Dec
22

Christmas breakfast

by Sofia   -   in Random

I love waking up on Christmas morning with all the excitement buzzing in the air and it prolongs to the next few days! This year I´m serving breakfast on Boxing day or on the 27th with a brunch style. I will set the table with a pitcher of freshly squeezed orange juice and make the best scrambled eggs and turkey bacon with roasted tomatoes and sautéed mushrooms. I will bake high stacks of pancakes to be served with cinnamon infused maple syrup and and fresh berries. Or maybe some cranberry muffins. I will lay out a big bowl of  strawberries. And then I will set the table with these gorgeous Christmas crackers from Liberty. I will serve champagne and lots and lots of good coffee or tea.

Nämä ihanan värikkäät paukkakaramellit ovat Libertyn ja ne säästän joulun välipäiville brunssikattausta piristämään. Jouluksi löysin Papershopista meidän illan kattaukseen sävyiltään täydellisesti sopivat marmoroidusta paperista valmistetut versiot. Niitä ei näyttänyt olevan lainkaan nettikaupassa, enkä ehtinyt teille edes kuvaa napata kun on vielä niin pimeää, mutta jos jollakin on vielä hakusessa tällaiset pieniä aarteita sisältävät kattauksen ilostuttajat niin siellä oli!

DSC_0920

DSC_0894

DSC_0905

DSC_0897

DSC_0916

It´s so close now!

Ihan kohta on joulu!!!

Lattemamma

p.s. Your song of the day

4 COMMENTS
|
5,624 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Christmas breakfast „
Bubble bath time, on December 22, 2015

Onpa kauniita!

Hyvää joulua!
Bubble bath time http://rosebath.blogspot.com

Sofia, on December 28, 2015

Kiitos Bubble bath time! <3

Sara // housefive, on December 22, 2015

Miten ihanat nuo Libretykuosiset! Meillä on miehen töistä tuomat aika rumat kultaiset ja punaiset, mutta toisaalta eiköhän se niiden sisältö ja vetäminen ole se pääasia muille perheenjäsenille ja mun täytyy vain kestää :))

Sofia, on December 28, 2015

Sara, se vetäminen on varmasti kuitenkin ihaninta!

Leave a comment
name
email
url
message