Jan
7

Moccis

by Sofia   -   in Random

Tytöt saivat joululahjaksi Youngest Fashionistä uudet tossut. Ajattelin itse, että ne olisivat juuri sopivat kotitossut. Niillä olisi ollut hyvä hiippailla taloyhtiön saunaan ja pukea vilpoisena iltana tai aamuna pyjaman kaveriksi. Mutta tytöt halusivat ne ehdottomasti eskari- ja päiväkotitossuiksi. Olin itseasiassa vähän yllätynyt, koska olin melko varma, että ne olisivat heidän mielestään hieman vauvamaiset dagikseen. Mutta tossut ovat todella mukavat jalassa, helppo pukea ja mitä ilmeisemmin tyttöjen mielestä ” todella mageet”.  Itse pidin erityisesti siitä, että vaikka niissä on nahkaosia, ovat ne konepestävät neljässä kympissä. Ruotsalaisen Mocciksen tossut ovat myös ecotex sertifioduista langoista valmistetut. Mahtavaa!

DSC_0558

DSC_0567

DSC_0570

DSC_0574
DSC_0587

DSC_0588

Teimme eilen tyttöjen kanssa kivan askarteluprojektin jonka jaan kanssanne heti kun ehdin katsoa luvat läpi ja kirjoittaa ohjeet ylös. Mutta ennen sitä huomenna aivan taivaallisen hyvän keiton resepti luvassa.

Lattemamma

 

0 COMMENTS
|
6,798 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message