Random

Ihanaa viikonloppua!

Onko sinulla jotain kivoja suunnitelmia viikonlopuksi? Itse aion suunnistaa kutakuinkin suoraan saareen kunhan pääsen kotiin lyhyeltä työmatkalta. Sadettakin on taas lupailtu, mutta siitä viis! Onneksi on kynttilöitä ja takka ja villasukatkin löytyy.

Lomaviikollani katselin joka ilta Yle Teemalta tullutta Myrkyluodon Maijaa joka on yksi ihanimmista tv- sarjoista ikinä. Se tulee uusintana vielä muutaman kerran nyt Heinäkuun aikana, suosittelen lämpimästi jos et ole ennen nähnyt.

DSC_0499

DSC_0504

DSC_0502

DSC_0494

DSC_0490

DSC_0495

Do you have some great plans for the weekend? I´m on a short business trip but will be back by Saturday and hope to head straight out to the island. The weather turned from hot and sunny back to occasionally grey and rainy but I´m not complaining. I have candles, I have a fireplace and I have woollen socks ( and both red wine & tea) so I will just get all cozy and enjoy the ride. Besides putting on a rain coat and wellies and exploring the island on a stormy day and then warming up in the sauna afterwards is the best! 

Have a lovely weekend!

Näillä lyhyillä puheilla ja kesäisten tienvarresta pomittujen kukkien ja kotimaisten mansikoiden myötä toivotan siis ihanaa viikonloppua ja nähdään täällä taas ensi viikolla!

Lattemamma

4 Comments

 • Anniina

  Ihania lupiineja! Mäkin katsoin Myrskyluodon Maijaa Teemalta joka ilta ja viimeistä jaksoa ei voinut katsoa silmät kostumatta. Moni nykyajan nainen (kuin mieskään) ei selviäisi Maijan elämää. Mukavaa viikonloppua lattemamma ja kiitos todella kivasta blogistasi, luen tätä melkein viikottain, mutta kommentoin harvoin 🙂

 • Susanna

  Tuo sarja mennyt ohi :(. Ehkä sen saa hankittua jostakin – pitääpä tarkistaa. Mistä tuo ihana pöytäliina?

  • Sofia

   Susanna, Myrskyluodon Maija tulee vielä pariin otteeseen Yle Teemalta nyt Heinäkuussa ( olisko ollut 5 osaa). Pöytäliinan olen ostanut Delhistä, Intiasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.