Sep
14

Star Gazing

by Sofia   -   in Random

Sattuipa viikonlopuksi täydelliset kelit! Syksy tuoksui jo ilmassa vaikka Lauantaina tarkeni välillä olla kallioilla ihan uimapukusillaankin. Läheisessä saaressa vietettiin syysmarkkinoita. Siellä oli muusikkoja jotka soittelivat täydellistä markkinamusiikkia ja kuuma kalakeitto maistui markkinavieraille. Sen jälkeen kävimme vielä veneajelulla nauttimassa auringonpaisteesta ja kimaltelevista aalloista. Illalla kun saunoimme aurinko paistoi vielä matalalla ja uimme ehkäpä viimeistä kertaa tänä vuonna. Tytöt juoksivat kallioilla pyyhkeet hulmuten ja vain silhuetit piirtyivät aurinkoa vasten kun istuin juomassa saunajuomaani ja ihmettelin jälleen kerran kuinka kauniita hetkiä elämä voi ihmiselle tarjota kun pysähtyy hetkeksi katsomaan. Lämpimän syyspäivän jälkeen tuli kirkas ilta ja me valvoimme Hattaran kanssa normaalia vähän myöhempään. Pötköttelimme käsi kädessä terassilla ja katselimme ihan mieletöntä tähtitaivasta. Mietimme kuinka hirmuisen pieniä me olemme ja kuinka valtavan suuri avaruus yllämme avautuu. Pohdimme sitä kuinka onnekkaita olemme kun juuri me olemme pieni perhe kaiken sen valtavan suuren keskellä. Hieman haikein mielin jätimme saaren taaksemme Sunnuntaina, tuskin nimittäin enää ehdimme tänä vuonna lainkaa käymään. Mutta onneksi viikonloput täyttyvät muista kivoista menoista!

We spent the most gorgeous and sunny weekend on the island taking boat rides and probably swimming for the last time this season. On Saturday night when the sun had set and the skies were clear Cotton Candy and I stayed up a little later than usual. We laid on the terrace holding hands and gazing at the stars. We were counting the stars and our blessings. It was a very special moment for both of us and I will cherish the memory for a very very long time.

il_570xN.620264854_q8wj

Poster from here.

 

Hyvää alkavaa viikkoa!

Have a great start for the week!

Lattemamma

p.s. If you like a timeless style for your kids but do not want to spend oodles of money on children´s clothing the I have the perfect post coming up for you tomorrow. For both boys and girls!

4 COMMENTS
|
3,899 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Star Gazing „
Carolina, on September 14, 2015

Oli kiva nähdä!
Jos ei enää tänä syksynä törmätä laivalla niin viimeistään varmaan ensi kevään puolella 🙂
Tähti taivas oli kyllä aivan mieletön, se onkin joka sysky todella upea tuolla ulkosaaristossa kun ei ole niin paljon kaupungissa saatetta.
Mukavaa viikon alkua!

Sofia, on September 15, 2015

Carolina, niin olikin! Ja samoin sinulle!

Täti Ruskea, on September 14, 2015

Ihania hetkiä olette saaneet viettää <3 Jään innolla odottamaan huomista postaustasi.

Sofia, on September 15, 2015

Täti Ruskea, toivottavasti tykkäät!

Leave a comment
name
email
url
message