Jun
1

Hello Summer!

by Sofia   -   in Random

Tervetuloa kesä! Tervetuloa kauppavene, lokkien nauru, jäätelökiskat, ilta- aurinko saunan terassilla, tennarit, uiminen meressä, uudet perunat, kuuma kallio varpaiden alla, tuore savukala, aamukaste ruohikolla, mustikkapiirakka, merituuli, perhosen lento, grilliruoka, saunapuiden palamisen tuoksu ilmassa, aamupala terassilla, päiväunet riippumatossa, rosé viini, dekkaripokkareiden lukeminen iltamyöhällä, espadrillokset, jäätee, merinäköala sängystä, mansikka kermakakku ja yhteinen aika. Tervetuloa kesä!

il_570xN.650518332_sldx

 

il_570xN.718889065_f5ge

il_570xN.720055875_82t0

 

Welcome June and welcome summer! Welcome ice-cream, seagulls laughing, evening sun, the smell of the wood burning sauna being heated in the ear, blueberry pie, swimming in the sea, butterflies, napping in the hammock, reading detective stories at night, hot cliffs under bare feet, breakfast on the terrace, espadrilles, ice-tea, sea breeze in my face, strawberries and cream, barbecues, rose wine and sleeping in and waking up to a sea view from my very own bed in the country house. Welcome summer welcome! We will have so much fun together!

Have a great start of the week and a good good summer too!

Erinomaista alkavaa viikkoa ja ihanaa ihanaa kesää!

Lattemamma

the light and happy prints are from here

4 COMMENTS
|
5,187 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Hello Summer! „
Helen, on June 1, 2015

June is by far my favourite month of the year!

Sofia, on June 1, 2015

Helen, I love June too! I´m a June girl so how could I not! And in Finland it´s the start of summer vacation time too.

Täti Ruskea, on June 1, 2015

Ihanaa kesää myös sinulle ja perheellesi! Vaikkei sää olekaan vielä kovin kesäinen, voi nenässään tuntea kesän tuoksun ja sateen myötä luonto viheriöi entisestään. Kesä ja loma, mikä ihana yhdistelmä <3 Toivottavasti jaksat ilahduttaa meitä postauksillasi myös kesäaikaan, parasta seuraa kera aamulattemukillisen 🙂

Sofia, on June 1, 2015

Kiitos täti Ruskea! Olen blogissa minkä kerkeän, pidän kyllä jossain vaiheessa täältäkin loman <3.

Leave a comment
name
email
url
message