Jan
5

Cough Cough

by Sofia   -   in Random

Täällä on ylläpidetty sairastupaa jo joulusta saakka ja kaikki ovat poteneet flunssaa nyt vuorotellen. Omani ei tunnu lainkaan paranevan, vaan kulkee paremmasta huonompaa, sitten taas parempaan ja seuraavana aamuna olen taas aivan poikki. Joten nyt annamme lääkekuurien ja levon tepsiä, otamme rennosti pienen kuumepotilaan kanssa ( Hattarakin täällä sairastaa) ja palaan sitten asiaan kun olo on viimein helpottanut.

I´ve had a bit of a slow start for the whole New Year as I have been sick since boxing day. I wash my hands and I eat my vitamins but still lately it seems I get all the kindergarten bugs that circle around. I have not been running for a month now let alone set my foot in the gym door. And the thing is it´s nothing serious just this flu that gets better and then worse again. I really try to rest my flu´s off but then if I feel just fine again the next day it´s really hard for me to stay in bed and do nothing. But now I promise to rest it off. I´m hoping this coming year is a better one in that regard! My kids have been sick too, one after the other. Just with fever and cough but boy are they tiny and I feel so bad for them when they have high fever. So yesterday we spend the day napping with Cotton Candy and playing some board games and watching some Disney classics ( the amazing Jungle book!). 

DSC_0483-e1420113485586-500x754

So in all honesty with the poorly “baby” in my arms and not a 100% myself either I did not feel up to the task of taking any pictures yesterday (I even used this old one from a year ago… turns out I had a flu last New Year too). But I will be back to posting about some New Years resolutions of sorts and our favourite Christmas presents too when I feel better.

Lattemamma

7 COMMENTS
|
4,278 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Cough Cough „
Anna, on January 5, 2016

Pikaista paranemista kaikille!

Helen, on January 5, 2016

Wishing you a speedy “Get Well Soon!” Make the most of those rest days with your girls. It a lovely excuse for extra cuddles.

Jenni, on January 5, 2016

Pikaista paranemista! Tällaiset hirmupakkaspäivät ovat juuri täydellisiä peiton alla lepäilyyn.

Täti Ruskea, on January 5, 2016

Paranemisia teille!

malviina, on January 6, 2016

Pikaista paranemista! Meilläkin oltiin flunssassa koko perheen voimin juuri ennen joulua ja sitten taas sopivasti joulun jälkeen. Onneksi selvittiin aika vähällä potemisella, viime vuonna olin influenssassa tähän aikaan ja koko tammikuu meni sairastaessa jälkitauteja..toivottavasti tänä vuonna selvitään vähemmällä..

Johanna, on January 6, 2016

Sama homma meillä. Ilmeisesti yksi ja sama virus aiheutti monenlaisia tulehduksia, mm. esikoisen elämän ekan korvatulehduksen. Edelleen koko porukka yskii, varsinkin öisin, mutta etelän lämpö ja aurinko ovat kyllä edistäneet parantumista. Paranemisia myös teille ja oikein Hyvää Uutta Vuotta!

Sofia, on January 6, 2016

Kiitos kaikille ja muille sairastupalaisille myös pikaista paranemista! <3

Leave a comment
name
email
url
message