May
7

Princess Charlotte

by Sofia   -   in Random

Suloisen pienen Charlotte- prinsessan syntymän johdosta ajattelin kerätä teille muutamia omia suosikkejani tyttövauvojen vaatteista. Nämä kuvissa näkyvät ovat kaikki joko La Coquetan tai Jacadin. La Coquetalla on vauvoille aivan erityisen suloisia puuvillaisia neuleasuja. Ja Jacadilla taas ihania ohuesta puuvillakankaasta tehtyjä lahkeettomia kesäpotkupukuja ja hattuja. Meidän tytöillä oli usein pienenä juuri sellaiset joko nilkkasukkien tai myös pienten nilkkaremmikenkien kanssa. Peini puuvillainen neuletakki vaan lisäksi ja täydellinen vauvan kesä asu on siinä.

To celebrate the arrival of baby princess Charlotte I picked out some of my favourite baby outfits for girls. I love the knitted cotton outfits from La Coqueta and their gorgeous bonnets. And I have always been a fan of those light cotton rompers with little summer hats from Jacadi. These were the kinds of things my girls wore when they were babies. 

babycharlotte

All the photos with a white background are from La Coqueta and the baby blue ones are from Jacadi. Both brands have gorgeous baby clothing for both boys and girls. And a lot of other colours than pink too.

Hope you have a wonderful day!

Aivan ihanaa päivää!

Lattemamma

p.s. I have always loved the name Charlotte. I think it is one of the prettiest girls names. And I always knew that if I had a baby girl and she resembled a Charlotte, I would name her that. And I did. 

2 COMMENTS
|
5,241 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Princess Charlotte „
Täti Ruskea, on May 7, 2015

Suloinen postaus! Muutama viikko sitten etsiessäni netistä pojille vaatteita kävin myös Jacadin sivuilla ja “tuskailin”, miten voisin saada niitä ihania vaatteita tai kenkiä (ja kenkälaatikoita! 😉 ). Yhtäkkiä keksin kurkata, olisiko mieheni työmatkakohteessa Jacadin liike, on! Mies lupautui asioimaan siellä. Pyysin kuljettamaan kenkälaatikot kauniisti käsimatkatavaroina 😀 Niiden ostosten voimalla jaksan varmasti paremmin olla kymmenen päivää yksin lasten kanssa 😉 Tuolta LaCoquetasta olen ajatellut tilata pienemmille pojille sukkia. Haaveilen polvisukista siistimpien shortsien kera. Nimiasiat on ihmeellisiä. Ennen kuin edes olin raskaana, olin löytänyt mielestäni kauniin nimen toiselle pojalle. Koko ajan “pelkäsin”, että joku vie sen nimen enkä toki tiennyt syntyisikö meille toista lasta tai ainakaan toista poikaa. No, poikia tuli sitten vähän enemmänkin ja se toisen pojan nimi pääsi käyttöön. Toisen ja neljännen pojan nimi on ollut valmiina hyvissä ajoin, ensimmäisen, kolmannen ja erityisesti viidennen kanssa oli kova työ löytää se oikea, paras ja kaunein nimi. Ja kuten sanoit, vauvan pitää myös näyttää nimeltään.

Sofia, on May 15, 2015

Täti Ruskea, La Coquetan sukat ovat ihan parhaita! Ja kiltti mies kun lupautui Jacadille. UK Jacad kuulemma myös postittaa Suomeen jos joskus on tarvetta. Itse en löytänyt sieltä tänä kesänä meille mitään, pienempien tyttöjen mallistossa olisi ollut parikin aivan ihanaa juttua, mutta vähän isompien tyttöjen mekot yms. olivat hyvin samanlaisia kun meillä jo on. Positiivinen ongelma siis! Ehkä sitten alennusmyynneistä taas niitä seuraavan kesän kokoja…

Leave a comment
name
email
url
message