Apr
21

What would you like to read about on Lattemamma?

by Sofia   -   in Random

It´s been a long time since I asked you what you would like to read about on the blog! I also know I have gotten so many readers in the past year so I thought now was a good time to collect all your wishes here under one post. So if there is anything specific you would like to know about or you would like me to write more about please leave a comment below. I would also like to know what are your favourite subjects here now. If you have commented about your wishes before and I still have not written about the subject  may I please ask you to do so here again. Thank you! And thank you so much for reading my blog! ♥ ♥ 

Ajattelin, että nyt olisi taas hyvä aika kysellä vähän toivepostauksia teiltä. lEi jos sinulla on jokin aihe josta haluaisit minun kirjoittavan tai jokin juttu jonka haluaisit tietää niin jätähän kommentti alle. Toivoisin, että voisit myös jättää tähän uudestaan toiveesi jos olet pyytänyt minua aiemmin kirjoittamaan jostain tietystä aiheesta enkä ole vieläkään toteuttanut toivettasi. Olisi myös hauska tietää mitkä aiheet joita käsittelen ovat suosikkejasi? Kiitos kun luet blogiani!

A0064199-copy-500x666

Interior design posts?

DSC_0604

My favourite products. Often featured on “happy thoughts”- posts?

DSC_0433-e1409674402978-500x754

DSC_0179-500x331

DSC_0565-500x331

Baking yummy things?

DSC_0407-500x331

Cute things for kids?

DSC_0613-e1421226874822-500x754

DIY projects?

DSC_0372-e1424957736361-500x754

DSC_0008-e1415859845662-500x754

DSC_0805-500x331

Party planning?

DSC_0517-500x331

DSC_0675-e1425932483742-500x754

DSC_01031-e1395227680241-500x754

Cooking simple recipes?

DSC_0193-e1397753001691-500x754

outfit13-500x754

Children´s clothing?

DSC_0396-e1427871138421-500x754

DSC_1373-e1384600390712-500x754

Kuulisin mielelläni mistä haluaisit lukea!

I would love to hear what you would like to read about!

Lattemamma

32 COMMENTS
|
9,043 VIEWS
|
Partager sur Facebook
32 comments on “ What would you like to read about on Lattemamma? „
Anna, on April 21, 2015

Hei,

Ensinnäkin kiitos itsellesi,että saamme seurata blogiasi!Kuten moni on todennut aiemminkin,tämä tuottaa iloa ja inspiraatiota omaankin arkeen.Kiitos!:)
Itseäni innostaa erityisesti sisustusaiheet,lastenvaatteet- ja tarvikkeet,arkisetkin ruokaohjeet,ja oma tyylisi kiinnostaisi myös kovasti! 😉
Mutta vaikka nuo edellä mainitut ovat aiheista suosikit, niin kaikki postauksesi luen innolla.
Aurinkoista viikkoa Sinulle!

Anna, on April 21, 2015

Hei, kiitos ihanasta blogista! Mainitsemiesi aiheiden lisäksi minua kiinnostaisi lukea hyvinvoinnista, erityisesti pienten lasten äitien. Eli miten saa pidettyä sen pienen lattemamman itsessään hereillä arjen pyörityksessä 🙂

lili, on April 21, 2015

Teillä on niin hurjan kaunis koti, että mielellään lukisin enemmänkin sisustuspostauksia! Kiitos ihanasta ja inspiroivastai blogista 🙂

Katja, on April 21, 2015

Lukisin mielelläni nopeita ja helppoja ruokareseptejä, lasten omista lempivaatteista (ei äidin valitsemina 😉 ) ja tyttöjen harrastuksista

kotimama, on April 21, 2015

Kiitos ihanasta blogista! Olen seurannut pari vuotta. Kauniita kuvia, kauniisti kirjoitettu. Eniten olen tykännyt arkisista resepteistä, lastenvaatejutuista, ja happy thoughtseista. 🙂
Minäkin toivoisin juttuja äidin hyvinvoinnista. Suosikkituotteet ja oma tyyli (esim. details- jutut oli kivoja) kiinnostaisivat myös.
Kivaa viikkoa kaikille!

Helen, on April 21, 2015

That’s a tough question as I actually like reading about all the topics you suggested! However, I do especially like the posts on children’s clothes, food and party planning so more of this would be greatly received. As the summer approaches, it would be lovely to read more about island life too!

Neiti Oliivi, on April 21, 2015

Olisi todella mukava lukea pukeutumistyylistasi. Lasten vaate postausket ovat myos mielenkiintoisia. Mina lukisin myos mielellaan pienten lasten aidin nakokulmasta hyvinvoinnista niin ulkoisesta kuin sisaisesta. Blogisi on raikas tuulahdus blogien kentalla. Tama on ehdoton lempiblogini! Mukavaa kesan odotusta!

Jenni, on April 21, 2015

Hei,

ja lämmin kiitos blogistasi <3 Monia sinun reseptejäsi on päätynyt myös meille käyttöön. Onkin hauska lukea juuri erilaisia kokkausohjeita. Pidän myös kun esittelet luotto-tuotteita. Blogisi onkin tällaisenaan oikein toimiva kokonaisuus.

Hanneleh, on April 21, 2015

Minäkin lukisin mielelläni pukeutumistyylistäsi ja myös sisustusjutut kiinnostaa. Myös ulkoinen ja sisäinen hyvinvointi kiinnostaa. Lempikirjasi jne.

Hanneleh, on April 21, 2015

Lisään vielä että arkiruoka jutut kiinnostaa ja miten pidät kotisi järjestyksessä. Tämä on yksi lempiblogeistani, todella hyväntuulinen ja voi ammentaa inspiraatiota. Kiitos!

Marenki, on April 21, 2015

Hei Sofia, sisustusjutut ja kattausideat ovat minun suosikkeja ja niitä toivoisin lisää. Omasta tyylistäsi olisi myös kiva lukea. Kiitos kun jaksat kirjoitella ja kuvata kaikkia kauniita juttuja meidän lukijoiden iloksi 🙂

Satu, on April 21, 2015

Hei!

Olet jakanut ihania ruokareseptejä lukijoillesi, kiitos! Erityisesti arjessa nopeasti valmistuvat, mutta herkulliset ateriat kiinnostavat kovasti! Olisi myös kiva tietää, mikäli sinulla on ruoanlaittoon liittyen joitakin vinkkejä hyvistä kaupoista keskustassa. Ostin matkalta ihanaa, erityisesti salaatteihin sellaisenaan hyvin sopivaa oliiviöljyä. Olisiko sinulla suositella mistä Helsingistä löytäisin laadukasta oliiviöljyä tms kokkaustarvikkeita? Mukavaa viikkoa sinulle!

Ita, on April 21, 2015

Love everything about your blog.

Anna, on April 21, 2015

Omasta tyylistäsi ja simppeleistä resepteistä! Ja kodistanne. Ihana blogi!

Johanna, on April 21, 2015

Hei Sofia! Kaikki aiheesi ovat tosi kivoja. Itselleni vähiten kiinnostavia ovat kosmetiikkaan liittyvät postaukset, koska hajusteallergisena käytän vain tylsää hajusteetonta kosmetiikkaa, yhtä ja samaa merkkiä. Itseäni eniten kiinnostavat ehkä lastenvaatteisiin liittyvät postaukset sekä sattuneesta syystä myös mökkeilyyn liittyvät jutut. Meidän piti viettää pääsiäinen mökillä, mutta sairastelun vuoksi jäimme kaupunkiin. Ensi viikonloppuna uusi yritys…toivottavasti saadaan grillikausi avattua. Kiitos ihanasta blogistasi!

Elpi, on April 21, 2015

Hi, Sofia!
Well, my favorite subjects on your blog are children’s clothing and cute things for kids (I always find lovely things for my little girl in your posts) and kids’ room (I just love your little girls’ closet). Oh, and I love reading tips from your trips (hotels, restaurants, shops).
Best wishes 🙂

Eeva, on April 21, 2015

Hei Sofia!
Sinulla on ollut matkan varrella ihania, eri aihepiirien juttuja. Itseäni kiinnostaisi eniten myös nuo ruokajutut (ateriat, leivonta, ihanat tuotteet) ja juhlasuunnittelu (olet siinä niin hyvä :). Lisäksi olet niin hyvin perillä kaikesta uudesta, ajankohtaisesta ja mielenkiintoisesta, joten niitä luen myös todella mielelläni. Ai niin, sellaista Lattemamman matkaopasta suosikkikaupunkeihin myös kaivattaisiin 🙂
Ihanaa kesän odotusta!

alva, on April 21, 2015

Mua kiinnostaisi postaukset sun omasta pukeutumistyylistä. Jos et halua kasvoja blogiin, laita vaikka sydän kasvojen päälle tai leikkaa pää pois (apua, kuulostaapa makaaberilta 🙂 ja siten huomio kiinnittyy vain niihin vaatteisiin. Esim. kollaasi viikon asuista olisi kiva.

Kiitos blogista! Se on aivan ihana. 🙂

Karkki, on April 22, 2015

Kiitos ihanasta blogistasi ihana Sofia. Olen täältä poiminut meille kotiin käyttöön useita ihania ruoka- sekä leivontareseptejä. Ihan nopeasti tulee mieleen tuorehernekeitto, vanilijakeksit, maailman helpoin suklaakakku. Ehdottomasti siis lisää ruoka- ja leivontajuttuja. Pidän myös kovasti lastenvaate postauksista. Tytöille valitsemasi vaatteet ovat niin kauniita. Olen täältä myös pojalle saanut hyviä vinkkejä verkkokaupoista ja vaatemerkeistä. Viimeisenä juuri nuo Salt Water sandaalit, joista oli maininta muutama päivä sitten. Meille on nyt tulossa pojan kanssa samis-kengät. Miten tiesitkään, että ko sandaalien tyyli uppoaa minuun 😉 Matkajuttuja olen myös lukenut mielelläni. Monia kivoja vinkkejä olet niissä meille jakanut. Ehkä joku Lattemamman suosikkiravintolat maailmalla tyyppinen juttu olisi kiva. Toinen asia mistä olisi kiva lukea ehkä enemmän olisi sinun kikka kolmoset, joilla arki saadaan sujuvammaksi.

Kiitokset ihanasta blogista ja aurinkoista päivää
Karkki

Mia, on April 22, 2015

Kaikki juttusi ovat ihania ja kuvat aina niin kauniita. Mieluiten luen kuitenkin juttuja lastesi vaatteista. Kesää odotellessa juttu mökistänne voisi olla myös mukava. Kiitos blogistasi!

Niina, on April 22, 2015

Minä pidän siitä että blogisi käsittelee hyväntuulisesti ja monipuolisesti eri aihealueita. Suosikkiaiheitani ovat hyvinvointi, sisustus, reseptit (mielelläni kuulisin lempireseptisi noista uusista kirjoistakin), matkavinkit ja tietysti lastenvaatteet ja tarvikkeet. Eli oikeastaan siis kaikki mistä jo kirjoitatkin. <3

Ansku, on April 22, 2015

Blogisi on todella ihana ja monipuolinen! Mun lemppareita! 🙂 Kiitos, että jaksat ilahduttaa meitä lukijoita <3 Kaikki postauksesi ovat mielenkiintoisia ja vaihtelet kivasti aiheita. Itse pidän ruokaohjeista ja -vinkeistä (kuinka monia reseptejäsi olenkaan jo testannut!!) sekä sisustukseen, hyvinvointiin, matkavinkkeihin, juhlasuunnitteluun, kirja- ym. vinkkeihin sekä ihan arkisiin asioihin liittyvistä kirjoituksista. Toisin sanoen, juuri niistä mitä blogissasi jo onkin 🙂

Emma, on April 22, 2015

Ensiksi haluan kiittää aivan ihanasta blogistasi! Minulla on ollut takana melko vaikea alkuvuosi ja tämä onkin ollut ihana levähdyshetki raskaan arjen keskellä. Pidän kaikista jutuistasi, mutta olisi lisäksi ihanaa lukea tyylijutuista ja Lattemamman matkaopas kuten tuolla aiemmissa kommenteissa sanottiin olisi huippu. 🙂

Katja, on April 22, 2015

Täällä toinen Katja, terkkuja kaimalleni 🙂 Ensin säikähdin, että minuun on iskenyt dementia etten muista kirjoittaneeni vielä kommenttia, mutta siinä se Katjan nimellä kommentti oli. Kun luin mitä Katja kirjoitti, se olisi voinut olla minun kirjoittamani! Kaikki lapsiin liittyvä kiinnostaa minua ja olen kauniisiin lasten vaatteisiin hurahtanut. Tyttärelläni on enemmän vaatteita (ja paremmassa järjestyksessä oleva vaatekaappi) kuin minulla 😉 Yksi postaustoive olisi lisää: sinun lempikirjasi, kirjailijasi tai suosikkielokuvat. Kiitokset ihanasta päivää piristävästä blogistasi, erityisesti kauniista kuvistasi pidän. Monta reseptiä on myös otettu käyttöön 🙂

Aava, on April 22, 2015

Pidän blogistasi juuri tällaisena. Se ei ole koskaan muuttunut liikaa, vaikka uusia näkökulmia ja tuulia tulee tietenkin jatkuvasti! Oma suosikkini on juhlasuunnittelu. Rakastan juhlien järjestämistä ja parasta on ehdottomasti suunnitteluvaihe! Seuraan blogiasi uskollisesti vaikka minulla ei olekaan lapsia. Olen saanut uskomattoman paljon hyviä vinkkejä ystävieni lapsia varten. Blogisi on tasapainoisin mitä olen koskaan lukenut. Mitään ei ole liikaa tai liian vähän, kokonaisuus on erittäin hienostunut. Kiitos ihanasta blogistasi <3

May, on April 22, 2015

All such beautiful stunning pictures and notes on life. Love it all, so much.

Miriah, on April 23, 2015

Toivon enemmän sisustusjuttuja ja juttuja omista asuistasi.

Täti Ruskea, on April 23, 2015

Olen tainnut jo aiemminkin kertoa, että omia suosikkipostauksiani ovat kaikki lapsiin liittyvät jutut eli lasten vaatteet, kirjat, lelut, leikit, huoneet, lahjat ja juhlat. Nautin myös siitä, että näin poikalasten äitinä saan pujahtaa blogissasi suloiseen tyttölasten maailmaan. Iloitsen myös siitä, että toisinaan huomioit myös “poikien juttuja” ja olenkin saanut monia vinkkejä esim. kivoista uusista vaatemerkeistä pojille. Parhaillaan olen niiden pohjalta kolunnut nettikauppoja poikien kevät/kesävaatteiden osalta. Postauksiesi myötä olen päässyt tutustumaan joihinkin Helsingin pienempiin erikoisliikkeisiin. Niitä sopisi olemaan enemmänkin. “Helsinki-oppaasi” oli kiva ja se voisi saada myös jatko-osan. Matkapostaukset lasten vinkkelistä ovat hyviä, toivottavasti pääsevät meillä joskus toteutukseen asti. Sisustusjutut ja monet vinkit arjen selviytymisessä (ruuanlaitto, tavaroiden säilytys, vaatteiden huolto jne.) ovat kivoja. Kiitos, että jaksat päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen ilahduttaa meitä lukijoita blogillasi!

Katja, on April 23, 2015

Tuli vielä yksi mieleeni! Lastenkirjoista, mitä teillä on ollut suvussa äidiltä tyttärelle, ja muutenkin esittelisit asten kirjoja mitä teillä on 🙂 Itse rakastan Elsa Beskowin kirjoja ja Mamman och den vilda bebin, jotka periytyvät aikanaan lapsenlapsilleni (noin 25 vuoden päästä)

Anitta, on April 24, 2015

Kiitos ihanasta blogistasi, Sofia. Tyyli-, ruoka- ja sisustuspostaukset ovat suosikkejani, mutta ylipäänsä blogisi on todella onnistunut kokonaisuus kaikkea kaunista. Aurinkoista viikonloppua!

AnnaK, on April 26, 2015

Minua kiinnostaisi itsetehtyjen vaahtokarkkien resepti suomeksi. Kiitos, kun sulostutat arkeamme!

Marianna, on May 8, 2015

Ikuinen henkilökohtainen ongelma – hellehattu! Mitä ihmettä laitetaan päähän, kun tällainen punapigmenttihäiriöinen suuntaa lomalle aurinkoon. Ehdottomasti yksi hankalimmista vaatekappaleista. Murr ja argh, sanon minä!!! Mahdottoman hankalaa. Osuisiko se sitten tuonne tyyli-kategoriaan?

Leave a comment
name
email
url
message