele <3

Helen, on February 9, 2015

Mmmm those ice cream sundaes look delicious! We are hosting a dinner party for our friends on Valentine’s Day this year. I like the idea of it being called ‘friends day’ but I am also hoping my husband doesn’t forget the romance bit

Sofia, on February 10, 2015

Helen, romance is always good 😀

Leave a comment
name
email
url
message