Random

Onnen aiheita

Viime aikoina onnelliseksi on tehnyt lisääntynyt valo ja sen mukanaan tuoma lupaus tulevasta keväästä. Ihanaa! Keväiset värit ovat myös tuoneet iloa elämään. Tällä hetkellä houkuttaa persikan ja vaaleanpunaisen sävyt vaalean vihreään yhdistettynä ja ihanan piristävä sitruunan keltainen…

DSC_0258
Tämä uusi, kauniiseen keramiikka-astiaan valettu kynttilä on persikan tuoksuinen. Georgia Peach- tuoksu on iloinen ja herkullinen, mutta raikas.

DSC_0248

DSC_0257
Georgia Peach scented candle. It´s such a happy sunny but fresh scent. And pretty too.

DSC_0262
I love this fabric covered journal I found at Anthropologie. I´ve been writing a diary since 1994 and it´s the cheapest therapy there is and I´m pretty sure all the inspiration and all the dreams and hopes written in there are also whispers sent out to the universe and have a tendency to come true in one way or another.
DSC_0263
Ihana uusi kangaspäällysteinen päiväkirja odottelee vielä iloisia ajatuksia, inspiroivia juttuja ja välillä vähän ärsytyksenkin purkua.
DSC_0273
Pink, coral and peach mixed with turquoise and lemony yellow are my happy colours right now.
DSC_0274
Vaaleanpunaista, oranssia, turkoosia ja persikan-, sekä korallin sävyjä. Oi onnea yöpöydällä!

DSC_0287

DSC_0291
This metallic recipe box from Rifle Paper Co. is waiting to be filled with yummy new recipes. And Meyer lemons, my favourites that I hauled from a work trip! They are too good!
DSC_0295
Herkulliset reseptit tallentuvat metalliseen laatikkoon hyvään järjestykseen. Rifle Paper Co. merkkinen boksi on Papershopista.

DSC_0296

DSC_0306

DSC_0304
Tämä, myöskin Riflen, viikkokalenteri on todella näppärä. Sinne kirjautuvat viikoittan koko perheen menot harrastuksista, dinnereistä, treffeistä ja työtapaamisista lähtien ja näin molemmat pysymme kärryillä missä mennään ja mitä menoja kumpikin on sopinut. Vuoden jokaiselle viikolle on oma paperinen sivunsa. Vanha keittokirjateline on Riviera Maisonin, eli ei kuulu kalenteriin.

DSC_0313´1

DSC_0310
Tämä ihana lasinen hunajapurkki on niin kaunis minun silmääni.
DSC_0299
I just love this glass honey jar with a little bee flying on top. It makes me happy!

Lately my little bits of happy have had very much to do with the sun lighting our days more and more each day. Wednesday morning when we woke up and went to to kitchen Cotton Candy noted that for the first time we did not have to put on the lights but just open the shutters. The sun was already up at 8! All these happy colours have made me cheery too. Peachy and lemony! My friend hinted to me about these quick 73 questions interviews up on the Vogue website. We both love the Reese Witherspoon one. Ice-tea and smily face cookies, trampolines, sunny California pool and a big smile. Just the kind of mood I like to feel right now.

Have a fun day!

Kivaa päivää!

Lattemamma

2 Comments

  • Täti Ruskea

    Meidän kolmevuotias oli ensimmäisten auringonsäteiden ilmestyessä jo aikeissa mennä kesävaatteissa terassille leikkimään Duploilla (viime kesän yksi suosikkileikeistä)… Meillä on perhekalenteri keittiön seinällä ja se on ehdottomasti tarpeellinen. Mies ehdottaa aina kokonaan digiaikaan siirtymistä kalenterin suhteen, mutta on joutunut toteamaan paperikalenterin tärkeyden. Aamulla on niin helppo vielä vilkaista pikaisesti kalenteria, onko jotain minkä olin unohtanut: luistelua, hiihtoa, jumppaa, hammaslääkäriä, neuvolaa jne. Isossa perheessä kun noita menoja riittää. Perhekalenteri sopii siksikin hyvin meille, kun jokaisen menot on omassa lokerossaan. Käytännöllinen myös tuo teidän kalenteri. Tuli mieleen, että siihenhän voisi koota myös viikon ruokalistan. Sellaista olen monesti meille suunnitellut, mutta on aina jäänyt toteuttamatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.