Jul
24

Have a barkin´mad and fun weekend

by Sofia   -   in Random

Ihan alkuun haluan pahoitella, että viikon blogimerkinnät ovat olleet vain englanniksi. Kirjoittelisin mielelläni molemmilla kielillä, mutta aina aika ei yksinkertaisesti riitä, varsinkin kun suurin osa päivästä kuluu rannalla merilasia etsien tai päiväkahvipullaa leipoen ( minulla on ensi viikoksi aivan mielettömän hyvä kardemummakakun ohje). Iltasatujakin on luettu useampi tunti. On ihana käpertyä ripi rinnan peiton alle, kun ulkona sade ropisee kattoon, ja lukea Marikin ja Liisan puuhista.

Onko sinulla ollut ihana viikko? Meillä oli hirmuisen suloisia vieraita saaressa tällä viikolla. Aivan erityisen söötti oli tämä pieni kummityttöni joka kuvissa näkyy. Dolly riemastutti tyttöjä niin kovasti. Hän saunoi meidän muiden tyttöjen kanssa ylälauteella ja sai maistaa juustoa tyttöjen kädestä palkkioksi pikku tempuista. Mikä söpöliini ♥ ♥ ♥!

My goddaughter was visiting us on the island this week ( with her mommy). She is the most adorable little thing. She loves to go to the sauna and sit on the upper bench and she loves to look at squirrels and adores cheese. In human age she is already about 50 years old so she´s not a baby anymore… Yes she is a cute little dog! Say hello to Dolly!

DSC_0425

DSC_0435

DSC_0424

DSC_0440

We had a great week of baking and reading and beach combing for more treasures like sea glass.  At the end of summer I must share with you how much super smooth and pretty pieces of glass moulded by the waves Cotton Candy has found. She asks to go down to the beach all the time ( it´s literally 10 meters from the house but we don´t let the girls play there by themselves).

I wish you all went ooh and ahh and feeling all cute because of the photos from todays post. Love that little face!

I hope you have a great weekend! 

Toivon sinulle aivan ihanaa viikonloppua! 

Lattemamma

4 COMMENTS
|
5,737 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Have a barkin´mad and fun weekend „
Pia, on July 26, 2015

Ihastuttava Dolly! Minkä rotuinen kaveri on kyseessä?

Sofia, on July 27, 2015

Pia, Dolly on Bichon Havainaise. Näissä kuvissa kyllä normaalia lyhyemmällä karvalla kun hänet trimmattiin kesäksi.

Laura, on August 2, 2015

Hello Dolly! I certainly went ooh and ahh because of the lovely photos! ❤

Sofia, on August 3, 2015

Laura, she´ s adorable <3

Leave a comment
name
email
url
message