Mar
13

Onnen aiheita

by Sofia   -   in Random

Kuten jo myönsin aiemmin, olen ottanut henkisen varaslähdön jo pääsiäisen tunnelmointiin. Tosin kun kaupatkin ovat jo täynnä pääsiäisnamuja, rairuohon siemeniä ja pikkuisia tipuja niin en todellakaan taida olla yksin ajatusteni kanssa.

My happy thoughts of lately…

Löysin tytöille maailman söpöimmät posliiniset leivontamitat joiden avulla syntyy varmasti aikamoisen suloisia pääsiäisleipomuksia! / I can´t wait to bake something with the girls now that I found them these cute bunny measuring spoons. Little people with flour on their face and butter in their fingers are the best!

DSC_0635

DSC_0638

Nämä pupu- ja tipu keksimuotit pääsevät pian käyttöön koska aioin kokeilla sitruunaisia sokerikeksejä. / These bunny and chic cookie cutters are just made for lemony sugar cookies for spring. The mini Easter bisquits were a gift from a friend in England and they are waiting for Easter in the pantry.

DSC_0727

DSC_0724

 Keksipaketti tuli tytöille tuliaisena Englannista ystäväni mukana. Se odottelee pääsiäistä kaapissa.

DSC_0729

DSC_0735

Freesiat tuoksuvat keväälle ja kauniit leinikit tuovat myös sen tuntua kotiin. / I think Freesias have the scent of Spring and the ranunculus have that look. Together they are so delicate and lovely they are very very happy flowers.

DSC_0626

DSC_0630

DSC_0645

That Monday morning moment when the table cloth is a bit wrinkled after the weekend and someone has forgotten their book on the table. It just makes me happy. On Fridays the table cloth is wrinkle free and the flowers are fresh. Just waiting for the weekends tales to happen. That my friends is the happy thing about life. Good memories from the past and the excitement of what the next moment might bring.

DSC_0646_01

Jotenkin pidän siitä maanantaiaamun tunnelmasta kun pöytäliina on viikonlopun jäljiltä hieman rypyssä ja joku on unohtanut kirjansa ruokapöydälle. Perjantaina pöydällä onkin jo puhdas, vasta silitetty liina ja uudet kukat. Edellisen viikonlopun tarinat ovat kauniita muistoja maanantain liinalla ja puhdas liina taas odottaa uusia tuulia, uusia tarinoita, uusia onnen hetkiä. Niiden aika on nyt!

Ihanaa viikonloppua!

Have a very happy weekend!

Lattemamma

3 COMMENTS
|
8,262 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Onnen aiheita „
Helen, on March 13, 2015

Those bunny measuring cups are just too cute! I have started some biscuit baking already and have lemon shortbread bunnies stored in the freezer ready for the boys to decorate and give as Easter gifts to their teachers at the end of term. Might do some dipped in chocolate too! Enjoy the weekend! Spring is definitely in the air!

Sofia, on March 16, 2015

Helen those sound like a perfect teachers appreciation gifts!

Ansku, on March 19, 2015

Ihania kuvia! Mistä muuten ovat nuo kivat pupu- ja tipumuotit? Täällä yksi, jolla on suuren suuri varasto erilaisia keksimuotteja, ja varasto tuntuu aina vain kasvavan.. 😀 Löysin joskus sellainen isohkon pupumuotin, mutta tipumuotteja en ole löytänyt.

Leave a comment
name
email
url
message